+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Сайгон» ПЕРКАЛБА - БОЖЕВІЛЛЯ....
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1]   

: ПЕРКАЛБА - БОЖЕВІЛЛЯ....  ( 7653 )
delavar

: 99

« : 22 2005, 17:39:45 »

Вперше почув їх саме на ВА ГАНІ. Якраз обідав. Підносив ложку з борщем до рота...не доніс... ложка пльохнулась в каструлю а я закружляв затрясся по кухні від того що стіни раптом розійшлися... та повстали ГО И-и-и-и-и....  
Який там в біса борщ! Я хвацько гоцав по квартирі погрожуючи уявною сокиркою в руках та здіймаючи уявну куряву з-під ніг....
Мене відразу пройняв дух ПЕ КАЛАБИ! Енергетика перла з невеличкого приймача валячи смереки та буки, граби та ясені ....
Туди нагору до вершин до Говерли.... в кімнаті з'явився запах едельвейсів чи чого там ще...
Простір, сонце, синє небо, сльози озер серед полонин... і прохолода Карпат!!!
 Добре що встиг записати на касетівку ті двійко пісень що закинув у ефір ВА ГАН!

А потім у вересні дриготіла земля Політехніки в Києві... там кресав іскри допоки не запалало полум'я фестивалю  ОК-ЕКЗИСТЕНЦІЯ!!!
І серед багатьох якісних творінь живих виступів вдалося побачити самих ПЕ КАЛАБенців. Шкода не можу назвати їх поіменно...
Прийшов на концерти з сином. Бігали між трьома сценами як байбаки...
Виступ ПЕ КАЛАБи нагадав мені один з перших виступів ВВ році так у 88-му минулого століття. В Голосіївському парку СК ИПКА давав ТАНЦІ!!!  ок-Артіль тоді розпилювала Совок на частини... Скрипка з його потойбічним виглядом був тепер тут у 2005-му знову на сцені уже як співак Перкалаби - те ж безумство в очах, те ж тремтіння нервів що пульсувало і йшло зі сцени до нас готових стати на коліна перед ТАКОЮ ВІДК ИТІСТЮ ДУШІ... зраненої буттям а тому волаючої до нас своїми може й не хитромудрими текстами... але щирістю...
Мені пощастило! Я був там! Я слухав ПЕ КАЛАБУ!!!
delavar

« ³ #1 : 23 2005, 11:49:47 »

МОСКВА ПІТЕ  знають Перкалабу
а наші ні гу-гу...

малороси одним словом...

а ну да віагру слухають та сердючку з поплавком... evil
Olenka
Заблудилася

: 466

« ³ #2 : 23 2005, 16:07:29 »

Шановний, Перкалабу я особисто дуже поважаю, і враховуючи реакцію публіки, котру можа було спостерігати, наприклад, на майданчику політеху під час їх виступу, їх творчість на Україні знають, люблять і цінують ...ковбасить..
Ви натхненно пишете, приємо також, що про те що й справді було, не вимагайте оплесків, до Вашого опусу просто нічого додати  smiley
delavar

« ³ #3 : 24 2005, 11:50:22 »

скажу так... колись відкриві для себе пінк флойд... у часи совка... це був ковток кисню серед сморіду ілліча брежнєва...
завжди вештався по концертах... чи то ддт чи то мамонов чи то аукцыон чи то....  вв....  гадюкіни.... завжди є енергетика... вважаю що БОГ  через синів дочок на землі дає нам розуміння натхнення та смислу життя.... бо смислу не бачив.... але з часом побачив....ї в рок-н-ролі...
є художники ... є поети.... є письменники... є музиканти... вони варті всього...
і через них до нас доходить присвята...
тобто смисл буття...

Оленка дякую... :oops:
Гітарний Психоз

: 9

« ³ #4 : 25 2005, 02:26:52 »

: "delavar"
є художники ... є поети.... є письменники... є музиканти... вони варті всього...
і через них до нас доходить присвята...
тобто смисл буття...

Але ще є корупція і клята бюрократія, тому не доходить до людей справжня музика.... От і слухають вони всяку муру!!!  :?

!!Та щоб наші воріженьки та й повиздохли!!!
Stix

: 206

« ³ #5 : 26 2005, 15:30:39 »

затрясся по кухні від того що стіни раптом розійшлися... та повстали ГО И-и-и-и-и....  

Покуштуй з нами мухоморів!!!  :D

ЗІ (с)Перкалаба "Гори-и-и-и"...
Ядвига
Хто здесь??

: 1129

« ³ #6 : 26 2005, 16:20:24 »

ггггг, они молодцы))
тока раз 10 одну и ту же программу их слушать... немного надоело
delavar

« ³ #7 : 27 2005, 16:39:20 »

Але ще є корупція і клята бюрократія, тому не доходить до людей справжня музика.... От і слухають вони всяку муру!!!  :lol:  

не згоден... слухають бо самі такі... варті віагр машонок розпутних тощо...
є ВА ГАН  є  ОК-ТЕ АПІЯ...  є люди яким це треба...
наш народець 14 років зрів до нормальнлго президента і ще стількіж буде дозрівати до хорошої музики....
все буде... буде з часом... паростки пнуться догори... :oops:
delavar

« ³ #8 : 27 2005, 16:43:50 »

ггггг, они молодцы))
тока раз 10 одну и ту же программу их слушать... немного надоело cry

знаєш, набридає спати з одною і тою ж жінкою...
 :oops: але вона рідна ти звик і все гаразд... :P
а зараз добре бо можна слухати або ні, варто лише вимкнути передавача...
при Совєтах слухали Антонова, Леонтьєва та Борисівну... :lol:
e}{pre$$
Metal Time Fest

: 917

« ³ #9 : 27 2005, 16:46:56 »

малороси одним словом...

Гітарний Психоз

: 9

« ³ #10 : 06 ѳ 2006, 02:28:46 »

наш народець 14 років зрів до нормальнлго президента і ще стількіж буде дозрівати до хорошої музики....

Якщо тоє опудало, за яке ми голосували - нормальний президент, то я краще буду віагру слухати завмість Стіва Вая..... :x

!!Та щоб наші воріженьки та й повиздохли!!!
Olenka
Заблудилася

: 466

« ³ #11 : 06 ѳ 2006, 12:02:37 »

: "Гітарний Психоз"

Якщо тоє опудало, за яке ми голосували - нормальний президент, то я краще буду віагру слухати завмість Стіва Вая..... :x

Моисей 20 лет водил народ по пустыне, пока не вымерло поколение рабов.
Процесс затяжной, трудный, но увлекательный.
Всего то какх-нить 5 лет назад ураинская культуру сводилась к "територии А", а всё что пелось укр. мовою посто канонизировали, не взвешивая на качество.
Перкалаба - то, чем хотелось бы гордится.
Висели на НГ в Карпатах - Горииииииии! - просто как офигенный саундтрек
delavar

ggg
« ³ #12 : 10 ѳ 2006, 18:07:40 »

ggg
: [1]   

: