+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Живой звук!» Рок Сич
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 [2] 3   

: Рок Сич  ( 17096 )
sasha hobbit
ó
« ³ #15 : 16 2007, 16:20:10 »

читала вчора в журналі....скрипка сказав що йому дуже жаль...але на рок січ у цьому році просто не знайшлося коштів...дуже жаль...як на мене це був найкращий фест української музики....
а я-то думал что пан скрипка просто переквалифицировался в танцора...  smiley
Oli Zitch
Экстремальный концертный фотограф

: 580

« ³ #16 : 16 2007, 18:46:35 »

:'( :'( :'( :'(
Це нечесно! Я тута перед екзаменами, мені потрібна розрядка!!! Шо ж такого трапилось, шо  С не буде?? Навряд діло у коштах...

ЗІ. На цьому форумі ж як мінімум 2 людини, які знають, чим для мене була минулорічна  ок Січ...

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
Щук

: 153

« ³ #17 : 16 2007, 23:14:46 »

Ответ прозаически прост...
Евровиденье деньги приносит...
А как показывает практика, то что не приносит деньги Государству не нада... Да и то что приносит тоже не всегда надо :]

no more...
Hell.E.N.
forever not yours... 0=)

: 17

« ³ #18 : 17 2007, 01:28:42 »

хоббіт...а ти не далекий від істини....стаття в журналі була дійсно про танці з зірками...але якщо скрипка вже навіть у такому журналі так сильно не потемі заговорив...то значит дійсно проблема величезна...
а українська альтернативна музика з її величезною кількістю талановитих колективів ніколи нікому не була потрібна....чомусь...дурні ще наші музичні канали...і радіо...у всій європі...в америці...вже навчились заробляти на альтернативі...бо багаті дядьки помітили що людей які не люблять попсу виявляється не меншість...там навіть мтв перекваліфіковують потроху людей і переводять на більш менш популярну альтернативу...доступну усім...а наші пузаті дядьки ще тупі...і не додумались що на якісних альтернативних молодих командах що грають своєрідну музику яка подобається людям можна заробити набагато більше ніж на всяких лободах і ікс ес...

а до речі заявки то на цьогорічну РС ми всі подавали...ех...
« : 17 2007, 09:05:28 E-2 »
Vitorius

: 345

« ³ #19 : 17 2007, 08:36:03 »

Дійсно, це дуже сумно - ідея та реалізація минулорічного фесту з трьома сценами була просто супер!!!
І ми також подали заявку на цей рік... :'(

Але всі кошти підуть на бл..ські, перепрошую "парляментські" перевибори і з бюджету та з підприємців вимиють все до копієчки...

("Яка країна - такі й теракти...")

делать, что нужно и будь, что будет!
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« ³ #20 : 17 2007, 21:42:02 »

Вчора подививсь новини по ящику...і сяйнула думка. Чому на приклад про спорт новини йдуть у повному обсязі,про нафту, політиків і т.д.... а про музику ні слова. !??! Іноді, пару кадрів зрідка покажуть та й то...Коли Скорпи завітають, або ще відомі группи.  І дійсно, як тут казали багато людей- все сходить до слова- "гроші". Власне збагачення затьмарило людей по самі віньця. Жах. :'( :'(

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com
crazy

: 212

« ³ #21 : 18 2007, 09:01:19 »

Я ТВ давно не сматрю, и давно заметила, что не в каких новостях не найдешь про укр. рок культуру не слова. Одно и тож  >sad Одна надежда на инет ???
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« ³ #22 : 18 2007, 17:16:34 »

Я ТВ давно не сматрю, и давно заметила, что не в каких новостях не найдешь про укр. рок культуру не слова. Одно и тож  >sad Одна надежда на инет ???

Та я теж не дивлюсь ящик, то так, зовсім рідко. Культура не може їм принести збагачення, тому ігнорується. Та нічого, ми обійдемось і без ТВ. Дійсно інет багато в чом допомога, і це чудово. smiley wink

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com
Ядвига
Хто здесь??

: 1129

« ³ #23 : 18 2007, 21:04:23 »

так, заоффтопили.
я думаю, фестиваля не будет, потому что скрипка просто обламался шота делать и все.
crazy

: 212

« ³ #24 : 19 2007, 10:50:15 »

а я думаю что как всегда, денег на что то путнее нима, все по карманах у дядек и нах им нужен рок-фест
Ядвига
Хто здесь??

« ³ #25 : 20 2007, 02:44:04 »

а я думаю что как всегда, денег на что то путнее нима, все по карманах у дядек и нах им нужен рок-фест
хочешь поговорить на эту тему? хорошо! у каких таких дядек?
может у туборга? который устраивает трехдневный рок-марафон в начале лета?
или у остальных пивняков, которые возят на майские праздники команды по украине по площадям?
или обилие концертов на день города, или краина мрий хотя бы?

просто скрипка обламался организовывать, прасците за то, что повторяюсь
Oli Zitch
Экстремальный концертный фотограф

: 580

« ³ #26 : 21 2007, 15:26:51 »

просто скрипка обламался организовывать, прасците за то, что повторяюсь

Хм... Дивно... Може я й помиляюсь, але на Січі народу більше збиралось, ніж на Країні Мрій... Так в чому прикол тоді??

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
Ядвига
Хто здесь??

« ³ #27 : 22 2007, 12:04:52 »

Хм... Дивно... Може я й помиляюсь, але на Січі народу більше збиралось, ніж на Країні Мрій... Так в чому прикол тоді??
Нет, меня тут определенно не понимают. Это проблема во мне? Или в вас?
Т ЕТИЙ  АЗ ГОВО Ю -
НУ ЗАМАНАЛСЯ СК ИПЫЧ ШОТА ДЕЛАТЬ, ОБЛАМАЛСИ!
Provid

: 5

« ³ #28 : 23 2007, 00:27:38 »

я ва справильно понял..... вы говорите что феста не будет..... но почемуто организаторы этого не говорят... я хочу верить вам.... но как-то..... поидее.... результаты отбора будут завтра... т.е. в понидельник.... прост скрипка видать до демок еще не добрался ;D
Vitorius

: 345

« ³ #29 : 23 2007, 07:54:20 »

вы говорите что феста не будет..... но почемуто организаторы этого не говорят...

Сьогодні отримали від організаторів листа з повідомленням, що проведення феста відбудеться у інші терміни, коли вирішиться "проблема фінансування фестивалю, яку неможливо позитивно вирішити в умовах соціально-економічної дестабілізації сьогодення"... :smiley

делать, что нужно и будь, что будет!
: 1 [2] 3   

: