а я взагалі не розумію як можна відділити добро від зла(і що таке взагалі зло??? ???)????
Зло без добра і навпаки ---не існують!!! :)(я так вважаю)
Це вже філософія :)
Якщо чесно, то вперше чую, щоб для характеристики рок-музики застосовували поняття "церковна" і "нецерковна"... :-\
Я тоже :) Просто чомусь в мене таке враження (до цього часу ніколи не вживав цих… иии… "термінів" :)
2Norb: "анти-церковний" - это временно, с возрастом пройдет :)
А вообще, последний альбомы Алисы - тяжелый, но по смысловой нагрузке, "церковный", если такой термин употребим.
)
Гм… Надіюсь що пройде, бо інколи трохи ніяковію слухаючи таку музику біля когось з недуже знайомих…
Алісу не знаю, я взагалі не слухаю нікого типу "алібі", "би-2", "фактора два"газову зону" (чи як там) — бікоз не люблю такого. Я взагалі не слухаю музики яка в Закарпатті є — знову ж таки не люблю. Зате слукаю ВВ, От Вінта, Борща та їм подібних.
добра или же все-таки зла.
Для мене — до добра, а вам (мається на увазі іншим людям)… це вже ваше діло, не мої проблеми :)
Ну якщо тобі доводилось перекладати тексти деяких пісень в стилі блек, то там часом проскакують відверті нотка схильності до сатанізму і т.д. Але від цього музику не можна назвати доброю чи злою. Це - суб8єктивні погляди авторів і виконавців пісень, а нам залишається тільки слухати і насолоджуватись (або ні).
Взагалі-то перекладав лише з цікавості, й лише тих хто подобається. + На мене слова майже не впливають (лише мати уникаю :) ).
Оце-так написав!
Вибачайте за переплутані відповіді.
оффтоп
Все одно Маки в 1000 раз кращі, а Віндовс Маст дай! Це моє і ще десь зо 4000 людей ІМХО :)
(карму тільки не змінюйте будь-ласка ;) )