+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Живой звук!» The Global Battle Of the Bands-2008
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 2 [3] 4 5 ... 8   

: The Global Battle Of the Bands-2008  ( 51758 )
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #30 : 03 2008, 15:14:16 »

Влад, на Вашем месте я не был бы так резок. Тенденции отбора мазафаки цветут и пахнут, и не говорите мне про зрителей, что отбирают они. Отбирает жюри - ВАШЕ жюри, из года в год все одно и тоже "ЖЮ И". Даже по музыке которая проходит последние ГБОБы видно, что одни и теже люди. И не рассказывайте про другое, и как его отбирают (жюри-которое пхает факеров во все дыры) остается загадкой... Я Вам это еще в прошлом году говорил.
« : 03 2008, 15:19:11 Kirk (the Seeker) »

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
inshamuzyka

: 320

« ³ #31 : 03 2008, 15:17:58 »

Kirk (the Seeker):
Что есть "мазафака"????????
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #32 : 03 2008, 15:20:33 »

Я подправил предыдущий пост прошу перечитать.

Я думаю Вы прекрасно поняли о чем я говорю. Если нет, то это то что Вы называете "альтернативой" (Ваши ТОЛ, АННА и прочее).

Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #33 : 03 2008, 15:24:59 »

З.Ы.

Несмотря на это, я как годом ранее, говорю о том, что пусть будет лучше так, чем никак и Вы правильно делаете в общих чертах, а остальное нюансы, кто хочет тот выжмет все из этого сам.

inshamuzyka

« ³ #34 : 03 2008, 15:27:34 »

Пересмотрите составы жюри за все годы. Да, есть люди, которые часто появляются в жюри, но таких мало.  отация составов налицо.

АтмАсфера - мазафака????
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #35 : 03 2008, 15:48:01 »

Я не буду анализировать составы жюри, победителей, мне это не надо. Я вижу общую тенденцию. От Вашего конкурса, я получил все что хотел.

Атмасфера - а Вы хотите сказать, что это арт-рок с элементами психоделии? smiley

Собственно это уже не по сабжу. По сабжу следующее, поменяйте "тусовку" жюри (я думаю Вы понимаете), и наберите жюри из разных музыкальных стилей (начиная от джаза и классики заканчивая "альтернативной" музыкой).

Хотя дело Ваше, мне без разницы.

Жовтень

: 220

« ³ #36 : 03 2008, 15:59:46 »

Та пофіг хто буде сидіти в жюрі. В Верховній раді також сидять 450 депутатів, а вирішують все одиниці.

Варто просто подивитись на цьогорічний склад жюрі у Львові.

КОЛЯ ГОЛУБЄВ-Організатор фестиваля НІВ ОКУ
Сергій ЕФІМ-Засновник  ОК Клубу Старушка
БОженна Городницька- едактор газети Висикий Замок
ВАся Іморталлллл-засновник порталу www.metal.lviv.ua
Вася Прозоров-вокаліст групи Тол
Зоряна-Співачка
Микола Максименко-Адмін порталу  ок.ЛЬвів,Гітарист групи Полинове Поле
відповісти
Кумар-Видатна Львівська особистість(вокаліст групи Люстри ЧІжевського)

ДЕ ТАМ П ОФЕСІОНАЛИ?

Чому, наприклад, співачка Зоряна, гурт якої (якщо можна так сказати) утворився у 2006 році, яка співає та пише пісні в стилі поп-рок, МАЄ П АВО (моральне, професійне, пофіг яке) оцінювати, ну, наприклад, гурт Jabberheads, створений набагато досвідченішим та професійнішим музикантом Кондрашиним?
Я, канєшна, перепрошую, але хто така Зоряна?

Який принцип відбору жюрі: пофіг хто, головне, щоб хтось був, бо і так ясно, хто поїде? Тіпа як тілоохоронці та водії у В ?

Здається, профанація якась.
inshamuzyka

« ³ #37 : 03 2008, 16:04:22 »

Зоряны и Прозорова в жюри все-таки там не будет. Не могут присутствовать.

и почему ж никто кандидатов в жюри не предлагает?
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #38 : 03 2008, 16:08:32 »

Простите, но это Ваша работа, Вам за это платят. И вам надо выбирать разное, разноплановое жюри. Я не работаю, если мне за это не платят. Другое дело кто как работает...или кто кому скому сколько платит.

Жовтень

: 220

« ³ #39 : 03 2008, 16:17:17 »

еально, набирати кандидатів в жюрі - ваша робота. За виконання цієї роботи ви і отримуєте 25у.е. з учасника гурту.

Я не звинувачую вас у корупції. Я можу щось думати, але це залишиться при мені, бо маю тільки багаточисленні розповіді без жодного доказу.

Але інформація про Зоряну в жюрі розміщена Новосьоловим на львівському рок.сайті. Він ваш регіональний представник.

Я нічого не маю проти ЄФІМА, Городницької, Іммортала, Зоряни, Максименка та Кумара як людей, але оцінювати інших музикантів...

Єфім, Максименко, Кумар, Зоряна - це рівно такі ж починаючі музиканти, яких вони будуть оцінювати, а моментами навіть гірше за професійними якостями.

Хто такий Іммортал?  Я можу завтра заснувати сайт метал2 і піарити його. І шо, я можу оцінювати?

inshamuzyka

« ³ #40 : 03 2008, 16:48:11 »

Взносы получает Лондон, а не мы. Проект мы делаем на хозрасчете.  ассчитывая на спонсоров и посетителей концертов.
kokacher

Look out!

: 356

« ³ #41 : 03 2008, 21:08:15 »

2:kokacher: лаконичнее плиз, столько текста что можно книгу издавать wink
лаконічніше   поки що не виходить
лаконічніше - в чаті...

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
 ок-н-рол  про  пиво:  http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
kokacher

Look out!

« ³ #42 : 03 2008, 21:55:05 »

Прозоров и не должен был 26-го быть в жюри, он уже был 25-го!
дирекция строго следила за связью членов жюри с конкурсантами!

я не знаю, хто мав бути в жюрі, а хто не мав, оскільки інформації про це попередньо ніде не було опубліковано;
також нам невідомо, чи може бути одна й та сама людина два рази поспіль у жюрі, чи ні; якщо у вас є регламент роботи жюрі, то можете його опублікувати, менше буде до вас запитань;
але ж пан Прозоров все-таки приїхав у Бінго 26го, і знаходився серед членів жюрі, хоч сам у жюрі  і не працював, так? Ну, його ж бачили  там, чи це був не він?

Хто ж тоді з членів жюрі спізнився, як оголосив ведучий зі сцени?

по Etwas Unders: бредом я назвал твою инфу, а не их творчество (команда действительно в том составе была клевая), читай внимательно, мэн!
ти краще пиши вніматєльно, чувак

я НИКОГДА не делал секрета из своей деятельности!
знакомся. Влад Ляшенко. Четвертый год являюсь PR-директором The Global Battle Of the Bands в Украине. Пятый год - продюсером группы ТОЛ. Второй год - директором группы АННА. Два года назад вместе с Виктором Придуваловым основал лейбл Iншамузика. Выпустили диски групп ТОЛ, АННА, Snuff, Dollheads, SHEcrIES, сборник Iншамузика. е:еволюцiя. В ближайшем времени издаем PINS, The Вйо, KNOB feat. SEINE и другие.
Теперь улавливаешь откуда Ютюб, Гугль и т.д. 
Дуже добре, Влад Ляшенко. Тобто ти сам підтвердив, що у вас із гуртом PINS існують спільні комерційні інтереси.

Издание групп на лейбле  Iншамузика, по-твоему, должно быть запретом для участия в конкурсе???
Я особисто вважаю, що ТАК. Тому  що  ви автоматично - немає значення, свідомо чи несвідомо - починаєте підсуджувати тим гуртам, з творчістю котрих ви вже знайомі, і тим більше тим, з ким ви вже маєте наміри видавати диски на вашому лейблі. Погодься, що диски фіналістів ГБОБа будуть продаватися краще, ніж  аутсайдерів чи тих, хто взагалі не брав участі у ГБОБі. smiley

Тобто фактично, створивши лейбл, увівши до організаторів та жюрі ГБОБа "своїх" людей, з ким ви пов"язані  роботою, інтересами і т.п.  ви хочете "підм"яти під себе"  назавжди цей  фестиваль,  формувати смаки у публіки  до своєї аудіопродукції  і так далі.... Це все класно і правильно,  замкнений цикл, але для цього вам треба організувати свій власний фестиваль, а не приХватизовувати ГБОБ.

Никогда не смешиваю интересы ДжиБОБ и интересы лейбла.

Ги!!  Озказуй комусь іншому. 8) Це неможливо в  принципі.

ДжиБОБ рассматриваю как отличную площадку для поиска новых талантов.
Та я думаю!!!! Але я тобі кажу - робіть свій фестиваль, а не прихватизовуйте ГБОБ.

Твое неверие не может быть обвинением!!!! и звучит как оскорбление!
Моє діло прокукурікати, а там хоч сонце не вставай.
Ви своїми діями також  ображаєте багатьох музикантів.
Поводьтеся краще, будьте простішими, не женіть хвилю,- і люди до вас потягнуться.

Ты осуждаешь состав жюри, а за столько текста не предложил ни одной кандидатуры.

Це не було моїм завданням.
До речі, скільки ви платите членам жюрі за роботу?

В жюри проекта дирекцией приглашаются люди, которые делают конкретные вещи для развития молодой музыки в стране.
Ну, та це зрозуміло....  8)  Добре, що вам вистачило клепки не запрошувати в жюрі   ветеранів Другої Світової війни  або ж  першого українського космонавта Каденюка.

За 5 лет ты не найдешь ни одного члена жюри, которому бы говорили кому какие балы ставить или требовали, или угрожали, или подкупали!

Я вже думав над цим питанням 8)
На першому ГБОБі  членам жюрі нічого не треба було підказувати, достатньо було, щоб звукорежисер "зарізав"  звук, і члени жюрі самі  розуміли, що ця група повинна "уйті". У мене є кадри, як Калініченко кривиться від "якісного звуку", котрий нам  виставили на другій пісні, і до того ж занулили всі монітори. 

Сьогодні ж достатньо ввести в жюрі  "своїх хлопців", котрі  і так знають, яка музика "правильна". Якщо це не припинити, то через 3-4 роки в жюрі буде сидіти весь склад "ТОЛУ", "ПІНЗІВ" і "АННИ" smiley

"Лучшая новая группа" - это определение, введенное Всемирной дирекцией The Global Battle Of the Bands.

ну і класно. Гурт, котрий існує вже 9 років - це новий чи не новий?  Зателефонуйте в Лондон і запитайте. І нам тут  розкажете.

Обязательно свяжитесь с Луганском и Харьковом, они вам столько расскажут, что писать не переписать.
Зв"яжемося, не переживайте. З усіма, з ким потрібно, зв"яжемося.

Из твоего анализа лишь можно сделать вывод, что тебе надо   заниматься анализами кала и мочи. Е..тьшерлокхолмс.
Час покаже.

а Придувалова лучше не трожь, он к проекту не имеет никакого отношения...
Ну, в жюрі був?

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
kokacher

Look out!

« ³ #43 : 03 2008, 22:05:02 »

Та пофіг хто буде сидіти в жюрі. В Верховній раді також сидять 450 депутатів, а вирішують все одиниці.
Саме так. НМД, 90% жюрі - для замилювання очей. Котрі  самі нічого не вирішують.

Чому, наприклад, співачка Зоряна, гурт якої (якщо можна так сказати) утворився у 2006 році, яка співає та пише пісні в стилі поп-рок, МАЄ П АВО (моральне, професійне, пофіг яке) оцінювати, ну, наприклад, гурт Jabberheads, створений набагато досвідченішим та професійнішим музикантом Кондрашиним?
Я, канєшна, перепрошую, але хто така Зоряна?
Який принцип відбору жюрі: пофіг хто, головне, щоб хтось був, бо і так ясно, хто поїде? Тіпа як тілоохоронці та водії у В ?
Здається, профанація якась.

Та яка різниця, нехай буде Зоряна, все одно в Лондон їдуть "Графки"  ;D

inshamuzyka

« ³ #44 : 03 2008, 23:20:18 »

kokacher:
да, ты, бл., чисто демагог

я за.бался  повторять, что решает жюри, что в конкретном жюри сидят люди не связанные с проектами Іншамузика, если те на сцене.
что судьям никто ничего не указывает
и что я не сижу в жюри и не подсуживаю соответственно...

ты до сих пор считаешь, что в нашей стране можно зарабатывать на дисках? :D

по поводу приватизации: а может ты думаешь, что ДжиБОБ общественная или государственная организация? smiley

и чтоб дискуссия не затягивалась, я не буду ее продолжать
это все равно, что говорить с радиоприемником, настроенным на частоту пустой полемики

рассасывай тут дальше свой чупачупс сам

в жюри опоздал Дима Шуров... Прозоров был в зале лишь как зритель
: 1 2 [3] 4 5 ... 8   

: