+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» ЛЕНОН ДНЮХа!)_) ХОЙ ХОЙ ХОй
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1]   

: ЛЕНОН ДНЮХа!)_) ХОЙ ХОЙ ХОй  ( 4947 )
NEOFIT
НорМ как Бэ Пацан)

: 20

« : 09 2010, 12:58:26 »

Давайте Жду поЗд авЛений для ДжОна ЛЕНОНА))) ЧелОВек с БОлЬшой Буквы  70 лет )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ЛЕНОН ВЕЧЕН!)) smiley smiley smiley smiley
Дмитрий

: 439

« ³ #1 : 10 2010, 10:13:44 »

Леннон это фигура, я б ему палец в рот не положил:)
 А почему ты ждешь поздравлений? У тебя есть возможность ему их передать?
NEOFIT
НорМ как Бэ Пацан)

« ³ #2 : 10 2010, 10:24:30 »

Леннон это фигура, я б ему палец в рот не положил:)
 А почему ты ждешь поздравлений? У тебя есть возможность ему их передать?

о да ешё какие)) скоО еду  За граИцу)
Станіслав
Не опасный паря

: 1133

« ³ #3 : 10 2010, 10:44:43 »

ты ведь в курсе, что он переехал?

rock-n-roll - is my heart. doo-wop - is my soul. The Beatles - is The Beatles
Святослав

: 305

« ³ #4 : 10 2010, 22:08:54 »

Вчора (9.10) на виставці був концерт присвячений 70-літтю Ленона. Хто був організатором я так і не зрозумів. - може Киівський фан клуб Бітлз, може фестиваль yellow Submarine, може дирекція ярмарки муз обладнання, яка вчора і закінчилась. Коло реж. пульта ьув олег Ступка. Об'явлено було на 17-00. почади о 18-00. Було дуже мало народу. Може тому, що погано рекламували, може тому, що було холодно.  Купив собі диск "John Lennon - 70"  за 20 грн.
Хоч я і вважаю себе старим бітломаном, але дружина у 20-15 потягнула додому, бо змерзла. Концерт був непоганий. Групу Сад я так і не дочекався. Як хтось був довше, то розкажіть, що було після Ісмайлова,  Кобзи і  Либідь. 
« : 10 2010, 22:12:00 Святослав »
NEOFIT
НорМ как Бэ Пацан)

« ³ #5 : 10 2010, 22:28:48 »

Вчора (9.10) на виставці був концерт присвячений 70-літтю Ленона. Хто був організатором я так і не зрозумів. - може Киівський фан клуб Бітлз, може фестиваль yellow Submarine, може дирекція ярмарки муз обладнання, яка вчора і закінчилась. Коло реж. пульта ьув олег Ступка. Об'явлено було на 17-00. почади о 18-00. Було дуже мало народу. Може тому, що погано рекламували, може тому, що було холодно.  Купив собі диск "John Lennon - 70"  за 20 грн.
Хоч я і вважаю себе старим бітломаном, але дружина у 20-15 потягнула додому, бо змерзла. Концерт був непоганий. Групу Сад я так і не дочекався. Як хтось був довше, то розкажіть, що було після Ісмайлова,  Кобзи і  Либідь. 

Битлы ОрганИзовали.. Битлы, я читал  в нете на многиз форумах, что они во многих  странах делали такие концертики...
NEOFIT
НорМ как Бэ Пацан)

« ³ #6 : 10 2010, 22:29:22 »

ты ведь в курсе, что он переехал?
да smiley
: [1]   

: