delavar
: 99
|
 |
« : 27 2005, 18:24:04 » |
|
Мені пощастило! Я народився 1-го грудня! :oops: І в цей день 2005-го, на мій скромний ювілей, до Києва навідався славетний режисер, колишній учасник белградського (з Бєлграду того, що в Сербії, не плутати з нашими бєлгородами) гурту “Білий Гудзик” і теперішній гітарист, стовп, основа, фундатор гурту “No Smoking Orkestra”. Було цікаво. Цікаво зиркнути на публіку, що підтягувалася на Еміра. Концерт пішов з запізненням. Хвилин на сорок. Тобто був час прокуритися и напитися в барах з презирливими матрьонами (їм ж бо не дають бакшиш, не залишають на чай, запихуючи грошву під резиночки бюстгальтерів, от і сумували дівчатка...).Я сидів на балконі ( про що трохи загрошовівший плєбс з печерських новобудов відверне носика дєскать “нє магьот аплатить мєста в 5-м к, прімєру, ряду... залишим їх зі своїм снобізмом та думками про крутизну). Сиділи навколо мене хороші люди, при менших об’ємах гривень але освітлені радістю на обличчях перед зустріччю з Кустуріцею... Дівчатко праворуч (років 20-ти) на третій пісні побігло до сцени, букетик бо ж був у тремтливих юних долоньках... та й з початком дійства вона так томно задихала, що я злякався, чи не лусне на ній кофтинка... Огрядна жіночка ліворуч, років під 50-т, перші з десяток пісень сиділа незворушно... Певно входила в балканський транс... Потім її прорвало і вона, як я, плескала в долоні, збиваючи їх до мозолів... А попереду сиділо сімейство з трьох осіб. Тато, матуся та знов таки миле дівча під 18-ть з оформленою фігуркою... пишу так бо сподобався її стрункий тендітний стан... :P і вона щоразу підстрибувала від музичного запалу, мабуть... А ще пишу так, бо музика Еміра насичена чуттєвістю та чутливістю... еротикою чи що... бо ж недаремно трійко юних дівчаток вискакували на сцену і хитали всім чим можна хитати в такому віці... а одна навіть зірвала з себе футболку та радісно заколивала оголеними персами... я навіть з балкону розглелів її збуджені соски... от що робить з киянками простий парубок з Балкан... :D А вокаліст гурту ошаленівши від напівроздякнутих українок що так хвацько трусили стегнами, і сам увійшов в раж та показав розомлілому залу свої сідниці... та не раз а два чи три... :lol: думаю що на зрілих жінок це справило враження... Бо при Совітах сідниць ніхто не бачив... і сексу не було... як і різних там стрінгів-тонгів-шортиків... Отож далі про концерт... Кустуріцу як музикант слабший за свого колишнього дружбана та земелю Горана Бреговича. Але сильний як режисер. Твори Бреговича більш глибокі об’ємні, мудрі навіть... Проте у Еміра Кустуріцу є свій драйв та юнацький запал. Його концерт справив враження такого собі балагану, в хорошому розумінні.... Все як би легко, весело, хвацько... І над виставою походжає сам Емір в білому.... як і Брегович... Закінчилася вистава повальною гоцалкою серед рядів, на сцені... всіх хто бажав та був розкутий... Думаю що після такого дійства чоловіки прийшли додому та кохалися зі своїми милими по піденному по балканськи.... :wink:
|