+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Вечір Повстанської пісні в Могилянці...
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 [2]   

: Вечір Повстанської пісні в Могилянці...  ( 15058 )
Пашли нахуй
ó
« ³ #15 : 19 ѳ 2006, 17:17:32 »

По-перше, повстанська пісня - частка української культури та історії. Її потрібно згадувати, як потрібно, наприклад, інколи читати Шекспіра чи Шевченка. Якщо Моррісон помер, то може і його вже не варто слухати? Давайте Корн слухати. Там і хаєром можна потрясти. Як не дивно, у нашому світі панує розмаїття культурних явищ, деякі з них пропонують хаєром потрясти, деякі - тихенько послухати і щось згадати, деякі - подрочити в кулачок. Кожному своє, або всім па чуть-чуть.
До Перфекто: раз уж ето вєчєр павстанскай пєсні, мальчік, і ти жєлаєшь ріпарт, купі касєту і чітай кніжкі. А пачєму у вас на лобє напісана "падазрітєльна нінадєжний"? Ви умнік?

Шо-то ви якусь примітивну дискусію розвели, а деякі осабі штрикають своєю тупістю. Шо, якшо під музику не можна скакати, то її не варто слухати? Для вас, можливо, і так. Але то не аксіома. І Енжі  олінгів все одно краще будь-якої пєсні Караля і шута ілі Корна.

А петер всі уважно та обережно копіюють цю ссилку, вставляють її у віконечко і насолоджуються:  
www.lleo.aha.ru/na/
Гостья
ó
« ³ #16 : 20 ѳ 2006, 00:04:57 »

...цілком підтримую... :D
...знайшла цікаві ссилки стосовно того вечора на forum.domivka.net

...
Перфекто

: 532

« ³ #17 : 20 ѳ 2006, 12:09:46 »

ОО Похоже здесь сборище хамов, и некоторые называют себя украинцами, какой я должен сделать вывод?

я бы вышел вон
да только там страшней чем здесь
Olenka
Заблудилася

: 466

« ³ #18 : 20 ѳ 2006, 14:05:24 »

Що рідкісна культурна та освітчена людина стримається від банального кацапського мату ...
Наче в нас своїх матюгів немає!
Гостья
ó
...
« ³ #19 : 20 ѳ 2006, 21:20:40 »

Я вас не ображаю,Перфекто, просто підтримала деякі думки, які були зазначені, бо я ще жодного разу не сказала нічого в жодну сторону аморальне! Тому не треба дутись, тема була трохи інша, а не та, якою стає...
: 1 [2]   

: