мені все одно не імпонує назва "русскій рок".
Навіщо акцентувати увагу на вториннсоті цієї музики????
Навіщо акцентувати увагу слухачів на тому, що русскіє не здатні зробити нічого свого питомо русского?
До переліку того, про що я вже писав раніше, слід додати такі речі:
- тупі серіали, формат котрих купляється за кордоном і перезнімається русскімі акторами ( "Моя прекрасна няня", "Щасливі разом" (про Букіна) і т.п.)
- тупі ток-шоу , формат котрих купляється за кордоном і адаптується до русскіх умов; навіть танці на льоду здерли....

- а що не купляють за кордоном, те просто в тій чи іншій мірі талановито чи бездарно передирають несанкціоновано, наприклад, програма "Фактор Страха"- це запозичення зі знаменитого "Форту Буаярд";
і ця русская тупизна, з якою несамовито передирається все тупе американске і загортається у псевдопатріотичну русскую обгортку, просто убиває;
ТОму для мене термін "русскій рок" - це таке ж вторинне явище, як і ковбаса "Докторская новая", зварганена не за ГОСТом часів ССС , а за якимись вкраденим у сусідньої фірми ТУ, яка не має, крім частини назви "Докторська" нічого спільного з тією радянською ковбасою, і в якій замість м"яса вкинуто соєвий білок; і по суті, це не просто не-докторська ковбаса, а взагалі не ковбаса.
Те ж саме і так званий "русскій рок". У цій музиці замість справжнього м"яса вкинуто надмірну кількість сої і пластмаси, а дебіли по обидва боки сцени торчать від ізбитка шовінізму.
Це я пишу про тих, хто заявляє, що грає іменно " УССКІЙ рок", роблячи наголос на слові " УССКІЙ" і часто зовсім не звертаючи уваги на слово "рок".
==============
ок, незважаючи на те, якою мовою написані тексти пісень, має бути насамперед просто роком. А там люди розберуться і оцінять, якщо ви щось спромоглися сказати важливого і нового своєю рідною мовою.