+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Сайгон» Как вам последние "Тавры"?....
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1]   

: Как вам последние "Тавры"?....  ( 3994 )
slyfox

: 4

« : 13 2008, 09:42:21 »

У кого какие впечатления по поводу поледних "Таврийских игр"??

:o откровенно говоря я был малость в шоке смотря на то как наши "ЗВЁЗДЫ" красиво лажали на сцене....Да уж без фонограммы не каждый может(
да и организация была говно , музыантам неразрешали нормально чекаца, мол "днём нельзя что бы в городе было сильно шумно" (из уст городских чиновников). Хотя 100 кВт звука это не клубная сцена.
:)

: 705

« ³ #1 : 13 2008, 16:53:21 »

2007-го були гірші!!!

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
Кабан

: 64

« ³ #2 : 13 2008, 16:55:58 »

Знаете, кто меня удивил? Будете смеяться, но это Козловский))) Чувак почти не лажал, да ещё и музыканты сыграли супер. Очень расстроил Пономарёв и бухой Кузьма Скрябин.
:)

: 705

« ³ #3 : 16 2008, 11:42:30 »

зате АНІ ЛО АК зі своїми музікантами - супер. по всіх параметрах (особливо співачка wink)

П.С. лише нещодавно звернув увагу, що Кароль Тіна - майже як КА ОЛІНА. Цікаво, це робилося з метою певного піару, чи то є справжнє ім"я Тіни?

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
kokacher

Look out!

: 356

« ³ #4 : 16 2008, 13:56:47 »

зате АНІ ЛО АК зі своїми музікантами - супер. по всіх параметрах (особливо співачка wink)

П.С. лише нещодавно звернув увагу, що Кароль Тіна - майже як КА ОЛІНА. Цікаво, це робилося з метою певного піару, чи то є справжнє ім"я Тіни?

Я теж це помітив smiley
Справжнє ім"я Тіни - ТАНЯ, а прізвище таке, що при ній не можна розповідати анекдоти про євреїв.
---------------

Що ж до фестивалю - то мене приємно здивував Андрійко Хливнюк ( "Бумбокс")  - чувак відпрацював концерт на "12" за 12-бальною. Лажіпрактично не було і все хавалося прямо з екрану телевізора.

Хто вразив неприємно - "КІШЕ". Я був просто в шоці. Чувак лажав направо і наліво, вів себе на сцені так, ніби його папаня закупив всі "Таврійські ігри" оптом, пісні були відверто ніякі, лижна шапочка - взагалі  з іншої опери. Я взагалі не міг второпати, що то за один і чому йому надали стільки ефірного часу... Вже трохи пізніше побачив його кліп на М1. Але дівчата у нього - по вищому розряду !
« : 16 2008, 14:14:21 kokacher »

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
 ок-н-рол  про  пиво:  http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
slyfox

: 4

« ³ #5 : 16 2008, 16:34:28 »

Помоєму Тіночка була просто п`яна, і наряд на ній був просто мерзенний. Вона сама потімв інтерв`ю сказала. що не може сісти бо одеж порветься ;D ;D ;D

І головне всі ж такі модні, такі коруті, що в живу можна дивитися на одиниці з тисячі ???
VLD
ó
« ³ #6 : 19 2008, 15:57:33 »

А ти спробуй прочитати "Ані Лорак" задомнаперед.
: [1]   

: