.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Живой звук!
»
Before I was born - pre-holiday jam, 19 апреля, Барвы
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
: [
1
]
2
«
»
: Before I was born - pre-holiday jam, 19 апреля, Барвы ( 6911 )
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
: 2107
Before I was born - pre-holiday jam, 19 апреля, Барвы
«
:
18 2012, 02:49:50 »
Предпраздничный джем, посвященный предстоящему Дню рождения молодого гитариста Игоря Котвицкого, лидера собственной группы Kotvitskiy Band и гитариста Cozy Powell Tribute Band.
Обе выше названные группы сыграют свою программу. Также в рамках вечера - группа-сюрприз. Какая - виновник торжества держит в строгом секрете, иначе это будет уже не сюрприз
После концертной программы - джем-сейшн!
Действо состоится 19 апреля в клубе "Барвы". 19:00, вход символический - 25 гривен.
Даже Тони Йомми есть, чему еще учиться (с)
Или делаешь свое дело хорошо, или - проваливай! (с) Cozy Powell
итм-секция - это шум, подзвученный нотами (с) Rising rhythm section
Святослав
: 305
Re:Before I was born - pre-holiday jam, 19 апреля, Барвы
«
³ #1 :
18 2012, 11:55:37 »
Мабуть піду послухаю, тим більше, що місця знайомі, alma mathet - КПІ
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
«
³ #2 :
18 2012, 12:35:02 »
: Святослав 18 2012, 11:55:37
Мабуть піду послухаю, тим більше, що місця знайомі, alma mathet - КПІ
будемо раді бачити
Святослав
«
³ #3 :
21 2012, 20:36:39 »
Прослухав вечірку. У загальному - організаторам є над чим задуматись. Не зовсім зрозуміла мета дійства. Таке враження, що музиканти вже махнули рукою на наявність слухача.Такий собі мєждусобойчик. У залі було шість чоловік не задіяних у концерті.
Тепер конкретно.
Барабанна установка загучна для такого приміщення. Здавалось, що вона працює у тому ж діапазоні, що ї соло інструменти, яких вона заглушала. Звукорежисеру треба було б, чи добавити звуку синтезатору та соло-гітарі, чи збавити ритм секцію. Клавішника порою не було чути. Але це проблема клубу.
Перший склад. Ігорьку треба серйозно замислитись над своїм вокалом. Часто співає мимо нот. Високі ноти явно не дотягує, тому йому приходиться робити під’їзди та глісандувати вниз. Це такі неусвідомлені технічні хитрощі. Я вже було подумав, що йому взагалі не варто співати. Але коли заграли Смоконзевоте, то я свою думку поміняв. Після драйвового вокального вступу Сюзанни заспівав Ігор. Як не дивно, його виконання мені більш сподобалось. Я почав аналізовувати – чому. І зрозумів – ця пісня відповідає його голосовому діапазону, де він бере ноти не позиційно, що є правильним, а лише інтонаційно. А інтонація додає певного шарму. Тому порада – або не співати репертуар із високими затяжними нотами і перейти на іронічно-хуліганський спів, типу Кузі у Гадюкіних, або вчитись брати такі ноти, що є не просто, або носити з собою нота і накидувати на голос якийсь мелодін.
У другому складі не зрозуміла була роль «дєвушкі с трамбуліном». Спів двома чи трьома вокалістами в унісон виглядає як недоречність. Там було багато місць, де можна було брати терцію.
Хоча, як я зрозумів, дєвушку просто натаскують на самостійну роботу.
Виступ айзінга – стабільний.
Akdmeh
: 132
«
³ #4 :
21 2012, 21:52:11 »
Не був на концерті, але з вашого повідомлення - проблема того, що ударка занадто гучна - вічна проблема клубу, додали додаткові колонки - трішки стало краще. І те, що клавіші тонуть - скільки граю, були з цим певні проблеми.
А щодо співу в унісон - багато хто зі співаків взагалі не розуміє, що таке терція і як в неї треба співати, що більше дивує і засмучує...
Wordwild
jawohl!
: 874
«
³ #5 :
22 2012, 01:19:29 »
: Святослав 21 2012, 20:36:39
музиканти вже махнули рукою на наявність слухача
так это уже давно. я на фростере заикнулся было о том, что нужно творить для публики, так меня шапками закидали, мол мы (подавляющее большинство отписавшихся) играем в своё удовольствие. и мнение публики нас не еб..т
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
«
³ #6 :
22 2012, 10:50:08 »
Святослав, дякую за думку
В плані організації - організовував Ігор, роботу над помилками робити йому
Виступ Rising - цікаво дізнатись, у чому стабільність, склад новий, офіційний рестарт за тиждень - думка глядача дууууже допоможе нам на новому етапі становлення
Святослав
«
³ #7 :
22 2012, 19:02:11 »
Стабільність - я мав на увазі в хорошому змісті. Мені важко судити з двох каверів про позитивні чи негативні зміни у звучанні. Та й не дуже знаю ваш репертуар, подобається пару речей, які я вважаю достойними більш широкої популярності в Україні. Але, як я вже говорив колись, англомовний формат є досить специфічним і клубно-замкнутим. А Діти Світанку могли б звучати у мас-медія.
Віддаю шану Depp Purple і їх епігонам, але люблю трохи іншу музику і шукаю для серйозної роботи прихильників такого:
http://www.ex.ua/view/14105457
Ви виступатимете і тих же Барвах. Значить проблеми будуть ті ж самі - зробіть, щоб достатньо було чути соло інструменти, бо драмерка однозначно загучна.
Успіхів на конкурсі.
«
: 22 2012, 19:07:58 Святослав
»
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
«
³ #8 :
22 2012, 20:59:36 »
: Святослав 22 2012, 19:02:11
Стабільність - я мав на увазі в хорошому змісті. Мені важко судити з двох каверів про позитивні чи негативні зміни у звучанні. Та й не дуже знаю ваш репертуар, подобається пару речей, які я вважаю достойними більш широкої популярності в Україні. Але, як я вже говорив колись, англомовний формат є досить специфічним і клубно-замкнутим. А Діти Світанку могли б звучати у мас-медія.
Віддаю шану Depp Purple і їх епігонам, але люблю трохи іншу музику і шукаю для серйозної роботи прихильників такого:
http://www.ex.ua/view/14105457
Ви виступатимете і тих же Барвах. Значить проблеми будуть ті ж самі - зробіть, щоб достатньо було чути соло інструменти, бо драмерка однозначно загучна.
Успіхів на конкурсі.
дякую на доброму слові
але Rising грали виключно свої пісні, окрім Smoke On The Water, який ми виконали разом із Ігорем
тобто - каверів у невеликій програмі Rising не було
Святослав
«
³ #9 :
22 2012, 21:33:31 »
Це, мабуть, добре, що ваші пісні сприймаються за кавери
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
«
³ #10 :
22 2012, 21:35:41 »
я завжди сприймала подібне як комплімент
Wordwild
jawohl!
«
³ #11 :
22 2012, 23:32:13 »
а на самом деле, хуже этого, наверно, придумать сложно...
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
«
³ #12 :
22 2012, 23:48:47 »
: Wordwild 22 2012, 23:32:13
а на самом деле, хуже этого, наверно, придумать сложно...
ну почему же сложно? мне было бы обидно услышать что-то типа "сразу видно/слышно второсортный посредственный материал, сочиненный посредственным автором, да еще и на плохо поставленном английском". это реально обидно. когда меня или мою группу спрашивают, чья песня, говоря о нашем творчестве - мне это льстит. Когда Children Of The Dawn - нашу первую авторскую вещь, упомянутую Святославом - приписывают авторству онни Джеймса Дио, я понимаю, что мне как автору есть чем гордиться. Ничего плохого не вижу в том, что наш материал воспринимается как кавера - значит, хорошо усвоили уроки своих духовных учителей и можем - не скажу, что не хуже, ибо совершу святотатство, но - можем! и на данном этапе меня как автора это целиком и полностью устраивает, точно так же, как устраивает работа музыкантов, которые должным образом подают песни моего авторства
Wordwild
jawohl!
«
³ #13 :
23 2012, 00:48:35 »
позиция ясна.
: ELPy 22 2012, 23:48:47
спрашивают, чья песня, говоря о нашем творчестве - мне это льстит
а меня это жутко бесит... и поэтому стремлюсь что бы таких вопросов не задавали. так сказать, пытаюсь выработать свой стиль. что на Дио похоже - это хорошо, но не очень. Дио же ни на кого похож не был...
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
«
³ #14 :
23 2012, 01:20:29 »
: Wordwild 23 2012, 00:48:35
позиция ясна.
а меня это жутко бесит... и поэтому стремлюсь что бы таких вопросов не задавали. так сказать, пытаюсь выработать свой стиль. что на Дио похоже - это хорошо, но не очень. Дио же ни на кого похож не был...
анний Дио был похож на итальянскую канцонетту - и только спустя какое-то время он стал похож сам на себя. Невозможно выработать свой стиль, не наследуя традиции того жанра, на который ориентируешься. Творчество - это ведь процесс поиска себя, работы над собой. На данном этапе развития такой расклад меня целиком и полностью устраивает. И мне гораздо приятнее слышать "а я думал - это песня Дио", чем "очередной закос под Арию, только на английском"
: [
1
]
2
«
»
:
, :
-----------------------------
Беседы на сонных кухнях...