+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Сайгон» Якою має бути новорічна ялинка?
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1]   

: Якою має бути новорічна ялинка?  ( 3628 )
VLD
ó
« : 27 2007, 18:55:02 »

Знову НОВИЙ  ік ,  іздво ітд...святкова атмосфера. Базари забиті ялинками і соснами, які , як завжди, після періоду новорічних свят перетворяться на гори зеленого колючого сміття на вулицях столиці. Тому виникає насиупне питання: як повинна виглядати  святкова ялинка і чи потрібна вона взагалі?

З.І. Я вже третій рік поспіль замість ялинки наряджаю штучну пальму , що стоїть  в моїй вітальні . Правда колядувальники від цього  трохи офігєвають.
« : 27 2007, 19:03:36 VLD »
E-2
Предтеча
Администратор

: 1917

« ³ #1 : 27 2007, 21:56:47 »

Можно наламать веток и из них сделать что-то вполне похожее на елку.
Да, против вырубки деревьев лучше бороться сдачей макулатуры, но как-то я без срубленной елки обхожусь.
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #2 : 27 2007, 22:09:54 »

Ненаю, у мя елка если и буит, то ток исскуственная. Живую жалко, да и иголки влом собирать после нового года. А потом еще ее и выкидывать к майским  ;D

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
Goddess
...Well, show me the way to the next whiskey bar... oh, don't ask why ...

: 459

« ³ #3 : 28 2007, 13:12:38 »

Я чесно говоря не любитель елок в квартире, а уборка после них мне вообще выводит из себя, ветки это вариант для остальных жителей квартиры, мне все это безразлично, пусть они лучше в лесу растут:))))))))))))

FucK YouR OPINION!
Нема башки-немає страху!!!
:)

: 705

« ³ #4 : 28 2007, 13:39:36 »

а в мене кожного року - справжня, маленька.... :-[ тіки не бийте :'( но це не значить, шо я не люблю природу! природа- це круто!!! smiley

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
: [1]   

: