+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Живой звук!» КРАЇНА МРІЙ……………
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1]   

: КРАЇНА МРІЙ……………  ( 5988 )
delavar

: 99

« : 22 2007, 18:48:25 »

Країна Мрій........
 Не дивно, що Країна Мрій. Хотів би жити в такій. А то, коли слухаєш наші ФМ та пісеньки в маршрутках, готовий вити! Чому наш спаскуджений народ слухає всіляке гівно? Тому що Самоцвєтів та Вєсьолих  єбят начувся?
Проийшов на Співоче поле. Потрапив на угорців. Тих, що жили на Уралі. А потім перекочували на Придунайя. Змогли б вони виробляти такі речі на гітарах, якби там і залишилися? На Уралі. Угорцям зрозуміла мова ханти та мансі. Тих самих, що ховаються в тайзі від безкінечних п’янок з росіянами. В угорців є чудовий фест Сігет. Та не про це мова.
Вони приїхали до нас, щоб протрусити душі слов’ян, побавити нас якісною фольковою програмою та увіткнути в наші спохаблені совком легені трохи чудодійного напою. Хард-рок називається. Або Фолк-рок.
Потім був на другий день. Ззаключній. Просто знемогав від насолоди. Там така тітка жарила. З Македонії. Я плакав. Так може співати лише наша Ніна Матвієнко. Або Елла Фіцжеральд.
Душу краяло. Під дощем. Стояв мокрий та просив Бога, щоб дійство йшло довше та довше.
Потім Скрипка вийшов. З гуртом « Чоботи з бугая». Танцювальний фолк. Добре, що наше.
А навколо……………… Повно молоді. Скачуть, підстрибують до небес.  озхристані, довговолосі. Шкода що я вже не такий же………………..
Але горлапанив з усіма:
«Хай несе мене ріка
В фантастичному човні,
В небо несе,
Наче уві сні.»

Олеже, вдячний тобі!!!
За Країну Мрій!!!
« : 22 2007, 19:05:44 delavar »
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #1 : 23 2007, 12:45:59 »

Чому наш спаскуджений народ слухає всіляке гівно? Тому що Самоцвєтів та Вєсьолих  єбят начувся?

В корне не соглашусь с молодым человеком. Первое, чем обгаживать и клеймить вышеперечисленные группы, я рекомендую автору сего поста, прослушать их творчество и особенно концерты. Такой техники игры, и таких аранжировок Вы уважаемый сейчас не найдете. Советская школа музыки, до сих пор остается одной из самых лучших. Впредь, если Вы не согласны, обосновывайте свою мысль, а не кидайте пустые заявления.

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
delavar

« ³ #2 : 23 2007, 13:23:38 »

Молодим я був у радянські часи. Також слухав "ми паєдім ми памчімся на алєнях утрам раннім"  а ще "у нас маладих впєрєді гада і днєй залатих многа для труда, наші рукі нє для скукі для любві сєрца......."  а ще "наш адрес ні дом і нє уліца наш адрєс Савецкій Саюз........." а Ще вся жізнь впєрєді, надєйся і жді..."
Це все дійсно були найкращі зразки радянського року. А, забув Зємлян. Зараз на підйомі. "І сніца там трава трава у дома зільоная зільоная трава..."
Звичайно це набагато краще, ніж Бітлз, Пінк Флойд, Лед Зепелін та інші покидьки з капіталістичного світу.
« : 23 2007, 14:33:03 delavar »
delavar

« ³ #3 : 23 2007, 13:27:32 »

Советская школа музыки, до сих пор остается одной из самых лучших.

Я просто вбитий цією фразою. А найкраща співачка  оза  имбаєва............... 8)
Мужчинка, вам мабуть 120 років. Ви Леніна Вовку не бачили?

« : 23 2007, 13:36:32 delavar »
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #4 : 23 2007, 13:36:19 »

Ленина нет, но флаг над рейхстагом ставил smiley

Вы обоснуйте, потом говорите smiley А так, пока это просто пустые слова.

delavar

« ³ #5 : 23 2007, 13:51:09 »

я рекомендую автору сего поста, прослушать их творчество и особенно концерты. Такой техники игры, и таких аранжировок Вы уважаемый сейчас не найдете. Советская школа музыки, до сих пор остается одной из самых лучших.

Я був на Самоцвєтах та Вєсьолих  єбятах.......... Попса вона і є попса. Хіба можна зрівняти скажімо з Ті.  екс чи Манфреда Мена (Станція янголів), Світ(Блискавка на танцмайданчику), я вже не кажу про Битлз (Гьол/Дівчатко, Жовта Субмарина тощо). Я сам є антирадянською людиною, бо слухав клятий  ОК. Не люблю совок та совкових людей. Бо слухав Сєву Новгородцева. А тепер слухаю В.В., Кому вниз, Біокорд, Колезький асессор, Брати Блюзу, Перкалабу........... Чого й Вам зичу!
delavar

« ³ #6 : 23 2007, 13:52:53 »

но флаг над рейхстагом ставил.................

Схиляю голову та поважаю....... Пробачте, якщо образив.
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #7 : 23 2007, 13:56:45 »

Ну на фкус и цвет. Я более глубинно их слушаю, и анализирую постороение музыки. Кроме того, при совке, особенно на подпольных вечеринках, это было не хуже западных групп. Хотя согласен, сравнения не катят. При совке такое запрещали, а жаль sad

delavar

« ³ #8 : 23 2007, 14:28:23 »

У мене при совках було приблизно 400 бабін та з 300 дисків. Слухав багато та довго. Коли мав вільний час. Деякі альбоми зберіг на згадку. Зараз інше. Син слухає метал. Арію, кіпєлова, Коррозію Металу.......... Хай слухає Потім прийде до Гебрієла, Генезіс, Супертремп чи там Дед Кен Денс..........
Нехай обирає...........
delavar

« ³ #9 : 23 2007, 14:41:59 »

это было не хуже западных групп. Хотя согласен, сравнения не катят. При совке такое запрещали, а жаль 

При Совкє вперше в 88-му році я попав на В.В. Потім в Палаці Спорту були ДДТ, КІНО, ЗВУКИ МУ, АВІАВІА, Олександр Градський. шкода, що загинув Олександр Башлачов та Янка Дягілева. Покінчили життя самогубством. Потім Цой розбився. Потім Фредді Меркурі помер від сніду. Майк Науменко з Зоопарку спився. Помер. Курьохін від раку теж. Всього було.
при совєтах забороняли, в результаті народець ведеться на Пєтю Чорного чи там Харіка Кричевського.
А з Веселих ребят памятаю "На Варшаву, на Варшаву, на Варшаву падаєт дождь.............."
Подобаються вони мені.
Ще з Буйновим та Глизіним............ Собаки............

« : 23 2007, 14:45:32 delavar »
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #10 : 23 2007, 14:47:55 »

:'( Ностальжи...

: [1]   

: