+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Серцевий напад / pop-punk / Чернівці
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1] 2 3 4   

: Серцевий напад / pop-punk / Чернівці  ( 22531 )
Серцевий_Напад

: 53

« : 28 2006, 12:03:55 »

Ось сторінка чернівецького нео-панк бенду "Серцевий Напад": www.sn.cv.ua

На сайті є мп3. Цікава ваша думка)
« : 22 2007, 16:01:12 Серцевий_Напад »

ww.sn.cv.ua
S@T_T@S

: 37

« ³ #1 : 09 2006, 12:36:50 »

Непогана музика, але Панк я нехаваю...
Хоча досить непогано!

am nobody
Серцевий_Напад

« ³ #2 : 09 2006, 20:14:34 »

Сенкс) Ми не граємо чистий панк) Нео панк, або поп панк, хоча останнім часом від частки поп майже ніц не залишилось, більше емо-корівських вставок)

ww.sn.cv.ua
Мартин Лютер Кинг
фанат группы "Звери"

: 845

« ³ #3 : 10 2006, 10:47:45 »

: "Серцевий_Напад"
Сенкс) Ми не граємо чистий панк) Нео панк, або поп панк, хоча останнім часом від частки поп майже ніц не залишилось, більше емо-корівських вставок)

а позитив-панк не играете? :wink:

А сейчас надо обязательно дунуть. Если не дунуть - никакого чуда не произойдет! (с)
Амаяк Акопян.
S@T_T@S

: 37

« ³ #4 : 10 2006, 13:19:53 »

Я чув вас в Франику на Едельвейсі (це напевно самий лажовий фест
на всю україну!!!) мені сподобалось, хоча і звук був лажовий :x Ви одна з команд яку я там відмітив, все остальне то була лаже...

А в вас які враження від Едельвейсу? :D

am nobody
Серцевий_Напад

« ³ #5 : 10 2006, 12:24:59 »

: "Мартин Лютер Кинг"

а позитив-панк не играете? :wink:

позитив? то типу про позитивне співати? хрєн його знає, може ми і позитив-панк граємо, але самі ще цього не знаємо))  :lol:

ww.sn.cv.ua
Серцевий_Напад

« ³ #6 : 10 2006, 12:29:25 »

: "S@T_T@S"

Я чув вас в Франику на Едельвейсі (це напевно самий лажовий фест
на всю україну!!!) мені сподобалось, хоча і звук був лажовий :x Ви одна з команд яку я там відмітив, все остальне то була лаже...

А в вас які враження від Едельвейсу? :D

О) привіт) давно сюди не заходив) Знаєш, я б не сказав, що Едельвейс -- то лажовий фест) Нам сподобалось) і звук більш менш, і організація)) ти ще не бачив наш чернівецький фест "Відродження"... ото срака повна....

Приємно, що сподобались) Дякую за підтримку)

П.с. Заходь на наш сайт www.sn.cv.ua та форум www.snpunk.3bb.ru)

ww.sn.cv.ua
Серцевий_Напад

« ³ #7 : 10 2006, 12:31:40 »

Днями було звершено роботу над записом наступної пісні до альбому, яка має назву "D.I.Y.".

Посилання на завантаженя пісні: http://www.realmusic.ru/play/file/hifi/36992/256254/diy_256254.mp3.

Залишайте свої коментарі, враження або критику...

smiley

ww.sn.cv.ua
e}{pre$$
Metal Time Fest

: 917

« ³ #8 : 11 2006, 19:14:22 »

Драмсы как-то "по пластмасовому" звучат. Сайтик прикольный. Я не фанат панка, потому свое мнение оставлю при себе, дабы не сделать серцевий напад аффтару
Серцевий_Напад

« ³ #9 : 11 2006, 22:05:55 »

: "Express"
Драмсы как-то "по пластмасовому" звучат. Сайтик прикольный. Я не фанат панка, потому свое мнение оставлю при себе, дабы не сделать серцевий напад аффтару

Драмси семплованІ, будемо писати живі, коли весь матеріал до альбуму закатаємо. проблема в тому, що у нас в Чернвцях є лише 1 студія, і те драмси живі не пише)

За комплімент сайту сенкс) А на рахунок "серцевого нападу аффтару", тебе підтримую. Tastes differ...

ww.sn.cv.ua
Серцевий_Напад

« ³ #10 : 30 2006, 14:53:32 »

СН-Вітання з Новим  оком!!!

Ми щиро вітаємо усіх своїх друзів та усіх українців та землян з Новим 2007 роком та  іздвом Христовим!

Дякуємо, що були з нами та підтримували нас цей рік!

Бажаємо вам, щоб все в новому році було просто ПИЗДАТО!!! Нехай ніц не псує ваш настрій!!! Випромінюйте тепло та позитив, і отримаєте таке ж відношення до себе з боку іниших!

Відмовтеся в цей рік від усього того, що, на вашу думку, завдало в 2006-му тільки лиха та негативу. Почніть спочатку! Залиште надбаний позитив у собі, підтримуйте його, діліться ним з іншими, і шукайте у собі нові плюси!

Всього зебестового у Новому році СВИНІ! Не напивайтеся як свині, існує і поросяча міра!

Здоров´я, наснаги, успіхів, добробуту, купу лаве, шаленого та в міру збоченого сексу, взаємного кохання, мети в житті!!!

Щиро вітаємо ВАС,
ваш СЕ ЦЕВИЙ НАПАД

ww.sn.cv.ua
Серцевий_Напад

« ³ #11 : 10 ѳ 2007, 11:49:58 »

УК АЇНСЬКИЙ інформаційно-розважальний НЕполітичний портал "СУМНО")

Банда «Серцевий Напад» роздає подарунки під Новий  ік

Опубліковано Богдан Логвиненко     
02.01.07 

Останнім часом в Україні побільшало триб’ютів та, відповідно, переспівів. Подібні речі вже, навіть, дарують на Новий  ік. Так, гурт «Серцевий Напад» записав переспів до достатньо відомої «Іво Бобул» «Танку на майдані Конґо». Зі слів гурту, кавер-версія пісні – це подарунок не тільки «ТНМК», а й усім любителям якісної української музики.

Трек був записаний ще в листопаді, тож майже місяць робота чекала свого часу. Кавер називається «Кєди одягає Іво Бобул», можливо, він увійде до майбутнього триб’юту «ТНМК», а поки що пісня вільна до скачування. http://www.tnmk.com/sounds/napad_bobul1.2.mp3

Постійна адреса сторінки: http://www.sumno.com/index.php?option=com_...d=1944&Itemid=1

ww.sn.cv.ua
Серцевий_Напад

« ³ #12 : 09 2007, 13:03:12 »

В лютому відбудеться POP-PUNK TOUR по таким містам: Ужгород-Чернівці-Київ-Харків.

Дата проведення концертів: 

Ужгород - 15 лютого 2007 року

Клуб "Кактус"
Поч.: 19-00
Вхід: 15грн.

Чернівці : 16 лютого 2007 року (в межах фестивалю "шNU-rock 2")

Організатор: Спілка Активної Молоді
Український Народний Дім (вул.Ломоносова, 2, напроти Органного Залу)
Початок о 17.00
Вхід 15 грн. (в кедах або з ірокезом - 10)

Київ - 17 лютого 2007 року

Клуб: "Барви"
Початок: 19-00
Вхід: 20 грн

Харків :18 лютого 2007 року

Клуб "Черчель"
Поч. 19-00
Вхід: 15 грн.

Київська афіша

Чернівецька афіша (в межах фестивалю "шNU-rock 2")
« : 26 2007, 14:01:43 Серцевий_Напад »

ww.sn.cv.ua
Серцевий_Напад

« ³ #13 : 26 2007, 14:02:08 »

у повному вигляді тут
http://snpunk.3bb.ru/uploads/snpunk/image_2_sn3birth.jpg

ww.sn.cv.ua
Oli Zitch
Экстремальный концертный фотограф

: 580

« ³ #14 : 15 2007, 10:46:57 »

Ну от... Я була на київському концерті Поп-панк туру... А вас не дочекалась... :'( Батьки суворі:"Шоб в 21.00 була вдома!"

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
: [1] 2 3 4   

: