.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Рок - жизнь
»
РОК или МЕТАЛ? (a theme is needed)
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
:
1
[
2
]
3
4
«
»
: РОК или МЕТАЛ? (a theme is needed) ( 33578 )
:)
: 705
Re: РОК или МЕТАЛ? (a theme is needed)
«
³ #15 :
23 2007, 17:33:00 »
Мені дружбан сказав, якшо хоч писати пиши тексти на соц.тематику: про війну, боротьбу добра зі злом, невидачу пенсій. Але чи не втомилися слухачі і всі МИ від цих негараздів? а на концерти треба приходити, щоб розслабитися, послухати і поспівати шось веселе, романтичне, про любов і тд. Хоча соцтеми також можна трохи зачіпати, щоб вплинути на свідомість, або підсвідомість людей. І все буде СУПЕ .
УКРАЇНА - понад усе!
ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!
Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
wanderer
: 42
«
³ #16 :
23 2007, 18:02:25 »
Ось бачиш. Є різні світогляди. Одні хочуть бути на місці Скай інші на місці Ірини Білик. А де хто хоче бути на свому місці. Повторюсь напрямок ролі не грає. Чи ти вважаєш , що якби на Україні була група рівня Металіки, то б вона так би і залишилась десь у підвалі чи в гаражі?
Lenore
: 39
«
³ #17 :
23 2007, 22:24:30 »
а з іншого боку памятаю як до нас приїздила якось metallica, але на концерт тоді прийшло дуже мало людей, не по кишені виявився українцям гурт такого рівня. на концерти до Білик і то більше народу ходить, ніж тоді на metallica. Особисто я пішла б звичайно на Корн, якщо обирати тыльки між ними та ОЕ. але якби був вибір, то краще схоила б на U2, RHCP чи Muse. З наших українських виконавців дуже подобається Біла Вежа.
wanderer
: 42
«
³ #18 :
24 2007, 10:30:01 »
: Gemini 23 2007, 22:24:30
а з іншого боку памятаю як до нас приїздила якось metallica, але на концерт тоді прийшло дуже мало людей, не по кишені виявився українцям гурт такого рівня. на концерти до Білик і то більше народу ходить, ніж тоді на metallica. Особисто я пішла б звичайно на Корн, якщо обирати тыльки між ними та ОЕ. але якби був вибір, то краще схоила б на U2, RHCP чи Muse. З наших українських виконавців дуже подобається Біла Вежа.
Те що не по кішені, можливо. Але білети на Металіку не були надто дорогі. А ось рекламна компанія, була фіаско. І людей було б на багато більше, аби була нормальна інформація.Це я кажу тому що не живу в Київі.Наприклад концерт у Швеції RHCP коштує мінімум 200 у.о. Це є нормою. Хочеш отримати задоволення - плати.Якщо ти Вася Пупкін збирай по пять грн. ,якщо ти Боно то 200 у.о. Все справедливо.
Lenore
: 39
«
³ #19 :
25 2007, 13:26:33 »
Звичайно це справедливо, але все ж таки чогось нам бракує, маю на увазі нашим шанувальникам, фанатам, слухачам. Здавалося б що гурт такого масштабу як металіка мав би публіку просто "розірвати" своїм драйвом... але на скільки я пам'ятаю той концерт було розкритиковано, а самі музиканти заявили, що ніде ще на бачили такої млявої публіки, більша частина якої навіть не підспівувала...
VZ
: 116
«
³ #20 :
25 2007, 20:35:01 »
просто группа скучная, вот и всьо
e}{pre$$
Metal Time Fest
: 917
«
³ #21 :
25 2007, 20:40:25 »
Я лично рок вообще не слушаю...МитОл сьел мой мосХ!
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор
: 2958
«
³ #22 :
26 2007, 10:28:11 »
Все на Джазз или Классику, будем развивать в себе духовность и интеллект!!!
Время идет, а мы остаемся...
Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
MySoulDietoNight
: 3
«
³ #23 :
01 2007, 18:47:45 »
: wanderer 23 2007, 17:23:53
Мері? Не чув ;D. А скай нормальні романтичні хлопці.В їх піснях дуже багато щирості.
А я з ними знайомий дуже близько... ;D Юрка удницький вчився з моїм однокомнатником по гуртожитку в одній групі... ;D 8)Класні хлопці(я не тільки про музику)
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор
: 2958
«
³ #24 :
02 2007, 10:40:09 »
Юрка удницький вчився з моїм однокомнатником по гуртожитку в одній групі...
Яка комбінація!!! (индийские фильмы рулят!!!!)
Время идет, а мы остаемся...
Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
GNIDA
: 74
«
³ #25 :
05 2007, 19:46:06 »
все зависит от настроения.
порой Heartbreaker самое оно,а порой и мотли крю и прочья лохматая братия
Станіслав
Не опасный паря
: 1133
«
³ #26 :
07 2007, 15:11:01 »
: Marilyn 23 2007, 11:43:11
Рок-н-Ролл початок усіх початків)
А джаз и блюз так, между прочим что ли?!
rock-n-roll - is my heart. doo-wop - is my soul. The Beatles - is The Beatles
Станіслав
Не опасный паря
: 1133
«
³ #27 :
07 2007, 15:12:47 »
: Gemini 23 2007, 22:24:30
. але якби був вибір, то краще схоила б на U2, RHCP чи Muse
А я бы за Мюз нашёл бы и 400 уе!!! Сорри, я фанат мелодичной музыки, а Мюз самые мелодичные в мире!!! (Кста, именно из-за этого они в этом году стали лучшей группой в мире!!!)
rock-n-roll - is my heart. doo-wop - is my soul. The Beatles - is The Beatles
Alex_Les_Paul
{fuzzy:|:logic}
: 71
«
³ #28 :
07 2007, 15:19:39 »
рок. бритиш-рок. но не только.
"Вся слава всегда принадлежит тем, кто всю жизнь стремится к осуществлению своих мечтаний"
VZ
: 116
«
³ #29 :
08 2007, 00:44:09 »
а шо такое скай? это которые в метро?? ну тада да....работать и работать ;D просто поп музыку не у каждого выйдет....щирости маловато буит...
а если вернуца к теме, то на самом деле она очень правильно сформулирована - рок или метал. Ибо метал = это не рок. правда иногда путаница бывает типа во времена моего детства ац-дц относили к металлу, хотя насправди это ж блюзовая группа. Карроче - року - да - металлу - нед.
просто, грю, скучная, блин музыка, слушаешь первый аккорд, и уже знаешь шо будет потом, я засыпаю от нее, так же как от репа, хиб-хоба, и прочей лабуды, кроме шансона, который пробуждает во мне звериные инстинкды типа найти пивца и казнить гада немедлененно ;D!!!!!!
:
1
[
2
]
3
4
«
»
:
, :
-----------------------------