.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Рок - жизнь
»
Київський рок-клуб
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
:
1
2
3
[
4
]
5
6
«
»
: Київський рок-клуб ( 27335 )
:)
: 705
Re: Київський рок-клуб
«
³ #45 :
12 2007, 16:34:10 »
Ну гроші (з пельки преться)... а при чому патріотизм?
ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!
Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
e}{pre$$
Metal Time Fest
: 917
«
³ #46 :
12 2007, 16:41:00 »
я так к слову....идею имел ввиду
:)
: 705
«
³ #47 :
12 2007, 16:50:41 »
а-а-а
ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!
Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
КRos
: 6
«
³ #48 :
13 2007, 13:41:06 »
Чуваки не будьте егоїстами! Напалм все правильно каже, шанси є і їх багато! Хто цим міг зайнятися? Цікаве питання... я міг би зо мною мої знайомі, думаю напалм..., та люди потянуться! ок клуб це потрібна річ! Зараз потрібно об*єднати рокерів, а поміч буде реальна!
Спонсорів також знайти можливо, а відомим рокером, як бренд клубу може стати Олег Скрипка, чи хтось інший. Я думаю він би зацікавився цим питанням! Чуваки не будьте пофігістами, тільки про себе стараєтесь, по принципу я живу і мені ніхто не треба! А про бабло так не в баблі справа, справа у відданості ділу... Тут Е-1 говорив що волокіти буде, мол це не реально. Чувак ти пробував рееструвати хоч щось в житті? Я пробував і кажу що це реально, конєшно місяць почекати треба, но це не така проблема як ти описував!!! Головне статут, щоб по конституції був(нічого революційного!!), а у нашій ситуації проблем не буде. Офіс можна найти, і до речі не дорого!(десь на Грушевського...).
Адмін питав, що я зробив для рока...
Перше, що я зробив то я його граю, зараз організовуєм групу, з хлопцями робимо рок-сайт(Білоцерківський, так як там живу), ми допомагаєм влаштовувати рок концерти міського рівня. Та я цим не хочу обмежуватись, так як - рок це моє життя, як і багатьох з вас, тому у мене появилася ідея створення рок клубу!
Хлопці кому цікаво приєднуйтесь будемо щось думати та робити...!
E-2
Предтеча
Администратор
: 1917
«
³ #49 :
13 2007, 14:14:54 »
2КRos: Ви шановний пробували хоч раз ліквідувати зареєстроване підприємство? Я не казав що зареєструвати то є проблема, читай уважніше, сказано що хтось має складати звіти, їздити в податкову і т.д.
Хто вам заважає створити організацію під іншою назвою?
Страна совєтов
NAPALM
СОБУТЫЛЬНИК
: 362
«
³ #50 :
13 2007, 17:08:00 »
: E-2 13 2007, 14:14:54
2КRos: Ви шановний пробували хоч раз ліквідувати зареєстроване підприємство? Я не казав що зареєструвати то є проблема, читай уважніше, сказано що хтось має складати звіти, їздити в податкову і т.д.
Хто вам заважає створити організацію під іншою назвою?
Страна совєтов
Да, ликвидация дело жесткое.......у меня знакомая уже 2-й год ликвидирует фирму. Но тут скажем так, все зависит от структуры предприятия, задолжностям и тд.............А вобщем мы типа тут обговариваем создание или наоборот? ;D
Да прибудет с вами рок!!!
SeverIn
: 133
«
³ #51 :
13 2007, 18:48:02 »
мы тут обговариваем то, што создать его нереально, а если реально то на это типа нада потратиь как минимум пол жизни
Пум-пурум-пурум-пум-пум
SeverIn
: 133
«
³ #52 :
13 2007, 21:50:17 »
Для начала это должно быть хотя бы рок-сообщество.Штоб им интересовались, про него знали.Все таки рок-клуб --- пока есть нереально(имхо).
Пум-пурум-пурум-пум-пум
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор
: 2958
«
³ #53 :
14 2007, 09:51:16 »
Для начала над не мучатся
ну никчему это, просто не надо. Потому как оно развалиццо. В век интернета, есть гораздо больше простых и дешевых альтернатив
Время идет, а мы остаемся...
Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
КRos
«
³ #54 :
14 2007, 11:01:04 »
Е-2, а при чому тут ліквідація? Ніхто про ліквідацію не говорить! У нас буде не комерційна організація, тому волокіти буде менше! Просто треба не лінитися і не казати хто буде робити те чи інше! Якщо ти боришся за ідею то й одстоюй її.
А інтернет ніколи не зрівняється з реальністю. Хтось казав, що навіщо цей клуб, якщо в інтернеті можна знайти все що хочеш, але це для лінивих, я думаю було б на багато краще, щоб створити реальний клуб! Всі зо мною згодяться, що краще спілкуватися в реалі! А клуб це не тільки спілкування, а й реальні дії!
Шановні форунчани! Якщо ви не байдужі до ідея створення Офіційного Київського рок-клубу, тоді вносьте свої пропозиції до обговорення!
-------------------------
[Ab]красный - цвет модераторов. в следующий раз накажу. [/Ab]
«
: 14 2007, 11:48:19 Abstractioneer
»
Abstractioneer
Бодхисадхва
Администратор
: 918
«
³ #55 :
14 2007, 11:58:33 »
ммм, вся идея реального рок-клюба отдает коммунизмом.. такой себе рок-колхоз%)
нет, оно в идеале не плохо - социалистическая утопия оно очень даже хорошо, но попросту нереально. во всяком случае здесь и сейчас.
я так и не понял назначения сей организации. потусить? велкам на БЖ, в трубу, кому шо ближе - обсчайтесь, организовывайтесь хоть в краевые армии попсоборцев:)
продвигать рок-культуру? мм, наверное, культуру в принципе не нужно продвигать. человек либо культурный, либо нет - лучше займитесь программой воспитания в детских садиках, пусть там вместо тети на касио раммштайн валит:) *сравнение вполне себе адекватное - и теть таких видел, и могу подтвердить, что многим мелким детям оч. по душе индустриальное валилово. почему - хз%)*
раскручивать/записывать группы? дык создавайте лейбл. вон ЮЮ сотворил ДДТ екордс, на котором записывал нашару молодые группы.
сделать все и сразу? впирьод
Наступи себе на хобот - это больно, но проходит.
e}{pre$$
Metal Time Fest
: 917
«
³ #56 :
14 2007, 20:54:13 »
Ботхисадхва, как всегда в точку....+1
iamfm
злюка Лютя
Never chicken out!
: 817
«
³ #57 :
15 2007, 08:31:05 »
админ жжот :D
серьезно, камрады. одними разговорами пафосными да целями высокими и бл
я
агородными не то, что сыт не будешь и далеко не уедешь, а даже с места не сдвинешься
КRos
«
³ #58 :
15 2007, 08:42:52 »
А при чем тут комунизм? Если при комунизме был рок-клуб, то это по вашему значит поворот назад? Нет, мне так не кажется, рок клуб у Киеве был организован после политики "перестройки" и "гласности", когда начала продвигатся либерализация общества! Я вобще считаю, тогдашний рок не имел ничего общего из комунизмом, а наоборот он боролся с ним! И не помишал бы рок-клуб и сейчас! Из истории группы ВВ, когда они вступили в рок-клуб и на концертах выступали, и в ближнее зарубежья ездили! А сейчас как молодым музыкантам пропихнутся? А никак, как сказал мне знакомый из Мурен, сейчас не то время! Да, а что бы пропихнутся надо попасть в то время и с кучей бабок... плачевно(( Но что же делать? Выход есть и это рок-клуб, который бы находил молодых талантов, или они бы сами находились(по заявкам)! Дальше расказывать не буду, так-как писали как организовать его и все другое...
Админ, а сначала было слово!
E-2
Предтеча
Администратор
: 1917
«
³ #59 :
15 2007, 09:04:36 »
Опять хотят халявки
Вы нас найдите, помогите.
Утверждать что в те времена было легче пробиться - полная чюшь, простите.
ок-клуб образца времен скрипки был создан музыкантами нескольких групп и никаких целей помощи молодым не преследовал.
Сейчас не то время - отговорка.
Для помощи молодым есть музыкальные школы, есть фестивали, Интернет, клубы наконец и в отличие от ССС никакой цензуры.
:
1
2
3
[
4
]
5
6
«
»
: