Прослухав 1 пісню, там де рефрен "Героїв земля, а їх десь нема"....
Що сказати.....
Вступ майже 1 до 1 передраний із "Accept"-а.... я вже навть подумав спочатку , що то не той трек, а аксептовський

і потім ця аксептовська тема повторюється кілька разів по ходу пісні...

итм-гітара звучить класно і соковито, колбасить файно....
На соло-партії соло-гітарист дуже невпевнено видобуває 16ті і 32гі ноти, не вистачає техніки.
Манера і техніка співу , в принципі, нічого так... у вокаліста гарний потужний голос, приємний тембр....це добре ; що ж погано ? не знаю, може це зроблено спеціально, але у приспіві "героїв земля" на складі "-ля" вокал не співпадає з гітарою, НМД, вибраний не благозвучний інтервал, або ж вокаліст просто попадає "не туди" ;
прислухався до тексту пісні - НМД текст дуже примітивний ; патріотичний, так, але ж примітивний ; не переймайтеся - в А ІЇ тексти теж примітивні

крім того, як і в А ІЇ, текст сам по собі , мелодія - сама по собі ; тобто, немає злиття тексту і мелодії в пісню.... тобто ви граєте тіпа неформальний рок, але виглядає це дуже по-галябардистськи :
Прийшов поет. Приніс композитору текст. Композитор прочитав текст. Каже - айн момент, у мене уже і заготовка під цей текст є. Бац-бац - положили текст на музику. Ага, тут не пляше, - зараз замінимо однге слово на інше. Ага, тут нестиковочка , - нічого, вокаліст витягне. Тут співати, тут не співати, тут рибу загортали. Ага, тут буде гітарне "мнясо", тут соляк. Всьо. Толпа захаває.тобто, те, що я почув - це не пісня, а вокал під музику. Зведення тут ні до чого, при будь-якому зведенні воно так і залишиться.
Вибачте, так нормальні пісні не робляться. Я навіть спочатку здивувався , що у вас в планах - за рік зробити з нуля програму на 2 години. Це, я вам скажу, не так-то і просто , якщо група любительська, а не професійна. Якщо пісні не "затягнуті", то 2 години - це біля 30 пісень. Поки репетирують п"ятнадцяту, вже забувають першу. Без пюпітра з двогодинною програмою не справитися.

Навіщо ви ставите перед групою нереальні задачі ? Зробіть програму на 40 -50 хвилин чистого звучання ; з паузами , підколками різними, викликами на "біс!" це буде трохи більше години, це цілком достатньо. Візьмете ще на розігрів яку-небудь групу - і все. Хочете робити сольний концерт - публіка дві години все одно на одній групі не висидить, хоч би ви були "Вісьолимі робятамі"

Удачі !