Святослав
|
 |
« : 01 Липня 2013, 10:38:39 » |
|
|
|
« Останнє редагування: 01 Липня 2013, 10:57:05 від Святослав »
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
Святослав
|
 |
« Відповідь #2 : 26 Березня 2014, 10:47:56 » |
|
Ще восени запланував водну експедицію на генеральські пляжі Криму. http://vk.com/club28389396Та окупація Криму Кацапстаном мабуть стане на перешкоді. А може ситуація і застабілізується.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
mottorus
|
 |
« Відповідь #3 : 27 Березня 2014, 21:03:01 » |
|
Оно тебе надо? Там же накаленная ситуация, если в переделку не попадешь, то максимум хорошего настроения не гарантируется. Подумай о родных, нервничать же будут. 
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Святослав
|
 |
« Відповідь #4 : 28 Березня 2014, 09:44:07 » |
|
Подивимся. Але я екстремал, тому деколи необхідний адреналін. 
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даня
|
 |
« Відповідь #5 : 26 Квітня 2014, 18:50:08 » |
|
я думаю, в нормальном крыму - т.е. в горах и татарских сёлах - ситуация должна быть более-менее. там всегда так было - везде, кроме "города русских моряков" - никаких проблем. НО теперь же, помимо кацапских законов, ментов и недобитых петухов, а также несчастных потеряных из общества "прости нас, Николай" - по нашим зарплатам - чистое разорение, а субьективно я эти цифры воспринимаю как прямое оскорбление личности)))
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Святослав
|
 |
« Відповідь #6 : 29 Квітня 2014, 09:29:08 » |
|
Відклав я поїздку на генеральські пляжі до повної стабілізації у Криму. Ось приїду я у Керч на залізничний вокзал, а там якісь напівп'яні казачкі будуть ритися у моїх рюкзаках із байдою, знайдуть багато незрозумілих трубок, кільсонів,мою сокиру та ніж, - і скажуть, що я диверсант... Ну їх у баню...  Поїду я на попсу  на річку Тетерів 
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Святослав
|
 |
« Відповідь #7 : 12 Листопада 2014, 14:29:40 » |
|
Звичайно ж, не поїхав я в окупований Крим. Поїхав на річку Тетерів. Думав, що там попсові туристичні маршрути, - аж ні. Надто багато гребель, дамб та іншого, що напрягало своїми великими і малими обносами. Ти не менше Тетерів дуже сподобався. Мабуть це наймальовничіша річка рівнинної України. Описав маршрут ось тут: http://www.poezdnik.kiev.ua/reki/teterev/Teteriv_2014.html
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Святослав
|
 |
« Відповідь #8 : 04 Червня 2015, 19:57:31 » |
|
Зліпив фільм із знятого на мобілку та мильницю матеріалу про Тетерів 2014.. Використав музику улюбленого мною Ріка Вейкмана. Озвучку робив у Кубейсі. Вийшло несподівано добре. Навіть низька якість відео не дуже заважає. https://www.youtube.com/watch?v=6OnJChEGUus&feature=youtu.be
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Святослав
|
 |
« Відповідь #9 : 02 Грудня 2015, 20:27:52 » |
|
Усі ми думаємо, що Дніпро як річка не цікавий, бо ми ж на ньому живемо і все знаємо. Цього року я для себе спростував цю, ніби-то, істину і провів на ньому гарних два тижні з друзями та донечками. http://www.poezdnik.kiev.ua/reki/dnepr/Dnipro_2015.html
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
|
 |
« Відповідь #10 : 02 Грудня 2015, 23:59:43 » |
|
Крутий відпочинок у вас був одначе! Види на фотокартках дуже гарні! Німий монолог з природою да ще й на декілька тижнів відпочинку з друзями та сім"єю, що може бути кращим!
|
|
|
Записаний
|
Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12" Мой блог: www.smex03.blogspot.com
|
|
|
|
Святослав
|
 |
« Відповідь #11 : 03 Грудня 2015, 14:27:07 » |
|
Та у мене кожен рік так. Наступного року йду на Дунай та Чорне море. Хто бажає, - може приєднуватися.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
vimmax
|
 |
« Відповідь #13 : 09 Листопада 2016, 12:11:03 » |
|
Святослав, Классные фотки! Мне кажется было бы прикольно добавлять в такие фотоотчеты еще и карту с обозначенным маршрутом, для наглядности.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|