+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» РОК или МЕТАЛ? (a theme is needed)
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1] 2 3 4   

: РОК или МЕТАЛ? (a theme is needed)  ( 33565 )
:)

: 705

« : 22 2007, 16:45:18 »

ок чи метал? Так само як: to be or not to be. Чи я помиляюся? Зараз мова йде не про стиль виконання тієї чи їншої пісні, а про те, що зараз більше цінить УК АЇНСЬКИЙ народ! На що піде більше наших співвітчизників: на ОЕ чи на KOЯN? чи може ше кудись? цікаво........ 

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
Guilty Angel

: 938

« ³ #1 : 22 2007, 19:42:34 »

Хоя якесь питання в тебе не конкретне, але...За всю націю відповісти не можу, це точно, тільки за себе.Зазвичай я віддаю перевагу металу і,  звісно, на Корн би пішла, якби видалась можливість. Але і рок я теж люблю, хоч і рідше його слухаю, особливо до душі російський рок. А от запропонований тобою варіант ОЕ роком не вважаю (якщо ти був уважний, то десь тут є топік, їм присвячений) і більшість українців саме їх, мабуть, і обрали б.

Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу

: 193

« ³ #2 : 22 2007, 19:55:27 »

а б обрала український рок типу: Есперанса, Друге дихання, Віранда, Ніагара, Фліт, Біла Вежа, Небесна копалина, Плач Єремії, Мертвий півень та інш., але не відмовляюся і від метала smiley

Для меня pок-н-pолл есть началом начал
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #3 : 23 2007, 10:43:39 »

Яб пошел на Элвиса!!! wink Потому как все это  ок-н- олл, остальное отсюда пошло!!!

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
Marilyn

: 193

« ³ #4 : 23 2007, 11:43:11 »

Рок-н-Ролл початок усіх початків)

Для меня pок-н-pолл есть началом начал
idol
Вечный шахтер стахановец

: 249

« ³ #5 : 23 2007, 11:47:21 »

Думаю их нельзя разделять!!!!
Хотя по душе больше руский  ок!!!

Мне кричат отрекись или будешь сожен
Но нет смысла во лжи, я давно обречен...
Norb

: 20

« ³ #6 : 23 2007, 12:37:42 »

І таво, і другова!
(с) Пух, Вінні Пух :)

"Людина звучить гордо, але вигладає огидно." (с) antua

« ³ #7 : 23 2007, 15:51:52 »

усский рок - поняття розтяжиме. Нещодавно купив диск з аналогічною назвою, то там були і Аквариім, і Корозія Метала, і 7Б. Але були там і Корні, і Звєрі... Чи не ганебно це? Видавці грали на публіку, заради публіки, заради виторгу, чи що?! А де поділися принципи? Плювати я хотів на Корні!!! Коротше, з всього диску я обрав лише трохи більше половини пісень, а сам компакт - десь закинув.
Що ж до самої теми, то я думаю... Металіка наприклад, я вважаю, якби почала співати років 7 тому, своєю музикою не досягнула б таких успіхів. Мають вони дякувати тому, що почав грати їх квартет у 80-х. Так само й російські рок-групи. Як відомо, людська психологія дуже загадкова: нас тягне до того, що знаходиться під ЗАБО ОНОЮ!!!Ми прагнемо чогось більшого, цікавого, екстремального. Наприклад в С С  пластинка КІСС коштувала, як 20 пластинок Али Борісовни, але попри це цей гурт користувався досить великою популярністю.
А зараз є дуже багато гуртів, про які мало хто чув. Але грають вони досить якісну музику (Platina). Ще моя думка є такою: якшо группа грає для себе - то це так-собі, якщо ж за гроші і для публіки - то це інше. Хоча не треба казати, що це - фігня. Грати, і орієнтуватися на публіку - це великий талант, що б ти не грав -  ОК чи Треш. =)

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #8 : 23 2007, 16:14:34 »

Русский рок?...гы... :D

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle

« ³ #9 : 23 2007, 16:36:22 »

Русский рок?...гы... Веселый
Да... От такий у нас РОК...

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

idol
Вечный шахтер стахановец

: 249

« ³ #10 : 23 2007, 16:38:17 »

Да зверей я ввиду не имел ввиду........ :o

Мне кричат отрекись или будешь сожен
Но нет смысла во лжи, я давно обречен...
wanderer

: 42

« ³ #11 : 23 2007, 16:40:30 »

Що ж до самої теми, то я думаю... Металіка наприклад, я вважаю, якби почала співати років 7 тому, своєю музикою не досягнула б таких успіхів. Мають вони дякувати тому, що почав грати їх квартет у 80-х.
  Металіка, тому і Металіка ,що завжди грають те що хочуть. Не дивлячись ні на кого. І завжди цікаві і непередбачувані. А такі виконавці у всі часи будуть на вершині. З нетерпінням чекаю кінця року, що ж вони на цей раз нам запропонують.
  Що до теми, то кожен стиль , чи напрямок бере якось по своєму. От наприклад я однаково люблю King Crimson і Metallica.  ізна музика а бере однаково.Як то кажуть за живе. А народ звісно піде на ОЕ і на KOЯN. Бо у кожного є свій слухач. 

« ³ #12 : 23 2007, 16:59:16 »

Та чогось ми все частіше бачимо, що з'являються групи типу МЕ І (з їх новим хітом "бандити" =)... це дещо), СКАЙ,  і про них говорять, ще більше чим про Білу Вежу, Conquest та ін. З чим це повязано?

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

wanderer

: 42

« ³ #13 : 23 2007, 17:23:53 »

Мері? Не чув ;D. А скай нормальні романтичні хлопці.В їх піснях дуже багато щирості.А це непагано. Чого ти переймаєшся? Чи ти хочеш бути на їх місці?

« ³ #14 : 23 2007, 17:28:48 »

На місці СКАЙя? А що, було б не погано, але згодом. Я впевнений, що для того щоб бути на їх рівні треба працювати,працювати і працювати. Але мріяти можна. Можна мріяти і про більшу популярність, чи не так? І треба робити все, щоб мрія втілилася в життя! я так думаю)

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

: [1] 2 3 4   

: