+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Вечір Повстанської пісні в Могилянці...
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1] 2   

: Вечір Повстанської пісні в Могилянці...  ( 15052 )
Мамайчік
ó
« : 10 2005, 01:25:59 »

...Кому пощастило потрапити, розкажіть як було?! Там мав виступати Вій, Сад, Веремій, Самі свої, Тінь Сонця,  утенія, та ін.
Як воно було? Як хто виступив? Які пісні УПА звучали? Як виступив Веремій і Тінь Сонця?........................
blackblade

: 32

« ³ #1 : 02 ѳ 2006, 02:19:18 »

було скучно.якби там можна було потрясти хаэром...                              спочатку виступили тінь сонця,потім я вже не пам"ятаю хто був за ними,я забила на все і пішла пити пиво,можливо просто не концерт був нудний,а мій настрій галімий,та фіг з ним
Гостья
ó
« ³ #2 : 04 ѳ 2006, 01:26:59 »

Є просто дійства вищі за трясіння хаєром, бо інші по змісту та смислу,а хаєром можна де хоч потрясти! Хіба ні?..Мені сподобався Сашко Лірник більше за всіх........................
бук
ó
« ³ #3 : 10 ѳ 2006, 12:44:09 »

Ах, Гостя, нічого вищого за трясіння хаєром нема. Ну хіба шо пиво, баби, і Чарльз Буковскі. Тебе часом не Таня звати?
blackblade

« ³ #4 : 12 ѳ 2006, 11:21:51 »

щодо музики,декому подобається слухати,а декому відриватись.це в залежності від самої музики,я наприклад люблю таку музику,яку можна не тільки послухати,а й потрясти хаєром
бук
ó
« ³ #5 : 13 ѳ 2006, 01:05:51 »

Шариш,блін!!!!!!!!!!!!!! Але я вже забув коли останній раз шось варте уваги виступало. Проте скоро ГАДЮКІНИ - LIVE in Kyiv!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Гостья
ó
!
« ³ #6 : 15 ѳ 2006, 16:40:16 »

Нє!Я Свєтік Семісветік!І хаєром теж люблю помахати!..Але Ви дивні люди! Тема зовсім не відповідає змісту ваших висловів!Якщо вам треба баби та пиво,то ви трохи нею помилились, вам якраз на Гадюкіних іти!:-)))(махання хаєром особливо класне вдома - вмикаєте якесь мясо і трясете!!!:-))...ви просто не вилізли ще з памперсів!Коли вилізете, тоді з вами можна буде поговорити на серйозні теми і не буде ніяких суперечок, а змістовна розмова! А поки почитайте ще хоч одну книжку в своєму житті, крім Буковські... :wink:
бук
ó
« ³ #7 : 16 ѳ 2006, 01:12:48 »

Добре,давай попробуєм на серйозні теми... Але я більш ніж впевнений шо серйозні теми для тебе не виходять за рамки твоїх же інтересів. Але це навіть добе...
Гостья
ó
...
« ³ #8 : 17 ѳ 2006, 02:04:29 »

: "бук"
Але я більш ніж впевнений шо серйозні теми для тебе не виходять за рамки твоїх же інтересів. Але це навіть добе...

...В тому то і справа, що ти голосиш правильну штуку. Завжди у людей серйозні теми в межах їх інтересів... озкажи, яку ти музику хоч сам слухаєш?(просто цікаво)...
бук
ó
« ³ #9 : 19 ѳ 2006, 00:57:44 »

О,це мені вже більше подобається. Але питання - повна холєра! Морісона слухайу. а ше качаю Гадів...концерт скоро,треба ознайомитись із творчістю...гиги /Ну,тіпа аналогічно...?
Перфекто

: 532

« ³ #10 : 19 ѳ 2006, 11:40:57 »

Я так для развития, вопрос.
А против кого или за что? раз уж вечер повстанческой песни
или это типа а ну ка вспомним как там наши деды, булавой потрясём, опосля горилки тяпнуть-цибулей-заесть,,,
Дайте какой нибудь репорт, раз вы там из могилянки, должны уметь пользоваться достижениями словесности или скромными журналисткими навыками обладать...

я бы вышел вон
да только там страшней чем здесь
бук
ó
« ³ #11 : 19 ѳ 2006, 12:02:02 »

Кацап репопорта захотів? А не пішов би ти, курво, на "№;!!!!!!!!!!!!! Питання зформулюй
Перфекто

: 532

« ³ #12 : 19 ѳ 2006, 13:22:23 »

: "бук"
Кацап репопорта захотів? А не пішов би ти, курво, на "№;!!!!!!!!!!!!! Питання зформулюй
А против кого или за что? раз уж вечер повстанческой песни Дайте какой нибудь репорт
Я не кацап , я негр
Поучись читать ну и вежливости,ведь я никого не оскорблял мальчик

я бы вышел вон
да только там страшней чем здесь
blackblade

« ³ #13 : 19 ѳ 2006, 14:30:11 »

: "Гостья"
Нє!Я Свєтік Семісветік!І хаєром теж люблю помахати!..Але Ви дивні люди! Тема зовсім не відповідає змісту ваших висловів!Якщо вам треба баби та пиво,то ви трохи нею помилились, вам якраз на Гадюкіних іти!:-)))(махання хаєром особливо класне вдома - вмикаєте якесь мясо і трясете!!!:-))...ви просто не вилізли ще з памперсів!Коли вилізете, тоді з вами можна буде поговорити на серйозні теми і не буде ніяких суперечок, а змістовна розмова! А поки почитайте ще хоч одну книжку в своєму житті, крім Буковські... :wink:
хаєром все таки краще трясти не вдома,а на сейшнах.А щодо книжок,то я їх не тільки читаю,а й сама пишу.Знедавна почала писати книжку про життя неформалів в часи помаранчевої революції.А то що я люблю потрясти хаєром,люблю просто відриватись,не завжди ж мені бути серйозною
blackblade

« ³ #14 : 19 ѳ 2006, 14:36:21 »

чесно кажучи я не розумію ці війни оун,упа і комуняг.Війна і революція давно в минулому,скільки можна про це згадувати?Адже ми живемо в 21ст.і в новій державі,чи не краще думати про її майбутнє,аніж воювати за минуле?
: [1] 2   

: