+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» ПІНК ФЛОЙД вже не буде..........
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1]   

: ПІНК ФЛОЙД вже не буде..........  ( 2754 )
delavar

: 99

« : 16 2008, 12:13:39 »

.........коли мені було 15-16 років я відкрив музику так званого психаделічного напрямку це 12-тактний блюз довжелезні сумні композиції які я прокручував сотні разів улюбленими були "Шкода що ти не тут" , " Сяй божевільний діамант", "Вівці", Ще одна цеглина в мурі" ....... Там на клавішах грав  ічард  айт, група ПІНК ФЛОЙД.  Флойд це був ковток джерельної води серед совдепівського болота. Так добре було прийти з нудних комсомольських зборів та послухати композицію "Свині" від Пінк Флойд. Або збагнувши втрату першого кохання втекти від цього світу до себе в кімнату завісити вікна включити червону  лампу  (при якій роблять фотографії) і слухати слухати слухати........ У Флойдів було все: і самотність людини в цьому світі і туга за чимось незбагненним і бажання не зникнути як пісчинка в пустелі і захват від світу від буття природи і очікування чогось прекрасного чи ЇЇ прекрасної та бажаної.......... а вчора помер від раку  ік  айт і це означає що ніколи більше не буде справжнього ПІНК ФЛОЙДУ а я все ж таки мріяв їх почути наживо.......

відходять славетні музиканти але з другого боку до тої пори поки сам прийдеш ТУДИ там вже будуть всі: і батьки і рідня і музиканти і все можна буде знову чути та бачити ТАМ  і все почнеться спочатку...............

sad

Дмитрий

: 439

« ³ #1 : 16 2008, 14:05:58 »

Шкода,шкода,що ми ніколи вже быльше його не побачимо.Не почуємо.Але в нас є відео,записи,ми будемо дивитися,слухати.Бо там він живий.Без всякого пафосу типу"Вічно живий,завжди з нами".Просто живий.
krock

: 153

« ³ #2 : 18 2008, 00:12:02 »

Да, очень талантливый музыкант, соавтор огромного музыкального прорыва, умер от рака.
Но Пинк Флойд ещё будет. Будет ещё очень много Пинк Флойда.  smiley

http://hitparad.org - хит-парад для молодых!
Guilty Angel

: 938

« ³ #3 : 18 2008, 12:10:28 »

Шкода, звісно, що Пінк Флойд вже не створять стільки, скільки створили, але ж зрештою вони житимуть доти, доки хтось буде слухати їх записи, а тому житимуть вічно, бо навряд настане такий час, що їх музика лишиться без уваги.

Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу

: