+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Що Ви думаєте про український музичний перформенс - ОЯК
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: Ваше ставлення до творчості колективу "Оркестр Янки Козир"?  ( : 24 2005, 02:17:04)
Супер! - 4 (16%)
Нормально! - 6 (24%)
Байдуже! - 4 (16%)
Негативне! - 11 (44%)
: 25

: 1 2 3 [4]   

: Що Ви думаєте про український музичний перформенс - ОЯК  ( 24058 )
ZaraZa

: 58

« ³ #45 : 19 2006, 19:31:22 »

Не люблю неконструктивної критики...
Насправді ОЯК може комусь не подобатись,але сказати,що це  відстій чи щось подібне -  неможливо!!! Може не подобатись стиль чи музика,але  у Янки супер-голос! А яке шоу!!!
Звичайно треба працювати,рости. Ці процеси відбуваються протягом всього творчого шляху,це невід"ємний момент кожного музиканта чи колектива в цілому.
Дякую.
guest
ó
« ³ #46 : 19 2006, 19:51:41 »

...слухайте! що за х...я? на всіх форумах зустрічаю це питання! вже за...в ваш ОЯК! невже не зрозуміло, що це повна фігня, керована одним му..м!..
Grave Digger
ó
« ³ #47 : 19 2006, 21:14:57 »

Яна Козыр - классная девушка, и группа их классная - немного украинских групп могут показать сейчас такое шоу.  И поет она замечательно, и музыка у них хорошая.  Говорю как человек, который видел их выступления несколько раз на фестивале Тарас Бульба.
Ядвига
Хто здесь??

: 1129

« ³ #48 : 20 2006, 11:41:32 »

Вау, я рада за ОЯК, наконец-то у них появились искренние поклонники!!!!! гы)
maestro
ó
« ³ #49 : 20 2006, 22:49:43 »

: "Ядвига"
Вау, я рада за ОЯК, наконец-то у них появились искренние поклонники!!!!! гы)

Не, на енто я пойтить не могу! Не видел ни одного поклонника ОЯК, кроме Олексы и музыкантов группы! Им нужно срочно разбегаться- дела не будет! Они уже и сами в своего Шамана не верят!
NAPALM
СОБУТЫЛЬНИК

: 362

« ³ #50 : 03 2006, 14:41:11 »

: "KOZAK_UA"
: "Abstractioneer"
: "Lensa"

Ти мабуть представляєш ту країну, якої вже не існує 14 років:)

А вот это -1. Тут уже попахивает национализмом..........  овно до этой фразы мне хотелось услышать что это за команда такая модная........ровно до этой. Мне жаль людей которые начинают делить музыку на нашу и ихнюю. Что было бы если бы Украину как Союз оградили стеной от всего мира? А нихрена бы и небыло.........Слушали бы Червону  уту и Зиброва и все............

Да прибудет с вами рок!!!
Vitorius

: 345

« ³ #51 : 05 2006, 15:17:54 »

На фестивалі " ок-Січ" власними очима вперше побачив виступ ОЯК...
Тільки наприкінці їх виступу з'ясувалося, що це і є "Оркестр Янки Козир"...
Чесно кажучи - не дуже сподобалось. Місцями цікаві народні мотиви, але коли дородна тітка весь час верещить наче скаженна  :shock:  то може я чогось не розумію...
Дійсно, і діапазон вокалу в неї гарний, але цим ще треба якось користуватися...
А чувак з синьо-жовтим волоссям - це "офігітєльно" патриотично  :D

делать, что нужно и будь, что будет!
Glycerin

: 35

« ³ #52 : 07 2006, 16:59:01 »

Нє, чесно! Трохи, навіть, неприємно дивитись.... Забагато апломбу і ці всі діла... Ці плечі відкриті.... Брррр... Чомусь завжди Агільєри кліп (там де в болотяці) згадую...
І, до речі, тут писали про гарний вокал... Може, він гучний, але "гарний" - це дуже гучно сказано...
Було б набагато цікавіше, якби було більше ліричності, суму...
Я не то шо намовляю... Бачив декілька разів. Не хотілося б, щоб поза межами України оцінювали нашу рок-культуру по ОЯК. На концерті були люди, які вигукували "Жиииииир!!!", але ви б бачили їх обличчя...
А от хлопці "рубають" чотко... Справді чотко! (це не відмазка з підлизуванням).

: