+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Живой звук!» Tribute to PINK FLOYD. Етап II. Фінальне Дійство
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1] 2   

: Tribute to PINK FLOYD. Етап II. Фінальне Дійство  ( 8891 )
vasyaimmortal
metal.lviv.ua

: 33

« : 20 2008, 02:01:05 »

До 35-річчя випуску найбільш розтиражованого альбому за історію людства “Dark Side Of The Moon” 15 Березня 2008 року у Львові відбудеться концерт Tribute to PINK FLOYD. Акція має на меті вшанувати творчість великого гурту силами місцевого розливу, і не тільки...

15 Березня, субота
м. Львів. клуб "Далі" (Повітряна, 20)
початок: 18:00

Велике шоу за участю гуртів:

Lemberg, м. Львів: YOUNG LUST, TIME, Thin Ice, Shine On You Crazy Diamond (P.1)

Pulse , м. Київ: Money, Сomfortably Numb, Hey You, Brain Damage

FireHead, м. Львів: One of these Days, High Hopes (1994 - The Division Bell)

Метелики, м. Львів: Have A Cigar, Wish You Were Here, Is There Anybody Out There

На Зламі Дня, м. Ковель: Astronomy Domine, Lucifer Sam

Riff. Inc., м. Львів: Sorrow, The Dogs Of War, Vera, Paranoid Eyes

No Animals, м. Харків: Goodbye blue sky, Arnold Layne, Interstellar Overdrive, See Emily Play

Swamp FM, м. Львів: Learning To Fly (1987), Comfortably Numb (1979), High Hopes

Хедлайнерами виступає зібраний проект львівських музикантів, який на десерт виконає не просто пісню, а своєрідний гімн вільному стилеві життя "Another Brick In The Wall"

Вас чекає феєричне дійство зі справді якісним звуком та виконанням, котре максимально наблизить вас до PINK FLOYD, яким він був, та доведе, що вічна група може дихати сучасним повітрям. Для тих, хто виріс на творчості цієї групи, неодмінно приємно буде полинути у вир того, що зветься гарним психоделічним роком. А для усіх, хто тільки починає свій шлях у музиці, цей концерт стане справжнім відкриттям, причини ми поки-що залишимо у таємниці, але хочеться натякнути на те, що рок Живий.
Потужне світло, старе та нове psychedelic відео гарантовано. А також, для справжніх цінителів, після концерту – after-party: ретро-вечірка у дусі PINK FLOYD аж до третіх півнів. Чекайте на масу приємних сюрпризів, музиканти та організатори ще не розкрили всі свої козирі.

Ціни квитків в день концерту- 30 грн. Квиток можна буде придбати безпосередньо на місці. Але, якщо нема сил чекати, то попередній продаж квитків у магазині "Стильний Львів"(Вагова, 11) всього за 25 грн. та за телефонами 80685107413(Василь), 80631705321(Петрик). Кількість попередніх квитків обмежена.

Довідка на сайті http://vasyaimmortal.ho.com.ua/

Концерт відбується за підтримки СТ "Міські Інформаційні Системи", інтернет магазину "MuzSweet", Імідж Tv, Комфорт Таксі та магазину "Стильний Львів".

Організатори: vasyaimmortal.ho.com.ua та Студентське Братство Львівської Політехніки

Явка всім фанатам обов'язкова! Чекаємо Вас...
П.С. оскільки дана акція вже достатньо обговорювалася, - то можна просто написати - "Буду!").

vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #1 : 21 2008, 17:29:55 »

Вже є білети попереднього продажу в наявності!
Ціна 25 грн.
Придбати можна у магазині Стильний Львів, що на Ваговій 11, та у шановних добродіїв Василя(+380685107413) та Петрика(+380631705321).

Далі буде...

П.С. Денозаври слухали Пінк Флойд

Stiff [UC]

: 157

« ³ #2 : 25 2008, 12:32:29 »

Эх, жаль, что нен в Киеве... А так хотелось бу послушать smiley

Underground Crossing Band
http://crossing.in.ua

- Что такое малая секунда?
- Унисон, сыгранный двумя габоистами.
vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #3 : 25 2008, 13:30:41 »

Эх, жаль, что нен в Киеве... А так хотелось бу послушать smiley

А з Києва вже купляють квитки. готують десант)

Stiff [UC]

: 157

« ³ #4 : 25 2008, 13:39:48 »

Если с жильём решу, то поедем =) Как раз весна, компания, и вообще, Пинк Флойд - это хорошо smiley

Underground Crossing Band
http://crossing.in.ua

- Что такое малая секунда?
- Унисон, сыгранный двумя габоистами.
vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #5 : 25 2008, 16:18:55 »

Если с жильём решу, то поедем =) Как раз весна, компания, и вообще, Пинк Флойд - это хорошо smiley

http://www.lvivstory.com/accomodation/ - спробуй тут глянути. може шось найдеш підходяще...

Egregon

: 41

« ³ #6 : 26 2008, 00:58:01 »

Десант вже готовий. Квитки придбали, готуємось до дійства. Будемо втрьох (поки).
vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #7 : 26 2008, 09:49:55 »

Десант вже готовий. Квитки придбали, готуємось до дійства. Будемо втрьох (поки).

А це з твоєї компанії дядько був в костюмі і на машині?) чи то може ти? :-[

Egregon

« ³ #8 : 27 2008, 20:11:11 »

Не знаю чи був він на машині чи ні, але то був мій рідний брат. Їдемо ми з ним та його другом, а далі може ще хтось буде - ти ж там надавав братові флаєрів...
vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #9 : 28 2008, 13:25:49 »

Не знаю чи був він на машині чи ні, але то був мій рідний брат. Їдемо ми з ним та його другом, а далі може ще хтось буде - ти ж там надавав братові флаєрів...

Бачився з ним не я, а другий орг. а флаєрів дали, на цілу компанію)

vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #10 : 03 2008, 15:20:58 »

!!!!!!!ВАЖЛИВО!!!!!!!!!!
в четвер, 6 Березня, рівно о 20:00 на сайті http://vasyaimmortal.ho.com.ua/ - Городоцький Метал Сайт, - з'явиться серія запитань про Pink Floyd. Перші 10 чоловік, які правильно дадуть відповіді на всі запитання і закинуть їх на e-mail vasyaimmortal@gmail.com - отримають халявні квиточки від організаторів...
!!!!!!!ВАЖЛИВО!!!!!!!!!!

Egregon

« ³ #11 : 03 2008, 22:09:26 »

Чого це квитки нашару дають, ніхто купувати не хоче?smiley) Я гадав що "Далі" переповнений буде...  озлінився народ, заради музики по країні помандрувати не бажає...
Доречі, в клубі кількість місць буде обмеженою, чи деякі будуть на стійках дупами сидіти?
vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #12 : 05 2008, 10:07:25 »

Чого це квитки нашару дають, ніхто купувати не хоче?smiley) Я гадав що "Далі" переповнений буде...  озлінився народ, заради музики по країні помандрувати не бажає...
Доречі, в клубі кількість місць буде обмеженою, чи деякі будуть на стійках дупами сидіти?

Ноно, все добре) просто ми це планували ще на самому початку... Чувак замутить 10 питань з історії групи і народ буде думати головою а не жопою... це в рамках пізнання творчості Пінк Флойда...
На рахунок Далі, - то клуб розрахований на 800-900 чоловік... я би був на сьомому небі, якщо б прийшло 500... але впринципі якщо я вже свою тьощу і тєстя вмовив, - то решта підтягнуться))))
п.с. а скільки там народу з Києва їде?

Egregon

« ³ #13 : 05 2008, 21:34:28 »

На рахунок Далі, - то клуб розрахований на 800-900 чоловік...
Ні чого ж собі місцинка... Здорове приміщення, всі питання про те чи ми помістимося одразу відпали.
Ми вже сьогодні придбали квитки на поїзд. З пінк-флойд.ру на скільки я знаю не їде ніхто, тай на сайті мало українців. З мене вже взяли слово про звіт з концерту, шкода що звідти більше ніхто туди не потрапить.
Днями у тебе ще замовимо три квиточки. Я ще спробую виграти один, так чисто задля розваги.
А поки нас тільки 6 чоловік.
vasyaimmortal
metal.lviv.ua

« ³ #14 : 11 2008, 14:55:08 »

Главним ведучим на сцені буде Артем Галицький, він же главний піар менеджер Де?Сенсу. Тіп має гарні коси і знає багато анікдотів, так шо приходьтє...

: [1] 2   

: