Новости
Афиша
Рок.лица
Архив
Объявления
Форум rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Рок - жизнь
»
Прошу допомоги у визначенні стилю музики
Имя пользователя:
1 година
1 день
1 тиждень
1 місяць
Назавжди
Пароль:
Початок
Допомога
Пошук
Быстрый поиск
Расширенный поиск
[Закрыть]
Календар
Увійти
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
Сторінок:
1
[
2
]
3
4
Вниз
« попередня тема
наступна тема »
Друк
Автор
Тема: Прошу допомоги у визначенні стилю музики (Прочитано 23854 раз)
Shenker
Злий та суровий
Re: Прошу допомоги у визначенні стилю музики
«
Відповідь #15 :
16 Вересня 2010, 20:52:45 »
До речі шуми не відносяться до музикальних звуків. Фізика, курс за 10 чи 11 [не пам'ятаю точно який]клас
Записаний
На хвилі життя)
Святослав
«
Відповідь #16 :
16 Вересня 2010, 21:40:02 »
Все-таки добре? що по-різному розуміємо музику, тому і так багато різних напрямків. Зрівняйте T.Rex і Вейкмана, я думаю вони один одного не переносили. Тому я шукаю однодумців, тих людей, які бачать у цьому якусь перспективу.
А те що, музика "тупо зідрана і забита у міді" - так і вам також карти в руки. А я дійсно не хочу перекраювати написане Музикантом. І не претендую на геніяльність (не того віку і досвіду), лиш хочу донести дійсно класну музику Веделя до ширшої аудиторії. Доробити та поправити форму-оздоблення (не плутати з аранжуванням) можуть тільки хороші музиканти. Це вже інший процес.
І буду радий будь-якій допомозі професіоналів саунду та виконання. Співробітництво може бути досить просте - разом рухати цей проект, тим більше що є перспектива продовження тематики. Умови обговорити просто - у мене амбіцій великих немає. Тому даю миючий засіб - szast(собацюра)ukrpost.ua
Записаний
Святослав
«
Відповідь #17 :
17 Вересня 2010, 14:41:20 »
Цитата: F1xxxer від 16 Вересня 2010, 14:47:36
...мені це нагадало уривки з відомих оркестрових композицій тупо передертих і забитих в міді, причому доволі посередньо.
Щоби учасники форуму чіткіше мали уявлення про оригінал цієї музики . можна послухати ось тут (хоча це не найкраще виконання "Покаянія..." Веделя):
http://dietcookingrecipes.com/video/qYCUO5sV6Ns/
Покаяния-отверзи-ми-двери.html
Так, що тупо передерти хорову музику (Ведель не писав оркестрових композицій) не так то і легко, треба володіти матеріалом. Зрівняйте оригінал і популяризацію.
Записаний
Дмитрий
«
Відповідь #18 :
20 Вересня 2010, 14:14:44 »
"Так, що тупо передерти хорову музику (Ведель не писав оркестрових композицій) не так то і легко, треба володіти матеріалом. Зрівняйте оригінал і популяризацію"
Во первых почему нелегко? Нот нет? А во вторых, Ведель требует переосмысления? Популяризации? Мне кажется он самодостаточен (уж поверьте, приходилось и петь и слушать). Чтобы переосмысливать такую музыку нужно быть как минимум Шнитке или Свиридовым. Типичный пример-оркестровка Равелем Мусоргского, ну или на худой конец того же Мусоргского, но Эмерсоном.
Дело не в миди-немиди, рокерах-нерокерах, Тирексах или Риках Вейкманах. Хорошая идея и через диктофон слышна, плохой и лондонский симфонический оркестр не поможет.
Время покажет. Это всего лишь мое мнение. Может это было гениально.
Записаний
loxa
«
Відповідь #19 :
21 Вересня 2010, 12:42:43 »
Дима не сложно стать великим... просто для многих кумир нужен для того, чтоб отмазаться от личной ответственности))))
вот моя мама великая, она так немыслемо трактует произведение Моцарта, когда жарит котлеты и напевает, что Моцарт меркнет)
человек не должен говорить, надо быть как... каждый уже есть!
Записаний
http://brem-stoker.rovno.ua/
український позитивний ска-панк
http://www.myspace.com/bremstokerband
Дмитрий
«
Відповідь #20 :
21 Вересня 2010, 13:38:49 »
И не поспоришь:-)
Записаний
Святослав
«
Відповідь #21 :
21 Вересня 2010, 20:12:53 »
Я ніколи не говорив про «переосмысление». А рок-осмислення, це трохи інше. Чи вимагає Ведель популяризації? Безумовно вимагає. В Україні навіть досі немає вулиці Артема Веделя. Чи не показник не вшанування та забуття? А він чи не найкращий український композитор. Пересічний українець навіть не підозрює про такого музиканта. Про нього чули (бо їм викладали) музиканти, а його роботи знають лише хоровики і то не більше 10 відсотків від його творів. Ви співали Веделя, я співав, хтось диригував, я диригував, - ось вам і всі шанувальники. Може є якісь інструментальні викладення? Також немає. Я боюсь чи не є я єдиним, що пробує зробити аудиторію Веделя ширшою. І це дуже прикро. І повірте, я надто досвідчений, щоби вважати свою популяризацію геніяльною. А може серед форумчан є геніяльні композитори та музиканти? То дайте посилання. Та й чи сумісні ці поняття –ці форуми та геніяльність?. Ми такі як є ( як пише loxa). Та нас чомусь влаштовує 18-й (умовно) дивізіон рок музики. І дуже психологічно важко з нього вилізти. Але два-три професійниї музиканта, яких тут досить багато, змогли б зробити із моєї спроби подію.
У цій сфері потрібні піонери (не в смислі «взвєйтесь кастрамі»). Може ці мої маленькі опуси побудять когось талановитішого на хорошу справу і у нас з'явиться свій пінк Флойд. Я буду тільки радий. Беріться, роботи вистачить. «Ноты есть».
А Болік і Льолік, все-таки поляки. Це британці адаптували їх під Джима і Джема. Шкода, що посилання видалили, бо дійсно було не по темі.
Записаний
Shenker
Злий та суровий
«
Відповідь #22 :
22 Вересня 2010, 07:42:52 »
Ну якщо казати відверто, то і рок-музику скоро (а то і уже зараз ) доведеться популяризувати... А вь| изволите-с про украинский Пинк Флойд... Реальний стан речей інший
Записаний
На хвилі життя)
loxa
«
Відповідь #23 :
22 Вересня 2010, 10:16:18 »
дебаты зашли в тупик!
предлагаю некоторый взгляд со стороны. Спецслужбы америки с 50-х годов начали потдерживать формирование молодёжных субкультур с популиризацией их во всём мире) цель простая, уничтожение культурного наследия стран мира!
ну и что мы видим сейчас? рок, гавнорок, готы, калготы и тд.... и нифига своего...
поэтому я за миди но украинское... за Вентеля с его хорами, за любую возможность сохранения нашей культуры...
Записаний
http://brem-stoker.rovno.ua/
український позитивний ска-панк
http://www.myspace.com/bremstokerband
Shenker
Злий та суровий
«
Відповідь #24 :
22 Вересня 2010, 11:09:01 »
Ну як тобі сказати ))чому у тупік? Тобто ти не сприймаєш будь-яких проявів рок-культури або вважаєш за "проіскі капіталістофф", направлені на знищення нас?
про якість поки пропустимо
Записаний
На хвилі життя)
Дмитрий
«
Відповідь #25 :
22 Вересня 2010, 12:11:08 »
Даёшь украинское миди!!
Записаний
Святослав
«
Відповідь #26 :
22 Вересня 2010, 13:13:32 »
Та чого ви вперлися в це міді? Я вже сьомий раз повторюю про те, що є тема, проект, каркас, а з нього можна щось зробити цікаве.
Записаний
Silver giant
Глобальный модератор
«
Відповідь #27 :
22 Вересня 2010, 13:26:36 »
В целом, поддерживаю мнение Лехи. Популяризация украинской культуры, тем более настоящей, а не псевдо, является благим намерением и заслуживает поддержки, а не понтов из серии "а шо это за рок в миди?".
Вопрос не в качестве, а в намерении в данном случа.
К сожалению, качество 80%, а-то и 90% "рока", который выкладывают в линчеватель коллеги и близко не приближается к тому достаточно убогому миди, которое выложил Святослав.
Записаний
Дмитрий
«
Відповідь #28 :
22 Вересня 2010, 15:35:45 »
Та чого ви вперлися в це міді?
Записаний
Johnny Zombie
«
Відповідь #29 :