+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Живой звук!» Элтон Джон
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 2 3 [4] 5   

: Элтон Джон  ( 31015 )
kokacher

Look out!

: 356

« ³ #45 : 22 2007, 17:24:35 »

1. питання моєї статі опустимо, гаразд smiley І що, коли так? Коли мені дівчаьтка подобаються більше, ніж хлопчики?

Ну, мені , припустимо, теж дівчатка подобаються більше, ніж хлопчики... smiley і я вас  дуже добре розумію. [Ні , ви мене не розумієте, ви ж не лезбіян. - Помиляєтесь, дуже добре розумію smiley ]

Звернетеся до міжнародного суду в Гаазі аби мене забанили та позбавили модераторських прав? smiley) Що з того? як це впливає на спілкування, на мою роботу? я ж нікого не агітую smiley

Ні, модеруйте собі на здоров"я. А от якщо попретеся в президенти чи прем"єр-міністри  --- ми вас виведемо на чисту воду ! smiley

2. Маєте.

Ба-аа-альшоє чєловєчєскоє спасіба !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Справа в ваших аргументах. "Я розлюбив музику Елтона Джона, коли дізнався, що він гей". Зрозумійте, я ж не опротестовую вашу думку, а лише висловлюю свою, оскільки не вважаю такі аргументи коректними і розумними. Але ж у кожного своя правда в житті.

Бо ви не розумієте, звідки береться музика... точніше - звідки береться енергія та натхнення , щоб творити і виконувати музику ( та взагалі це стосується будь-якого мистецтва).

Скажу коротко : будь-яке мистецтво створюється із тієї ж самої сексуальної енергії ( сублімація). Точніше - і секс, і мистецтво  мають джерелом одну й ту ж енергію ( т.зв. "натхнення"). Довжина хвилі гомосексуальної  енергії відрізняється від довжини хвилі нормальної сексуальної енергії. Музика доносить цю енергію до слухача. Слухач сприймає цю енергію і.... далі суб"єктивно відчувається як або подобається ( якщо слухач на "одній хвилі" з виконавцем), або не подобається.

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
 ок-н-рол  про  пиво:  http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
E-2
Предтеча
Администратор

: 1917

« ³ #46 : 22 2007, 19:03:28 »

kokacher таки крепкий парень, простыми наездами его не возьмешь, линию держит smiley
простите за оффтоп
Ju
Подглядыватели

: 134

« ³ #47 : 22 2007, 19:11:48 »

kokacher таки крепкий парень, простыми наездами его не возьмешь, линию держит smiley
простите за оффтоп
Анєкдот є такий, про Невловимого Джо.

Твердый, как ъ, но и мягкий, словно ь, юноша из Бухары ищет фемину-москвичку для просмотра цветного экрана жизни.
iamfm
злюка Лютя

Never chicken out!

: 817

« ³ #48 : 24 2007, 08:47:49 »

Cкажу коротко : будь-яке мистецтво створюється із тієї ж самої сексуальної енергії ( сублімація). Точніше - і секс, і мистецтво  мають джерелом одну й ту ж енергію ( т.зв. "натхнення"). Довжина хвилі гомосексуальної  енергії відрізняється від довжини хвилі нормальної сексуальної енергії. Музика доносить цю енергію до слухача. Слухач сприймає цю енергію і.... далі суб"єктивно відчувається як або подобається ( якщо слухач на "одній хвилі" з виконавцем), або не подобається.

:o дайте кактус... в смысле, покурить wink
глубоко копаете, шановный. Секс, вдохновение, длина волны и прочий дзен. Прикольно, честно.
Что касается источников вдохновения - ошибаетесь, понимаю smiley И поэтому тем более буду считать, что творчество как процесс - процесс интимный, и что двигает этим процессом - еси личное дело творящего. Публика, слушатель видят и слышат результат процесса. Устраивать "разбор полетов" и клеймить автора за источники его вдохновения....хм
Нет, конечно, в эпоху вседозволенности, которую выдают за свободу слова и мысли, конечно слушатель имет право, лево и прямо Про моральность и этичность, хрен с ними, не буду; надоело повторяться wink)
kokacher

Look out!

« ³ #49 : 25 2007, 11:36:13 »

:o дайте кактус... в смысле, покурить wink
глубоко копаете, шановный. Секс, вдохновение, длина волны и прочий дзен. Прикольно, честно.

прикольно, бо істинно глаголю smiley

Что касается источников вдохновения - ошибаетесь, понимаю smiley И поэтому тем более буду считать, что творчество как процесс - процесс интимный, и что двигает этим процессом - еси личное дело творящего. Публика, слушатель видят и слышат результат процесса. Устраивать "разбор полетов" и клеймить автора за источники его вдохновения....хм

Шановний, перш, ніж писати, Ви би краще прочитали, з чого все почалося у цій гілці....
Я не "клеймив" автора ( в смислі  - Елтона Джона) за джерело його натхнення.
Я просто написав, що МЕНІ  його творчість не подобається - і пояснив , чому саме так.
Звичайно ж,  приємно, що у мене вже такий великий авторитет, що мої пояснення, чому мені не подобається чиясь творчість, вже сприймається рівнозначно тому, ніби я його (її)  "клеймлю" smiley

Нет, конечно, в эпоху вседозволенности, которую выдают за свободу слова и мысли, конечно слушатель имет право, лево и прямо Про моральность и этичность, хрен с ними, не буду; надоело повторяться wink)

Що стосується "епохи вседозволеності", то, НМД, якраз через оцю вседозволеність у нас і відбувається зараз пропаганда і легалізація таких негативних явищ, як гомосексуалізм, наркоманія і т.п.

Мені взагалі дивно, що саме "голубий" Елтон Джон  приїхав "допомагати   боротися" зі СНІДОм.  Якраз цей казус і сприймається багатьма, як пропаганда гомосексуалізму. Дивіться, мовляв,  які ці гомосексуалісти  "сознатєльні" - борються зі СНІДОМ  !!! 

Маленький хлопчик смикає татуся за рукав :"Татку, а я, коли виросту, теж зможу, як і цей дядя Елтон, боротися зі СНІДОМ ?"

І нехай не вводить в оману, що "голубому" Елтону  англійська королева  присвоїла дворянський титул "сер". Англійські традиції такі, що тому що там хлопчики з дівчатками відвідують окремі школи, гомосексуалізм досить поширене явище і до нього ставляться поблажливо, на кшталт, як у нас до  колупання дитини в носі : колупається, і нехай, лиш би на людях цього не робило.

Наші ж українські традиції , як християнського , так і  дохристичнського, "язичницького" , періоду, ставляться до того, що зараз називається "гомосексуалізмом" , із засудженням.

Тому не думаю, що нам необхідно імплантувати у свідомість народу думку про те, що гомосексуалізм - це є нормально. ТОму що наступним кроком буде  - "гомосексуалізм - це класно, гомосексуалізм - це модно, гомосексуалізм - це корисно для вашого здоров'я" .

Скажемо "НІ!" "голубому вагону" !

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
sasha hobbit
ó
« ³ #50 : 25 2007, 16:20:22 »

о господи! ну сколько можно-то уже?
помню на майдане в день концерта тоже бегали полоумные с крестами и вопили. смешно.
абзац.
насчёт источника вдохновения согласен абсолютно с FataMorgana.
Alex_Les_Paul
{fuzzy:|:logic}

: 71

« ³ #51 : 25 2007, 22:23:08 »

и я согласен. каждый вдохновляется, как хочет и может. не надо завидовать, осуждать - просто надо работать. а то много говорить каждый может, это не ново. ты вот кто такой, чтобы судить его за то, что он гомосексуалист? полиция мысли?  не нравится? так никто ж не заставляет! оставьте элтона в покое, перед ним снял шляпу весь мир и не один раз, подумайте, помогут ли ваши действия достигнуть вам того же? то-то же. работать, вот что важно.

"Вся слава всегда принадлежит тем, кто всю жизнь стремится к осуществлению своих мечтаний"
kokacher

Look out!

« ³ #52 : 26 2007, 00:48:35 »

и я согласен. каждый вдохновляется, как хочет и может. не надо завидовать,

нє, ну хлопці, ну ви мене розсмішили smiley
Тисячу смайлів !!!!!!!!
Кому завидувати ???? smiley
Голубому підарасу ????

тут десь писали на форумі про футболки, що продаються у Львові , з надписом "Дякую тобі , боже, що я не москаль" smiley

Я б краще змінив цей надпис на наступний : "Дякую тобі , БОЖЕ , що я не голубий " smiley

осуждать - просто надо работать. а то много говорить каждый может, это не ново. ты вот кто такой, чтобы судить его за то, что он гомосексуалист? полиция мысли?  не нравится? так никто ж не заставляет! оставьте элтона в покое, перед ним снял шляпу весь мир и не один раз,

Боже, чи я трохи відстав від подій в Україні, чи що ???
Ну звідки у нас стільки прихильників і захисничків "голубизни" ??? Ну нормальна ж була країна ....
Я просто диву даюся.....

подумайте, помогут ли ваши действия достигнуть вам того же? то-то же. работать, вот что важно.

які мої "дєйствія" ????
і чого "того же " ? члена в задниці ?
Я бачу, суперечка заходить все далі і далі....
Нікому не цікаво, що я хотів сказати на початку цієї гілки,  всі кинулися захищати  підарасів.... smiley ну-ну... скажіть мені, хто ваш друг ( кого ви захищаєте), і я скажу, хто ви....

музика від людини, котра порушила моральні норми, є такою ж аморальною.

sasha hobbit
ó
« ³ #53 : 26 2007, 08:19:39 »

тут десь писали на форумі про футболки, що продаються у Львові , з надписом "Дякую тобі , боже, що я не москаль" smiley

сорри за оффтоп (хотя это не совсем оффтоп): помнится на чайке-9 ленинград выступал как раз в футболках "дякувати богу я не москаль". и это был чистейшей воды стёб над теми убогими недоумками которые придумали эти футболки выпускать.

які мої "дєйствія" ????
і чого "того  тоже самое и тут.же " ? члена в задниці ?
Я бачу, суперечка заходить все далі і далі....

есть элтон джон музыкант а есть элтон джон гомосексуалист. вижу вас интересует больше второй вариант. а мне важен прежде всего музыкант. если я слушаю курта кобейна это не значит что я буду ширяться и стрелять себе в голову в возрасте 27 лет. тоже самое и с элтоном.

нє, ну хлопці, ну ви мене розсмішили smiley
Тисячу смайлів !!!!!!!!
Кому завидувати ???? smiley
Голубому підарасу ????

знаете ли это напоминает песочницу в детском саду: "а стас пидарас! он первый начал!" ;D
вы мне напоминаете нашего мэра. причем не только фамилией. вас не банят и терпят только потому что вы смешны и над вашими репликами все ухахатываются.
kokacher

Look out!

« ³ #54 : 26 2007, 11:39:18 »

есть элтон джон музыкант а есть элтон джон гомосексуалист. вижу вас интересует больше второй вариант. а мне важен прежде всего музыкант. если я слушаю курта кобейна это не значит что я буду ширяться и стрелять себе в голову в возрасте 27 лет. тоже самое и с элтоном.

не знаю.... здається, це місцеву публіку якраз більше цікавить другий варіант smiley
інакше би так самовіддано не захищали цього "музиканта", котрий  собі дозволяє перед публікою лягати на рояль  у непристойній позі.... добре, що хоч не голий smiley

якби вас цікавила більше музика вашого "сера  еджинальда" , то аргументи повинні були би бути приблизно такі , як в анекдоті про молдаван , котрий дозволю собі навести повністю нижче :

На Асамблеї ООН вирішується питання, яка нація сама дурна. Всі делегати мовчки сидять в залі одну годину, другу.... в залі жарко, не працюють кондиціонери... всі мовчать, бояться, щоб їхні слова не були потрактовані невірним чином.
Нарешті не витримує представник Молдови, котрий виходить на трибуну і заявляє :
- Ну і що ? Зате у нас винограду багато !

Так от, на цьому форумі НМД люди повинні були б говорити щось подібне : ну і що ? зате "сер  еджинальд" пише хороші пісні !

Однак ні. П одовжуються провокативні нападки персонально на мене за те, що я не люблю підарасів. smiley

Ну , це ж моя особиста справа, чи не так ??

знаете ли это напоминает песочницу в детском саду: "а стас пидарас! он первый начал!" ;D

не знаю, як Ви, а  я в такому "дєтскому саду" не виховувався.... smiley

вы мне напоминаете нашего мэра. причем не только фамилией. вас не банят и терпят только потому что вы смешны и над вашими репликами все ухахатываются.

почитайте на досуге сочинение М.В.Гоголя " евизор", финальную сцену... реплику Городничего , которая начинается знамениой фразой  "над кем смеётесь ?!".

;D А впрочем, что касается музыки, интересно было бы увидеть  хор ухахатывающихся сторонников пидарасизма smiley

привет вашему мэру !

Ju
Подглядыватели

: 134

« ³ #55 : 26 2007, 11:58:10 »

Однак ні. П одовжуються провокативні нападки персонально на мене за те, що я не люблю підарасів. smiley
Ну не знаю, як хто, а власне я наїзджав на вас не тому, шо ви не любите підарасів, а тому шо ви, на мою думку, валянок. smiley

Твердый, как ъ, но и мягкий, словно ь, юноша из Бухары ищет фемину-москвичку для просмотра цветного экрана жизни.
kokacher

Look out!

« ³ #56 : 26 2007, 12:49:14 »

Ну не знаю, як хто, а власне я наїзджав на вас не тому, шо ви не любите підарасів, а тому шо ви, на мою думку, валянок. smiley

з чого це у вас склався такий глибоконауковий висновок ?

Кос

: 685

« ³ #57 : 26 2007, 13:38:38 »

kokacherа не переубедить.
картины гавно, художники педерасты.

rock.lg.ua
kokacher

Look out!

« ³ #58 : 26 2007, 14:03:47 »

kokacherа не переубедить.
картины гавно, художники педерасты.

просто голубий дитсадочок  якийсь smiley
ви що , мали на меті когось  в чомусь переконати в Інтернеті ???
Інтернет поки що придатний лише для проведення опитувань, але аж ніяк не для виховної роботи ....

Я от одного ніяк не можу второпати : ну чому це всім тут так не подобається, що мені не подобається Елтон Джон ???? Що це за дикий такий тоталітаризм , га ???

Кос

: 685

« ³ #59 : 26 2007, 14:29:12 »

просто голубий дитсадочок  якийсь smiley
абижаешь

Я от одного ніяк не можу второпати : ну чому це всім тут так не подобається, що мені не подобається Елтон Джон ???? Що це за дикий такий тоталітаризм , га ???
мне пофиг, но говорить что музыка плохая потому что её написал голубой, это неправильно. может раньше так было принятно считать.

кстати в россии педики побили гомофобов недавно.

rock.lg.ua
: 1 2 3 [4] 5   

: