+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Живой звук!» The Global Battle Of the Bands-2008
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 ... 4 5 [6] 7 8   

: The Global Battle Of the Bands-2008  ( 51705 )
kokacher

Look out!

: 356

« ³ #75 : 30 2008, 04:22:16 »

kokacher
Вот тебе и результаты, о которых я тебе еще в Филине рассказывал smiley

лит*вка?

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
 ок-н-рол  про  пиво:  http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
kokacher

Look out!

« ³ #76 : 30 2008, 04:23:33 »

Ну расскажи всем! И почему все молчат?  асскажите что было на этом финале? Почему не победили Pins  :D ?

Я на фіналі не був, але згаданій групі дісталося 3 місце. Теж непогано smiley

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
inshamuzyka

: 320

« ³ #77 : 30 2008, 10:52:54 »

Підсумки Національного фіналу GBOB-2008.

26 жовтня відбувся Національний фінал міжнародного проекту The Global Battle Of the Bands 2008 (п’ятий за ліком в Україні і в світі).
           22 гурти з 13 міст України виборювали перемогу та право представляти країну на Світовому фіналі в Лондоні. 16 членів журі обирали переможців. Спочатку кожен свого, а потім за сумою балів визначили єдиного.
Фінал вийшов вельми сильним та драматичним. Суддям було дуже важко обирати переможців серед такої кількості яскравих команд. Статистика каже сама за себе: перші місця віддавалися 10 гуртам, жоден з гуртів не отримав від журі більше 2-х перших місць.
Команди АННА та Marakesh, які «підірвали» майже заповнений концертний зал столичного клубу Бінго, навіть не потрапили до престижної шістки. В цьому сезоні думки публіки та журі кардинально розбіглися…

А «Кращим новим гуртом України» стала не менш яскрава та цікава команда з міста Ужгород - Tango Tempo (trip-hop/acid jazz)  з темношкірим раггамаффіном на ім’я Мартін на вокалі, яка, доречі, третій рік поспіль приймає участь в конкурсі. Їх перемога викликала у глядачів та більшості суддів здивування, бо закарпатці не були беззаперечними фаворитами. Але за сумою балів Tango Tempo випередили усіх, і тепер презентують Україну на Світовому фіналі The Global Battle Of the Bands 2008.
Дводенний Світовий фінал відбудеться в Лондоні  14-15 грудня 2008 року у концертній залі  London Scala. Цьогоріч очікується 35 країн-учасниць.
Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає грошову винагороду ($100 000 готівкою).
 Залишаеться лише побажати нашим переможцям успіху в британській столиці і вболювати за них.

Перша шістка Національного фіналу виглядає так:

1. Tango Tempo (Ужгород)
2. FREDDY MARX (Київ)
3. PINS (Кременчук)
4. MERVA ( івне-Київ)
5. ГАПОЧКА (Київ)
6. КО АЛЛІ (Івано-Франківськ)

The Global Battle Of the Bands прогресує в нашій країні і за якістю, і за кількістю учасників. Всього 110 гуртів України прийняли участь в проекті цьогоріч, що є безумовним рекордом української частини конкурсу. За оцінками експертів яскравий Національний фінал за складом учасників став на сьогодні найкращим в історії GBOB в Україні.

Незабаром на сайті Української дирекції з’являться відеозаписи виступів всіх фіналістів, і кожен зможе сам побачити та оцінити ці виступи.
Як завжди, запрошуємо меломанів, ЗМІ та професіоналів шоу-бізу до уваги! Саме в цьому проекті можна зустріти велику кількість молодих та амбіційних, талановитих та перспективних, майбутніх зірок рок-сцени.
Проект «The Global Battle Of the Bands» є одним з небагатьох міжнародних конкурсів в Україні та реальним шансом для вітчизняних талантів на визнання і славу не тільки в нашій країні, але і у світі.
Подробиці, як завжди, на сайтах www.gbob.com.ua або www.gbob.com
Дякуємо всім, хто прийняв участь в конкурсі, допомагав в його організації та був небайдужим до подій проекту.

З повагою до всіх,
Українська  дирекція «The Global Battle Of the Bands».
igor_big

: 44

« ³ #78 : 30 2008, 11:02:06 »

лит*вка?
Ну его ж группа?
kokacher

Look out!

« ³ #79 : 30 2008, 13:04:47 »

Ну его ж группа?
а як це взнати? щас... проб"єм....
А взагалі цікава тенденція: легіонери в музиці.
Вслід за футболом та баскетболом ( "Черкаські мавпи" в цій сфері рулять!) в комерційних проектах  розширюється тенденція  до залучення  співаків  африканського походження  в комерційні проекти.

Адже не секрет, що і футбол, і баскетбол сьогодні - це швидше комерційні проекти, бізнес, аніж спорт, тим більше - масовий спорт.

Я не знаю, чи негри народжуються футболістами... Ну, по крайній мірі досі найкращий футболіст світу - це ПЕЛЕ, афробразиліанець.

З баскетболом якось вже ясніше. Дивно, але маленькі негрики, щойно народившись, мабуть відразу шукають руками щось кругле і починають його "вести" і закидувати у кошик. smiley Ну, і потім, по-перше, зріст, а по-друге, широкі долоні... Боже! У них такі широкі долоні!!!! Мабуть, так зручніше не лише перестрибувати з гілки на гілку, але й вести м"яч. Хоча є й вузькі долоні, але зате - довгі.

Ну і нарешті з вокалом. Африканська глотка - це щось. Тут  і сперечатися не потрібно. Усі найвідоміші співаки  мають африканське коріння. А хто не має, тих називають за властивість  та схожість  їхніх голосів із африканськими, "білими неграми".  Джо Кокер, Анастасія ( Енестейша) та ряд інших тому приклад. Такі співаки, як Мадонна, Мірей Матьє, Кріс Де Бург, Джо Дассен, котрі не є ні білими, ні чорними неграми, швидше виняток, аніж правило.  ДЖаз, реп, соул, блюз - цілі пласти музичної культури, котрі мають афроамериканське походження.

І це добре. Це класно. Це нас, блін, духовно збагатило.

Погано те, що на цьому сьогодні починається спекуляція. Коли наші укрофриканці потроху  виходять  у некомерційні  чарти, це якби добре. Ну там Мирослав Кувалдін, Гайтана, "Чорнобривці"... Це навіть якось весело, забавно, підносить нас, українців, на вищий рівень,  мовляв, ми теж не ликом шиті, у нас є свої ***. І дехто з нас навіть починає на фоні всього цього відчувати себе білою людиною smiley

Погано те, що винахідливі менеджери можуть  почати копіювати  футбольно/баскетбольне легіонерство  в шоу-бізнесі. Ага, потрібно  створити якийсь комерційний проект для  зриву крупного банку (куша) - беремо обов"язково чорнявого соліста з африканськими генами.

Не секрет, що в нас  в білому українському рокерському середовищі взагалі із красивими  голосами проблеми. Також мало таких харизматичних голосів, щоб послухав - і повірив. ( До речі, один із них, НМД,  - у черкаському гурті "Панда"). І часто трапляється, що коли  голос красивий тембрально, то  бідний на харизму, і навпаки: харизма є, але голос простенький, має вузький  тональний та динамічний діапазон.

А в чорношкірих це вроджене - сплав харизматичності із всім іншим. Не знаю, чому так. Точніше знаю, що причина в особливій будові голосового апарату, але чому у них така особлива будова, а у нас ні - от оцього я не знаю.

Тому це проблема. Зараз вона ще у зародку, але згодом...

До речі, учора був я в "Домашньому кухарі" на П оспекті Перемоги, біля метро "Політехнічний інститут". То там прибиральницями вже працюють дві молоденькі  слухняні чи то китаянки, чи то просто тайки...  озмовляють між собою по-своєму...  У когось із наших відібрали робочі місця...

На трасі Обухів-Київ з"явилися бігборди, котрі пропонують  дешеву робочу силу  у вигляді тайок для різних хатніх проблем.

А українці тим часом вимирають, пропадають по Італіях та Португаліях.

І з української рок-музики нас також можуть потіснити усілякі легіонери-"чорнобривці". Бо ми, білі, занадто розумні  і занадто багато хочемо.
« : 30 2008, 13:08:59 kokacher »

E-2
Предтеча
Администратор

: 1917

« ³ #80 : 30 2008, 15:21:16 »

ну ви не традиційні, за звичай москалі у наших бідах винні
іди працюй прибиральником як за місце хвилюєшся. наші теж Італію пибирають бо там платять більше
Wolfgang

: 1554

« ³ #81 : 30 2008, 18:11:49 »

пост про афроамериканцев)

в тебе говорит зависть - это раз
деньги правят миром - это два

сколько тебе лет, дружище? ты, конечно, пишешь иногда умные вещи, но они сильно отдают подростковым максимализмом (не обижайся).

работа менеджеров - зарабатывать деньги. ты их обвиняешь в том, что они хорошо делают свое дело? абсурд.
все нестандартное и маргинальное если и становится известным и успешным, то только по прошествии времени. это диалектика: движение начинается от края к центру. сначала - ты изобретаешь что-то новое, прорывное. потом оно либо канет в лету, либо станет коммерцией. есть исключения, но они редки.

БЭ - это не только п..деж дятлов по форумам (с) алехс

"пачка дрожжей" (видео Джигурды и САД Нахер нужно), брошенная в самую гущу этих говн, создаёт эффект ядерного реактора. То есть мы имеем дело с абсолютно новой и униКАЛьной технологией (с) PRщик Сад
Жовтень

: 220

« ³ #82 : 30 2008, 19:38:48 »

фішка в тому, що кожен в певний момент сподівається, що він і є той виняток
kokacher

Look out!

« ³ #83 : 30 2008, 20:45:45 »

в тебе говорит зависть - это раз
зависть, що я не нігер?
 :D

деньги правят миром - это два

Ну і? Хай вони правлять світом, але не мною.
Я повинен прийти і взяти те, що мені належить. (образно кажучи) Незважаючи на те, скільки в кого грошей.
Якщо  у когось занадто багато грошей, то це ж легко врегульовується мечом.

сколько тебе лет, дружище? ты, конечно, пишешь иногда умные вещи, но они сильно отдают подростковым максимализмом (не обижайся).
мені 44. А тобі?

работа менеджеров - зарабатывать деньги. ты их обвиняешь в том, что они хорошо делают свое дело? абсурд.
Заробляти гроші можна чесно, а можна нечесно.
Я лише за те, щоб гроші зароблялися чесно і справедливо.
А якщо хтось вважає, що він дуже хитрий і розумніший за інших, то це ж також дуже легко лікується.

все нестандартное и маргинальное если и становится известным и успешным, то только по прошествии времени. это диалектика: движение начинается от края к центру. сначала - ты изобретаешь что-то новое, прорывное. потом оно либо канет в лету, либо станет коммерцией. есть исключения, но они редки.
останній абзац нєасіліл-многабукав

inshamuzyka

: 320

« ³ #84 : 30 2008, 23:58:23 »

клиника....
Wolfgang

: 1554

« ³ #85 : 03 2008, 09:00:44 »

зависть, що я не нігер?
 :D
что у нигеров много чего получается лучше, чем у бледнолицых

Ну і? Хай вони правлять світом, але не мною.
а ты не являешься частью этого мира? ты - бесплотный дух отца Гамлета?

Я повинен прийти і взяти те, що мені належить. (образно кажучи) Незважаючи на те, скільки в кого грошей.
Якщо  у когось занадто багато грошей, то це ж легко врегульовується мечом.
так в чем проблема? или и бери то, что тебе принадлежит вместо того, чтобы демагогию разводить.

мені 44. А тобі?
удивил... мне 22

Заробляти гроші можна чесно, а можна нечесно.
все относительно.

Я лише за те, щоб гроші зароблялися чесно і справедливо.
ха-ха. утопист!

А якщо хтось вважає, що він дуже хитрий і розумніший за інших, то це ж також дуже легко лікується.
несмотря на это эпидемия распростряняется с огромной скоростью...

останній абзац нєасіліл-многабукав
no comments

я не собираюсь ввязываться с тобой в длительный и бессмысленный спор, ибо в споре теряется истина.
твои посты не лишены смысла, но в них ты выдвигаешь утопические идеи и демонстрируешь взгляд с позиций плохой-хороший, черный-белый, богатый-бедный.
если ты хочешь что-то изменить - меняй. только вот люди, которые меняют историю, на форумах не сидят... переливанием из пустого в порожнее ты справедливости не добьешься.

звыняй, якщо знову многабукоф, по-иншому не вмию   :-\

БЭ - это не только п..деж дятлов по форумам (с) алехс

"пачка дрожжей" (видео Джигурды и САД Нахер нужно), брошенная в самую гущу этих говн, создаёт эффект ядерного реактора. То есть мы имеем дело с абсолютно новой и униКАЛьной технологией (с) PRщик Сад
kokacher

Look out!

« ³ #86 : 03 2008, 13:57:48 »

что у нигеров много чего получается лучше, чем у бледнолицых

ха-ха. Ну і що? Зато  я не нігер.
Я самодостатня людина, я подобаюся собі таким, який я є. Ну хіба що  скинув би кілограмів 20 smiley  і років 20 smiley ( при тій же мудрості  і досвіді)

І навіть якщо у них виходить щось краще, аніж у нас, білих, то запитай мене, чи хотів би я стати задля  цього чорним нігером? Щоб у мене теж так виходило, як у них?
І я тобі скажу відверто - ні. Бо справа навіть не в голосі, як і не в довжині члена чи зрості. Ну немає в мене зросту, щоб грати в баскетбол, - то я буду грати в теніс.
Нема в мене голосу, щоб співати джаз, то я буду співати щось інше.

Чому я маю заздрити птахам, що вони літають, дельфінам, що вони плавають, а нігерам, що у них така горлянка? За все на світі треба платити... Дельфіни не літають, птахи не плавають, а я не вмію так співати, як нігери. Зате вони не вміють так співати, як я smiley

Мова йшла про те, що  у погоні за першими місцями  втрачається  взагалі  здоровий глузд і здоровий спортивний інтерес.

Це все одно, що за одну із баскетбольних команд ліліпутів буде виступати Гулівер.

Цього року на ГБОБІ один гурт мав чорношкірого соліста. У наступному році сто гуртів візьмуть собі чорношкірих солістів, і знову всі будуть в рівних умовах. Що далі будуть вигадувати менеджери, щоб обійти суперників?  Будуть вживляти якісь особливі гени? Чи що?

Я не проти чорношкірих в принципі, я не расист. Але якщо йде якесь змагання, то всі мають бути в рівних умовах. Я так думаю.  Якщо оголосити конкурс блюзів, то більш імовірно, що чорні переможуть  білих. Те ж саме з репом і т.п. Якщо у світі мода на "чорну" музику, і якщо наші менеджери   також орієнтуються на "чорне", то так і треба було оголосити в умовах конкурсу - соліст-вокаліст має бути чорним. Відразу кількість учасників би зменшилася в три-чотири рази. smiley

Це у мене така теорія smiley
Насправді я навіть не чув записів переможців.
Може там  вокал і не такий хороший, як я про нього думаю.
ТОді це ще гірше...

я не собираюсь ввязываться с тобой в длительный и бессмысленный спор, ибо в споре теряется истина.
твои посты не лишены смысла, но в них ты выдвигаешь утопические идеи и демонстрируешь взгляд с позиций плохой-хороший, черный-белый, богатый-бедный.
если ты хочешь что-то изменить - меняй. только вот люди, которые меняют историю, на форумах не сидят... переливанием из пустого в порожнее ты справедливости не добьешься.

звыняй, якщо знову многабукоф, по-иншому не вмию   :-\

Щоби щось змінити або навіть просто зробити, потрібен колектив однодумців. От я їх на форумах і шукаю.

E-2
Предтеча
Администратор

: 1917

« ³ #87 : 03 2008, 17:22:00 »

2Wolfgang:
поправка, в споре с умным человеком рождается истина, в споре с глупым стирается разница.

*тему можно закрывать?
Гермес

: 37

« ³ #88 : 03 2008, 17:44:17 »

Знакомый был на этом "фестивале", сказал что тихий ужас  :o  По составу участников, их репертуару и технической подготовке.   8)
Ulka-Pulka

: 25

« ³ #89 : 03 2008, 22:03:43 »

Знакомый был на этом "фестивале", сказал что тихий ужас  :o  По составу участников, их репертуару и технической подготовке.   8)

а что именно не понарвилось твоему другу??7 можно пободробней???
: 1 ... 4 5 [6] 7 8   

: