+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Рок та релігія. Дискусія.
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 2 3 [4]   

: Рок та релігія. Дискусія.  ( 21616 )
Glycerin

: 35

« ³ #45 : 12 2006, 12:50:54 »

Здається, власник ніку moveton намагається максимально використовувати його значення (принаймні, при кириличній його інтерпретації). Перша і незаперечна можливість і-нету і, зокрема, нашого форуму - це можливість висловити свою думку. Аватар це зробив, що і не дивно.

А чому ні? Чому не можна проводити паралелі і аналогії? Чи справді неправильно захищати свою точку зору? Здається, що питання про використання сцени для вислову своїх думок - дуже важливе. Чи не так?
Що ж тоді взагалі не є "величезною дурістю"? Хлопче (чи дівчино, вибачаюсь), а як же тоді називати авторів попередніх постів? Я не спекулюю і не зтравлюю, але виходить, що... Це не дуже коректно, якщо не казати більше. "Музика - це віра" - дуже добре, але повір, що кожен з форуму може рознести вщент ці три слова, якщо з'явиться таке пусте бажання.

: 19

« ³ #46 : 12 2006, 14:08:45 »

Відносно «величезної дурості»: хочу ще раз наголосити, що висловив свою власну думку не претендуючи на істину і тим більше не хотів нікого образити, а твоє питання «як же тоді називати авторів попередніх постів?» все рівно розцінюю як провокацію.

Я мав на увазі «обговорення питань релігії» взагалі, а не чи є правильним проведення паралелей і аналогій та захист своєї думки. І я, знову ж, не говорив, що вважаю питання «про використання сцени для вислову своїх думок» неважливим. Вважаю, що «обговорення» і «висловлення своїх думок» це різні речі.  

Коли хтось не згоден з моїм тезисом, що «музика - це віра», той, якщо захоче, висловить свою думку з цього приводу, яку я буду тільки поважати, оскільки вважаю себе толерантною і адекватною людиною.

Стосовно мого ніку ти неправий (права, вибачаюсь), але то твоє непорушне право так думати, якщо тобі завгодно.

Спасибі за коментар. Андрій.

lco-bass
Glycerin

: 35

« ³ #47 : 12 2006, 16:39:17 »

Не будемо з'ясовувати хто перший і у кого довший... Ми не осуджуємо тут релігію ні в якому разі, причому ніяку із них! Ми не будемо хизуватись величиною своєї віри, або тим, що ми змогли від неї максимально очиститись!
Було б набагато краще, якби учасники читали всі пости і аналізували все, про що говорилось, а не додавали просто ще один черговий.

Дякую, Андрій, що все ж таки продовжуєш розмову, хоч ідея тобі і не подобається... Якщо спокійно відноситись до чужих слів, то можна багато для себе корисного знайти. Чесно скажу - декілька цікавих висновків особисто для себе зробив (це стосовно всієї теми).  В черговий раз вимушений вибачитись за свої образливі слова!

Сторінку назад пропонував тему закрити, але обговорення (все ж таки обговорення) продовжилось, тобто тема виявилась не пустою.

Продовжуючи розмову, ще раз закликаю не відволікатись на з'ясування окремих визначень і пошук причин закриття теми. Якщо модератори будуть вважати за доцільне - вони закриють.

облячи певні висновки, дозволю собі виділити декілька основних гілок і думок в обговоренні:
- будь-який напрямок в музиці має право на життя, але кожен має не забувати про те, що відповідальність за це несе особисто;
- релігійно орієнтовані гурти є і мають бути, але все залежить від "подачі";
- секти і конфесії добре платять і допомагають організаційно, але чим тоді гірша поса і чому вони звернулись до важкої музики?;
- розмова пішла про атеїзм і віру - можливо і доречно, але тоді тему точно закриють, бо якщо підключаться китайці-рокери, то  ок-Київ позбавлять хостингу.

: 271

« ³ #48 : 13 2006, 09:59:02 »

2 Glycerin:

+1  :D
-------------------------

[Sg/]
Тема закрыта как исчерпавшая себя.
[/]

edem das seine
: 1 2 3 [4]   

: