+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Сайгон» Работа.
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 [2]   

: Работа.  ( 9953 )
e}{pre$$
Metal Time Fest

: 917

« ³ #15 : 16 2007, 12:58:39 »

Есть хобби какое-то? Любимое занятие?
Guilty Angel

: 938

« ³ #16 : 16 2007, 15:03:51 »

Хочу работать. Учусь на стационаре и папа говорит, что нифига у меня не получиться (найти работу не смогу). А я очень хочу.
А ти працювати хочеш тому, що в тебе є справді бажання працювати чи просто хочеш довести батьку, що здатна роботу знайти? Це дуже різні речі, протилежні навіть в якійсь мірі, тому якщо ти це для себе з*ясуєш, то і відповідну роботу знайдеш. Якщо тобі робота потрібна просто, щоб щось робити, то йди в соціальну службу, волонтером чи на ще якусь подібну вакансію, таких нині вистачає. А якщо робота потрібна, як засіб задоволення матеріальних потреб, то тут уже від зарплатні відштовхуватись треба. Ну і ще треба враховувати різні аспекти на зразок морального задоволення від виконуваної праці і т.д.

Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу

: 467

« ³ #17 : 16 2007, 16:34:00 »

Ой, Guilty Angel, ты по-мойму немного перегнула в заумности. А работу в Киеве найти совсем не проблема, даже учась на стационаре.
Ксурена
язва, сволочь и просто очаровашка

: 38

« ³ #18 : 16 2007, 16:43:45 »

Guilty Angel, а смысл работать и не получать за это деньги? ??? (ну не альтруистка я 8)) Хочу себя чем-то занять и, конечно, папе что-то доказатиь smiley

DoDo, а с этого момента поподробнее smiley

Теперь столько пишут о вреде курения, что я твердо решил бросить читать.
Guilty Angel

: 938

« ³ #19 : 16 2007, 17:10:38 »

:  link=topic=4732.msg35009#msg35009 date=1187274840
Ой, Guilty Angel, ты по-мойму немного перегнула в заумности. А работу в Киеве найти совсем не проблема, даже учась на стационаре.
Щодо моїх інтелектуальних здібностей, то попрошу бути трохи толерантнішими smiley А от щодо роботи... Згодна на всі 100%. Сама вчусь на стаціонарі, причому пари в мене з 8.30 до 16.00, але цього року збираюсь працювати в дитсадку вихователькою на півставки (літо пропрацювала, хочу ще).  обота нескладна, платять... Ну.. на особисті потреби вистачає цілком. І всього 3 години на день. Це як ілюстрація до слів DoDo smiley

Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу

: 467

« ³ #20 : 16 2007, 17:16:24 »

Щодо моїх інтелектуальних здібностей, то попрошу бути трохи толерантнішими smiley

Guilty Angel, я вовсе не имел твой интеллектуальный уровень (ты надеюсь не блондинка smiley ), а просто то, что слишком фразу перекрутила. Прости, что непонятно выразился.

2Ксурена Можно и поподробнее, но слишком много уж буковок печатать прийдется, как-нибудь потом, когда у меня на работе инет починят.
: 1 [2]   

: