+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Океан Елзьи - "Міра" (2007)
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1] 2   

: Океан Елзьи - "Міра" (2007)  ( 11173 )
UkrMaks

: 3

« : 25 2007, 15:10:30 »

Привіт!

Хтось встиг вже купити цей альбом? Послухати? Якщо так, то як він вам?

І саме головне: поділіться з "нуждающіміся", а то не можу його за кордоном купити ... sad
:)

: 705

« ³ #1 : 25 2007, 16:31:56 »

где надыбаешь, то кинешь ссылочку. ок? ну, если тебе это удастся быстрее чем мне =)

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
E-2
Предтеча
Администратор

: 1917

« ³ #2 : 25 2007, 19:34:38 »

в UA-IX уже нашел smiley
поклонникам группы рекомендую купить диск, тем у кого с этим проблемы - пишите в личку
UkrMaks

: 3

« ³ #3 : 26 2007, 12:40:32 »

Добрые люди уже выложили: smiley

http://upload.com.ua/get/899906705

Все файлы - битрейт 320, кроме 12 трека - 192

Альбом, по-моему просто супер!
Ядвига
Хто здесь??

: 1129

« ³ #4 : 26 2007, 12:54:18 »

Добрые люди уже выложили: smiley

http://upload.com.ua/get/899906705

Все файлы - битрейт 320, кроме 12 трека - 192

Альбом, по-моему просто супер!
а походу альбом Эстетиков Вервольф намного круче.
я не ожидала, что ОЕ себя в этом альбоме так опустят... намного слабее всего того, что делали раньше...
crazy

: 212

« ³ #5 : 27 2007, 09:10:58 »

а у меня не качается... :'(
Alex_Les_Paul
{fuzzy:|:logic}

: 71

« ³ #6 : 13 2007, 03:51:45 »

есть моменты в песнях, но только моменты. не знаю, что-то с ними случилось, он совсем не весенний какой-то... слишком накрутили с композицией, как-то не качает. хотя, возможно, я пока не прохавал.

"Вся слава всегда принадлежит тем, кто всю жизнь стремится к осуществлению своих мечтаний"
Ju
Подглядыватели

: 134

« ³ #7 : 14 2007, 21:21:02 »

Мені альбом сподобався.
Слухаю із задоволенням — що традиційно з часів «Супесиметрії»: якісний саунд, гарна лірика і дуже приємна українська у виконанні Славіка.
Музика, як і завжди в ОЕ, для вечірнього настрою, а не для ранкового, тому судити «Міру» за критерієм «роковості» — безглуздо.
Єдине, що трохи засмутило — більш прості гітарні та барабанні партії, ніж у «Глорії». Тому альбом вийшов трохи рафінованим, як на мій смак.
Найбільше сподобались пісні «Міра», «Лелеки», «Моя мала», «Все буде добре» і особливо «Коли тобі важко».
Приємно, що з кожним альбомом ОЕ дійсно просувається вперед.

Твердый, как ъ, но и мягкий, словно ь, юноша из Бухары ищет фемину-москвичку для просмотра цветного экрана жизни.
Black Angels

: 1492

« ³ #8 : 14 2007, 22:57:30 »

ОЭ - это сплошной плагиат, причем явный и наглый...
Даже слушать не стану...
Vitorius

: 345

« ³ #9 : 15 2007, 09:58:20 »

Альбом прослуховував протягом майже цілого дня - мій напарник десь надибав і вирішив прослухати...
Зроблений якісно і професійно, аранжування продумане непагано.
Але останнім часом не подобається мова, на якій співає Вакарчук - дуже багато усілякої "западенщини" у нібито простих словосполученнях ("я їду до дому" - "я їду дюдому"  тощо було і продовжується і в новому альбомі)). Хоча сам вокаліст зі Львова і це якось зрозуміло (а може це його "фішечка", а я не втопопав  ;D). Але, наприклад, тих самих "Братів Гадюкіних" більш приємніше слухати, хоча вони вокористовують велику кількість суто західноукраїнського діалекту. :-[
Тому якщо не вслуховуватися в тексти та не звертати уваги на голос - якісний комерційний продукт з декілька "хітовими" форматними піснями.
(А ідеї та музику крали і крадуть майже всі гурти :D)

делать, что нужно и будь, что будет!
ВАДим Vins
http://vk.com/inteam_group

Les Paul Custom Ebony & Ibanez AEG8E-BK

: 196

« ³ #10 : 15 2007, 11:31:08 »

А альбомчик ничего так получился...
Правда после первого прослушивания больше не буду слушать smiley ИМХО, это далеко не самая лучшая работа ОЭ...

LONG LIVE ROCK'N'ROLL!!!

« ³ #11 : 15 2007, 16:05:02 »

аз вже мова зайшла про те, в яке время суток слухати МІ У, то на мій погляд, час пр. 6-8 години вечора в літні дні=) Альбомчик так собі порівняно з Глорією, але не набагато гірший. + в ньому є шось своє, оригінальне.
2. В ОЕ лірика?!=) (зновжтаки, може своєрідна). На мій погляд, Славко і компанія співають шось таке, де поєднана і лірика і тд.тп. Це є запорука успіху у рок-музіці. Це ж не ДіБілан=)

Нам все ж слід поважати Океан Ельзи, хоча б за те, що вони УК АЇНЦІ!  ЕСПЕКТ!ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!!!!

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Black Angels

: 1492

« ³ #12 : 15 2007, 18:06:48 »

аз вже мова зайшла про те, в яке время суток слухати МІ У, то на мій погляд, час пр. 6-8 години вечора в літні дні=) Альбомчик так собі порівняно з Глорією, але не набагато гірший. + в ньому є шось своє, оригінальне.
2. В ОЕ лірика?!=) (зновжтаки, може своєрідна). На мій погляд, Славко і компанія співають шось таке, де поєднана і лірика і тд.тп. Це є запорука успіху у рок-музіці. Це ж не ДіБілан=)

Нам все ж слід поважати Океан Ельзи, хоча б за те, що вони УК АЇНЦІ!  ЕСПЕКТ!ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!!!!

Нет, ну так вообще-то все нормально, но последняя твоя фраза какая-то глупая...
Национализм еще никогда ни к чему хорошему не приводил...
Оставь его для политиков...
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« ³ #13 : 15 2007, 18:38:36 »

Нічого доброго не буде, якщо і далі в Україні будуть вважати ОЕ рок-группой. Сміхотиння та й годі.   smiley

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com

« ³ #14 : 16 2007, 16:24:45 »

Нічого доброго не буде, якщо і далі в Україні будуть вважати ОЕ рок-группой. Сміхотиння та й годі.   smiley

КОму як...

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

: [1] 2   

: