+  rock.kiev.ua
|-+  РОК.мастерская» Гитарный отдел» Как экранировать электрогитару???
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 [2] 3 4   

: Как экранировать электрогитару???  ( 49413 )
al32876

: 579

« ³ #15 : 04 ѳ 2009, 21:02:14 »

За доводкой "Орфея" - это к дяде Мише адназначна. Если не возьмется, то хоть объяснит как сделать правильно. Хотя лично я бы "Орфей" - на стену и не мучать понапрасну.
FatWilly

: 33

« ³ #16 : 04 ѳ 2009, 21:29:28 »

ебят, я конечно всё понимаю, но тут тема не про Орфей!!!))
VLD
ó
« ³ #17 : 04 ѳ 2009, 22:16:41 »

Що в нього за датчики?
ranok

: 651

« ³ #18 : 04 ѳ 2009, 23:07:59 »

ебят, я конечно всё понимаю, но тут тема не про Орфей!!!))
все розуміти, це шось типу Будди? : )
так в назві теми й написано " тема не про орфей"wink  орфей електро гітара:P

« : 05 ѳ 2009, 12:00:09 ranok »
VLD
ó
« ³ #19 : 05 ѳ 2009, 00:21:33 »

Наводки можуть виникати і через резонацію котушок датчиків, коли вони під впливом вібрації починають рухатитися. Щоб позбутися цього ефекту датчики парафінуюють. Парафін не дає обмотці котушок рухатися. Особисто я таке не пробував та читав що для цього слід в каструлю з кип"ятком покласти ще одну, меншу каструлю в яку кладеться парафінова свічка. Датчик розкривається  і на кілька хвилин,до самої верхушки занурюється в парафін.

Думаю, підійде і для скваєра і для орфея
VLD
ó
« ³ #20 : 05 ѳ 2009, 00:31:09 »

ну короче используют баню для нагрева воска. (миска в миске)
расплавляют смесь парафина и пчелинового воска в соотношении 4:1 .
постоянно контролируют температуру градусником, должна быть 65 С
Звукосниматель помещается на деревяшки на дно на 10-20 минут но как минимум ждут пока не перестанут подниматься пузырьки воздуха.
Также можно заливать канифолью но это хуже бла бла бла
еще пишут что если подключить к датчику омметр то по мере нагрева будем наблюдать увеличение сопротивления . Нельзя нагревать воск больше 65 градусов и быть готовым тушить все хозяйство.

Взято ось з цього ресурсу

http://forum.guitarplayer.ru/index.php?topic=7055.0
VLD
ó
« ³ #21 : 08 ѳ 2009, 13:58:44 »

Алюмінієвий скойтч можна придбати в в магазині сантехприладів(використовується для утеплення батарей). 10 -тиметровий моток товщиною в 5см обійдеться десь в 12 гривень. Я собі придбав такий. Збираюся на днях заекранувати свій корт.
Arucard

: 319

« ³ #22 : 08 ѳ 2009, 14:36:00 »

в идеале - выниманем всю электронику, снимаем размеры и делаем медный короб. вариант попроще - банально обклеить несоклькими слоями пищевой фольги (довольно дерьмовому ибанезу из джампстарта в свое время немного помогло), так-же не помешает заменить провода на нормальные. еще один вариант - собрать клетку Фарадея.
VLD
ó
« ³ #23 : 08 ѳ 2009, 21:17:21 »

В мене два питання
1 Чим алюмыныэва фольга гірша за мідну в плані екранування?
2 Що таке клітка фарадея?
Arucard

« ³ #24 : 08 ѳ 2009, 21:45:04 »

http://ru.wikipedia.org/wiki/Клетка_Фарадея дуже ефективна, глушить навіть мобільний зв"язок =)
мідь має більшу провідність.
VLD
ó
« ³ #25 : 08 ѳ 2009, 22:12:18 »

А як її спаювати?
VLD
ó
« ³ #26 : 08 ѳ 2009, 22:14:55 »

І чи є в неті статті де описується екранування гітари задопомогою щита Фарадея?
Arucard

« ³ #27 : 09 ѳ 2009, 22:47:46 »

краще зроби мідний короб wink Фарадей розумний мужик, але короб простіше.
VLD
ó
« ³ #28 : 10 ѳ 2009, 21:34:54 »

Заекранував. Фонити стало трохи менше, зате змінився сам характер звуку: він став якимось глибшим, якіснішим, багатішим. Мені це подобається. А на рахунок посторонніх шумів, може це не в гітарі проблема. ХЗ.  озетки то в мене без заземлення, може через це. Якщо комбікнути на максимум і не під"єднувати шнур - тиша. Якщо під"єднати шнур (ДІмарцио)  без гітари - з"являються посторонні шуми. 
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« ³ #29 : 10 ѳ 2009, 23:56:44 »

Заекранував. Фонити стало трохи менше, зате змінився сам характер звуку: він став якимось глибшим, якіснішим, багатішим. Мені це подобається. А на рахунок посторонніх шумів, може це не в гітарі проблема. ХЗ.  озетки то в мене без заземлення, може через це. Якщо комбікнути на максимум і не під"єднувати шнур - тиша. Якщо під"єднати шнур (ДІмарцио)  без гітари - з"являються посторонні шуми. 

Сам шнур це теж- своєрідна антена яка вловлює всяку "гадость". Але в високоякісних шнурах цього звісно майже немає.(із за хорошого поверхневого екрану). Пропоную поексперементувати з іншими шнурами (якщо є). Спробуй зробити так щоб при відкнутому шнурі шумів небуло або був самий мінімум. Землю зроби на цю розетку в яку втикаєш комб обов"язково(звісно теж якщо є змога). А комб підключаеш напряму в розетку чи через стабілізатор напруги?

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com
: 1 [2] 3 4   

: