+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Аматорский фест)
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   

: Аматорский фест)  ( 717925 )
crazy

: 212

« ³ #300 : 24 2007, 11:14:06 »

спасибо все намано с сылкой, мож ще хтось поделится.
Slay
Рок-группа "Долоні"

: 57

« ³ #301 : 24 2007, 11:17:25 »

спасибо все намано с сылкой, мож ще хтось поделится.
Если еще что то надыбаешь, плз кинь в форум! smiley Т.к. я больше ничего и не нашел. sad

- А я во Франции гильотину видел!
- Ну и как?
- Отвал башки!
Станіслав
Не опасный паря

: 1133

« ³ #302 : 24 2007, 11:48:15 »

Слава согласен, но яж не могу заставить корреспондента сидеть с 2 до 10, если действо начинается в 4, и ему не понравилось? Мне жаль что не описали группу "Долоні", ибо выступили они тоже шикарно, не описали "Танаку", " Квітень  уін", который тоже были суперр!!! Зато фоток большего всего ваших smiley Но вцелом описание, что нада smiley

Спс, приятно... Твоя банда меня тожа порадовала! Тока походи на вокал wink З.Ы. Я знаю, вместе походим  ;D
А нас описали, именно мы были четвёртые, которые абсолютно не впечатлии!!!
Нууу... на вкус и цвет... правда немного обидно >sad

rock-n-roll - is my heart. doo-wop - is my soul. The Beatles - is The Beatles
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #303 : 24 2007, 11:57:13 »

Спс, приятно... Твоя банда меня тожа порадовала! Тока походи на вокал wink З.Ы. Я знаю, вместе походим  ;D
А нас описали, именно мы были четвёртые, которые абсолютно не впечатлии!!!
Нууу... на вкус и цвет... правда немного обидно >sad

ну вокал я закончил, эт просто на фкус и цвет wink А пели все на ощупь, сам знаешь smiley

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
Станіслав
Не опасный паря

« ³ #304 : 24 2007, 11:59:27 »

Та да ;D це точно!
Бля, усилок не наш, пестец!
походу директор лунапарка спистил!
Вчера приезжали искать, так он нас даже не впустил! >sad

Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #305 : 24 2007, 12:26:44 »

Кста просто, так фотку сделал, поприкаловаться. Просто история была, играем мы тему Wolfride, ну и я как-то там представляю, тип Техас и фсе такое, а народ под сценой "Неее, чуваки, это не Техас, это Лас-Вегас", хотя это одно и тоже, практически (ну невада рядом с техасом smiley ), но...Вот собсно история фотки smiley

;D ;D
« : 24 2007, 12:32:12 Kirk (the Seeker) »

Станіслав
Не опасный паря

« ³ #306 : 24 2007, 12:31:25 »

гыггы... И как вас приняли В лас-Вегасе? :D

Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #307 : 24 2007, 12:33:28 »

Я даволен!!! Просто суперр!!! Вот Отзывы smiley

Жовтень

: 220

« ³ #308 : 24 2007, 12:36:15 »

На наступний фестиваль радив би орендувати нормальний апарат і нормального звукорежисера. Наприклад, я знаю людей, які за 300 у.е. виставлять прикольний апарат і класно будуть відстроювати звук під час всього концерту. Якщо брати на фест десять колективів, то 150 грн з колектива на апарат (потім вхід можна поділити між групами та власником сцени). Можна і дешевше знайти апарат (яка ціна - така і якість).

Стосовно критиків - хотілося б, щоб люди, які пишуть про музикантів, самі хоча б елементарно володіли матеріалом. Опис фесту не повинен наполовину складатися із опису скінхедів та цегли з піском. Коли критик дозволяє собі наїхати на гурт зі словами "як вони смішно переграли мумійтроля" - це виглядає набагато смішніше, навіть примітивно хоча б тому, що пісня "Малыш" - це пісня В. Цоя, а не Лагутенка.

Також дуже весело коли перед твоїм виступом п'яний вокаліст попереднього гурту розбиває вокальний мікрофон та вириває із підлоги дошку перед мікрофонною стійкою.  еально - 3р. і поригаємо. Ну, але то ж панки. ;D

Станіслав
Не опасный паря

« ³ #309 : 24 2007, 12:42:14 »

жжш!
Я так подумал и решил, что в следующий раз Артовой частью и отбором команд буду занимацца я ;D
а еси серьёзно то хотелосьбы входить в комитет по отбору ибо мало кто меня там порадовал!

crazy

« ³ #310 : 24 2007, 12:50:30 »

Також дуже весело коли перед твоїм виступом п'яний вокаліст попереднього гурту розбиває вокальний мікрофон та вириває із підлоги дошку перед мікрофонною стійкою.  еально - 3р. і поригаємо. Ну, але то ж панки. ;D

Можно с этого момента поподробней? Как я понимаю перед вами был  айсарай, то что вокалист всегда неровно дышал к микрофонам и стойкам я знаю. а вот как ему удалось паламать сцену, для меня загадка. Как он вырвал доску? зачем?
Жовтень

« ³ #311 : 24 2007, 12:56:45 »

Ну, наскільки вокаліст адекватна людина - мені судити важко. Він був дуже п'яним під час виступу, сам же співав, що коли п'яний - то буйний. Демонстративно взяти мікрофон в руку і так же демонстративно кинути його об підлогу може дозволити собі лише людина, яка за цей мікрофон може заплатити або людина, якій плювати на тих, хто його запросив на ту сцену. В будь-якому випадку, якби то був мій апарат - він би мені купив новий мікрофон.
А дошка... Ну, він нагнувся, коли піднявся - в руках у нього була дошка. Я думаю, він вирвав її, щоб спиратися, бо власне це він потім і робив wink
crazy

« ³ #312 : 24 2007, 13:00:39 »

Жовтень спасибо за информацию, я это учту насчет группы.
Жовтень

« ³ #313 : 24 2007, 13:10:37 »

Ну, так вже зразу мене в стукачі :o  Їх також ( айсарай) можна в чомусь зрозуміти. Гурт приїхав з Кіровограда в Київ на фест, а фест виявився невеликим концертом "для своїх", поганим звуком, затягнувся на кілька годин, за які " айсарай" встигли напитися, а тому були п'яні і розчаровані.
Якщо організатори дозволяють собі запросити гурт із Кіровограда (іншого міста) - це ж якась відповідальність, так само, коли ти запросиш гостя до себе додому.
Та й дошка не так вже й міцно трималася, раз він її зміг вирвати. Це ж всі мали бачити - вокаліста з дошкою, він же ж з нею ще по сцені пригав ;D
Станіслав
Не опасный паря

« ³ #314 : 24 2007, 13:13:38 »

Стоп!!!
а группа из Кировограда не может понять, что это АМАТО СКИЙ ФЕСТ?
тоже надо отличать Чайку и Аматорский!!!
тоже мне нежинки, блин!
Зря ты это сказал, меня взбесило как блин 23 группы отыграли и ничего не сказали... а одна такие понты понесла, что хотелось тупо выкинут за пределы...

: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   

: