.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Рок - жизнь
»
Общество самораскрутки рок-музыкантов
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
:
1
[
2
]
3
4
...
14
«
»
: Общество самораскрутки рок-музыкантов ( 89285 )
kokacher
Look out!
: 356
Re: Общество самораскрутки рок-музыкантов
«
³ #15 :
27 2008, 00:42:12 »
: ELPy 26 2008, 18:47:52
а что подразумевается под опытной группой? концертная деятельность? опыт совместной работы в студии?
ведь бывает же такое, что новая группа состоит из людей, у которых у каждого по отдельности есть опыт, но самому составу всего несколько месяцев от роду. Тем не менее, если все музыканты опытные, почему такая группа не может сделать качественную демку?
по определению:
"
опытная
группа товарищей" - это
такая
группа товарищей, которая
может
сделать качественную демку
улавливаешь разницу : "
опытная группа
товарищей", или "
группа опытных
товарищей" ?
Блюз "Сільська любов"
http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
ок-н-рол про пиво:
http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
kokacher
Look out!
«
³ #16 :
27 2008, 00:56:01 »
: Black Angels 26 2008, 18:37:38
Ну ладно, Кока. Давай пробовать ))
Я, например, считаю музыку моей рок-группы Black Angels лучшей в стиле ХЭВИ МЕТАЛ.
Вот ссылка на оф. страницу на Майспейс с записями:
http://www.myspace.com/blackangelsukraine
И что дальше??
Чудненько
Составляем список:
СБО НИК "
ЛУЧШИЕ РОК-ГРУППЫ УКРАИНЫ
" №1
1) ВУ ДАЛАКИ
2) Black Angels
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
--------------------
Но ты должен указать конкретно ДВЕ композиции, какие ты предлагаешь для сборника.
Своей заявкой на участие в сборнике ты подтверждаешь, что:
1) авторские права на предоставленные песни принадлежат либо исключительно тебе, либо у тебя есть письменное согласие остальных участников группы на уступку НЕИСКЛЮЧИТЕЛЬНЫХ прав выпускающему лэйблу;
2) ты соглашаешься финансировать проект в размере ( примерно) 1/10 от общих затрат на издание и рекламирование ( в оговоренных пределах) сборника;
3) я это все составляю "на ходу", поэтому тут могут по ходу дела появиться и другие условия;
ну а далее идет технология издания и раскрутки, которую двумя словами не описать....
но нужно помнить, что это будет всего лишь один из "тысячи маленьких шажков", которые предстоит совершить.
Важные условия:
1) никаких претензий, что типа "диск выпустили, а он не сработал" не предъявлять;
2) принимать участие в концертах в рамках продвижения диска, не предъявляя требования к гонорару, как у Валерия Леонтьева
;
3) в случае, если у тебя стало получаться и ты пошел вгору, - тянуть за собой по возможности наверх своих соучастников- другие группы; т.е. например, вспоминать о них в интервью, приглашать для разогрева и для разогреву
на свои сольные концерты в ДК "Украина", замолвить словечко на студии "Эбби оуд" и т.п.
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
ЦАРЬ
лишенный статуса
: 278
«
³ #17 :
27 2008, 10:21:05 »
Дуже прикро, що мій допис був сприйнятий тобою як прояв песимізму. Зв"яжись зі мною коли з"явиться платівка - допоможу поставити її в медіа-відділах однієї з торгівельних мереж.
Жовтень
: 220
«
³ #18 :
27 2008, 11:02:47 »
Ідея нормальна, але це лише 1/100, що могли б гурти зробити один для одного. Крім того, вихід такої платвіки реально мало що дасть. Збірки виходять регулярно: від 100% рекордс, Євшан-зілля, Уніж - їх ніхто не купує.
Насправді все потрібно робити інакше. Наприклад, набагато кориснішим ходом ніж розповсюдження збірки було б те, що, наприклад, гурт "вурдалаки" бере з собою на концерт у, наприклад, Вінницю сольні диски/демки ще 20 гуртів і роздає їх на концерті безкоштовно (якість запису значення не має і залежить від того як кожен окремий гурт хоче представити себе).
Таким чином, диски мого гурту можуть бути роздані десь на 200-300 концертах в рік, чого я сам не зробив би.
Загалом, краще робити так: зробити щось типу Всеукраїнського рок-клубу, де гурти допомагали один одному організаційно, технічно і т.д., аж до вписки іногородніх. Ну, от, наприклад, Царь може пропихнути диски в торговельну мережу, ще хтось працює ді-джеєм на радіо, хтось підтягне свою компанію як спонсора для фестивалю і т.д.
У великому "рок-клубі" робляться так звані "ячейки" по 6-7 гуртів, подібних за звучанням, які могли б давати спільні концерти. Ці гурти скидаються в місяць (на перших порах), наприклад, по 100у.е. і за ці гроші (600-700у.е.) наймають собі менеджера, який займається розкруткою гуртів і більше ніде не працює.
Каротше, можна говорити багато, але точно не на форумі в коментах. Треба зібратися за пивом) і принести щось на зразок бізнес-плану від кожного і скомпонувати кращі пропозиції.
І ще заключити договір, щоб ніхто з гуртів Києва не погоджувався грати в клубах за гонорари 30 баксів на музиканта :
Але це нереально. Самі знаєте чому.
Black Angels
: 1492
«
³ #19 :
27 2008, 11:34:30 »
: kokacher 27 2008, 00:56:01
Чудненько
Составляем список:
СБО НИК "
ЛУЧШИЕ РОК-ГРУППЫ УКРАИНЫ
" №1
1) ВУ ДАЛАКИ
2) Black Angels
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
--------------------
Но ты должен указать конкретно ДВЕ композиции, какие ты предлагаешь для сборника.
Своей заявкой на участие в сборнике ты подтверждаешь, что:
1) авторские права на предоставленные песни принадлежат либо исключительно тебе, либо у тебя есть письменное согласие остальных участников группы на уступку НЕИСКЛЮЧИТЕЛЬНЫХ прав выпускающему лэйблу;
2) ты соглашаешься финансировать проект в размере ( примерно) 1/10 от общих затрат на издание и рекламирование ( в оговоренных пределах) сборника;
3) я это все составляю "на ходу", поэтому тут могут по ходу дела появиться и другие условия;
ну а далее идет технология издания и раскрутки, которую двумя словами не описать....
но нужно помнить, что это будет всего лишь один из "тысячи маленьких шажков", которые предстоит совершить.
Важные условия:
1) никаких претензий, что типа "диск выпустили, а он не сработал" не предъявлять;
2) принимать участие в концертах в рамках продвижения диска, не предъявляя требования к гонорару, как у Валерия Леонтьева
;
3) в случае, если у тебя стало получаться и ты пошел вгору, - тянуть за собой по возможности наверх своих соучастников- другие группы; т.е. например, вспоминать о них в интервью, приглашать для разогрева и для разогреву
на свои сольные концерты в ДК "Украина", замолвить словечко на студии "Эбби оуд" и т.п.
На счет авторских прав, все супер (я ж адвокат, не забывай про это)... Если надо, могу помочь с контрактами (договорами)...
Концерты в поддержку диска - это супер !! Но как я понимаю, какие то гонорары для учасников сего все же предполагаются???
Тепло отозваться о группах-соучасниках??? Лично для меня это никогда не было проблемой )))
kokacher
Look out!
«
³ #20 :
27 2008, 11:59:23 »
: Жовтень 27 2008, 11:02:47
Ідея нормальна, але це лише 1/100, що могли б гурти зробити один для одного.
у тому-то й річ, але ж і цього ми не робимо;
наше завдання - окреслити план спільних дій, щоб люди не ходили, понуривши голову, і не "прєбивалі в пісімізьмє"
Крім того, вихід такої платвіки реально мало що дасть. Збірки виходять регулярно: від 100% рекордс, Євшан-зілля, Уніж - їх ніхто не купує.
Я мав розмову із людиною, причетною до створення платівок "Секс у нашому селі"... Ну, звісно, це не рок, але вони продали, за його словами, цих платівок понад півмільйона, не рахуючи піратських копій.
Чому ніхто не купляє платівки рок-музики?
По-перше, купляють, але мало.
По-друге, купляють і офіційні, і піратські копії ( в т.ч. з Інтернету М 3), тому точний облік неможливий;
По-третє, невмілий маркетинг і позиціонування; Професійні маркетологи зараз займаються переважно масштабними проектами, тобто попсою. ок-музикою займаються одиниці, наприклад "іншамузика", але вони, НМД, привносять у рок-музику переважно негативні ньюанси шоу-бізнесу - нездорову конкуренцію, протекціонізм і т.п.
По-четверте, зараз диск з музичним матеріалом виходить тоді, коли всі пісні з диску вже й так розкручені і певним чином набридли слухачу. НМД, диск буде купуватися тоді, коли на ньому записаний свіжий матеріал, або 50 на 50. Придивіться, наприклад, до дисків Земфіри. Вона ротірує одну пісню з нового диску, робить її "паровозом", а потім чіпляє до цієї пісні решту. І диск купляють. А коли гурт грає 5 років одні й тіж пісні, а потім випускає диск із тими ж аранжуваннями, то хто його буде купляти?
Крім того, щодо тих дисків з Унежу та інших фестивалів - ну хто їх буде купляти, якщо там з року в рік одні й ті ж обличчя: Перкалаба, Перкалба, Перкалаба, шалені гуцули Перкалаба, і нічого, крім Перкалаби. Ну ще інколи "От Вінта"
Навіщо такі гурти тикати на збірки, якщо у них і так є сольні альбоми?
Насправді все потрібно робити інакше.
Жовтень, не ставай у позу, блін. Що означає "інакше"? Я що, намалював єдино вірний шлях? Потрібно робити не "інакше", а по-всякому, різноманітно. Єдиного рецепту на всі випадки життя не існує.
Наприклад, набагато кориснішим ходом ніж розповсюдження збірки було б те, що, наприклад, гурт "вурдалаки" бере з собою на концерт у, наприклад, Вінницю сольні диски/демки ще 20 гуртів і роздає їх на концерті безкоштовно (якість запису значення не має і залежить від того як кожен окремий гурт хоче представити себе).
Таким чином, диски мого гурту можуть бути роздані десь на 200-300 концертах в рік, чого я сам не зробив би.
Вірно, це є один із методів/способів, котрий не виключає того, що пропоную я. Якщо у тебе є можливість зробити власний диск і зробити йому промоушн, то це добре. Але, з іншого боку, що будеш роздавати на своїх концертах ти, якщо інші гурти не мають сольних дисків? Виходить, всі працюють на тебе ( образно кажучи), а ти не працюєш ні на кого. Так не по-чесному. Наявність спільної збірки не заважатиме тобі роздавати власні диски, але буде гарантувати, що кожен працює один на одного.
Загалом, краще робити так: зробити щось типу Всеукраїнського рок-клубу, де гурти допомагали один одному організаційно, технічно і т.д., аж до вписки іногородніх.
Це не протирічить моїй пропозиції, а доповнює його: Всеукраїнський рок-клуб, Спілка саморозкрутки рок-музикантів, яка різниця? Нехай буде так :
Всеукраїнський рок-клуб "Спілка саморозкрутки рок-музикантів".
Ну, от, наприклад, Царь може пропихнути диски в торговельну мережу, ще хтось працює ді-джеєм на радіо, хтось підтягне свою компанію як спонсора для фестивалю і т.д.
Правильно.
У великому "рок-клубі" робляться так звані "ячейки" по 6-7 гуртів, подібних за звучанням, які могли б давати спільні концерти. Ці гурти скидаються в місяць (на перших порах), наприклад, по 100у.е. і за ці гроші (600-700у.е.) наймають собі менеджера, який займається розкруткою гуртів і більше ніде не працює.
Непогана ідея.
Каротше, можна говорити багато, але точно не на форумі в коментах. Треба зібратися за пивом)
Отут маю сумнів. Пиво треба пити вдома, а серйозні речі за пивом не робляться.
і принести щось на зразок бізнес-плану від кожного і скомпонувати кращі пропозиції.
Це правильно. Поки що ніщо не заважає вносити пропозиції сюди на форум.
І ще заключити договір, щоб ніхто з гуртів Києва не погоджувався грати в клубах за гонорари 30 баксів на музиканта :
30 баксів - це мало чи багато?
А за безплатно?
Але це нереально. Самі знаєте чому.
Звичайно, клуби жорстоко експлуатують рок-музикантів. Наживаються.
Ні, серйозно, багато хто з рок-музикантів вважає, що, граючи в клубах, вони роблять собі розкрутку. Може й так. Але для справжнього успіху потрібно створювати свої власні структури - рок-клуби, фестивалі, радіо і т.п.
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
kokacher
Look out!
«
³ #21 :
27 2008, 12:19:40 »
: Black Angels 27 2008, 11:34:30
На счет авторских прав, все супер (я ж адвокат, не забывай про это)... Если надо, могу помочь с контрактами (договорами)...
Концерты в поддержку диска - это супер !! Но как я понимаю, какие то гонорары для учасников сего все же предполагаются???
Тепло отозваться о группах-соучасниках??? Лично для меня это никогда не было проблемой )))
Ну бачиш, як всьо чуднєнько складується!!!
Стосовно гонорарів. Звісно, я не відкрию Америку, що хороші гонорари - це кінцева мета для кожного із соучасників консорціуму
Просто, щоб заплатити гонорар, потрібно звідкись взяти для цього кошти, чи не так? Якщо ми самі поки що будемо організовувати концерти для себе, то, виходить, будемо платити гонорари самі собі?
Звідки візьмуться кошти для гонорару?
1) виторг від концерту:
1.1. Квитки
1.2. Диски
1.3. Супутня продукція, наприклад, плакати, футболки і т.п., АЛЕ їх для цього спочатку потрібно виготовити.
(тому я й кажу, що диск мусить бути офіційним, бо 1) за продаж дисків без голограми можна поплатитися головою; 2) дизайн обкладинок диску, футболок і плакатів повинен бути в одному ключі)
2) Кошти від спонсорів та за рекламу в залі.
Але на перших порах, по-перше, виторги будуть низькими, по-друге, прибуток потрібно буде реінвестувати в ті ж плакати та футболки.
Ідеально було б, якби кожен написав, хто він і що може зробити, крім зіграти/заспівати.
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
Жовтень
«
³ #22 :
27 2008, 12:53:01 »
На рахунок збірок - Кокачер просто не володіє інформацією - що, коли, як і де та ким видавалося. Поцікався, хоча б, вмістом збірки "Словянський рок". Там немає ЖОДНОГО розкрученого гурту.
Видавництва, які видають такі збірки, зацікавлені у їх розкрутці. Наприклад, МА "Наш формат" розкручує збірку УНІЖ. Крім Перкалаби та ОТВІНТА там було достатньо і молодих гуртів. Якраз в тому і плюс, щоб на збірках були хедлайнери.
30 баксів це мало. Музиканти повинні заробляти музикою, якщо вони хочуть бути якісними музикантами. Але на сьогодні 30 баксів це середня ставка клубів, і диктують її не музиканти, а клуби, бо там грають лабухи, для яких музика ремесло, а 30у.е. кожного дня - непоганий місячний заробіток.
Молодий гурт, у якого немає альбому, може роздавати своє якісне демо. Якщо в гурту немає записаного демо, йому взагалі ще рано говорити про якість виступи та рок-клуби.
Викидати ідеї в нет і обговорювати їх тут місяцями? Не бачу в цьому жодного сенсу. Особсито мені чужі ідеї на рахунок розкрутки музики не дуже і потрібні тепер, бо я нахватався їх раніше і нового ми мало придумаємо. Хоча й можна, не заперечую. Потрібно діяти, а не говорити. Бо якраз всі тільки те й роблять, що вичитують з нету як хтось там розкрутився.
Protinochi
: 341
«
³ #23 :
27 2008, 15:04:22 »
Мне кажется в первую очередь нужно раздавать все же бесплатно диски, причем максимально как-то нацелить аудиторию, наведу пример:
мы делали шоу "Бой Саксофонистов" в Бинго, это была моя идея, для того что бы привлечь больше народу, показать шоу и т.д.....все получилось, но когда мы выступали мало кто колбасился, потому что люди ждали знакомые нотки и слова....вот когда в конце игрались те песни которые мы чуток раскрутили (на то время это 2шт.), совсем другая ситуация сложилась - народ тащился - потому что каждый из них мог себе подпевать и понимать что будет звучать в следующем рифе, потому я за то что бы раскручивать диски-песни бесплатно. Так как народу пофигу существует ли группа "Пупкин и ко" или нет. А потом уже собирать залы. По другому народ не прокачаешь. Кому нужна группа, песни которой никто никогда в жизни не слышал? Даже афиши иногда вижу по Киеву, если имена на листовке мне не знакомы, и хоть 100 раз наткнусь на эту афишу, все равно не пойду в клуб, тратить 30-50грн. что бы не знать чего ожидать.
Есть еще прикол как заманить народ - делать собственный фест, но тут нужны вклады естественно не по 100у.е. с группы, хотя отбить бабло реальнее даже за первое проведенное мероприятие и сделать что бы тебя услышали, хоть чуть-чуть.
И последнее: можно создать собственное радио, но денег еще больше чем на фест потребуется:)
В общем, вариантов море, лишь бы интузиазм и бабло были...а то что все реально - согласен с Кокачером, так как вижу результат развития нашей группы всего за последний год. Просто пахать надо и быть готовым на риски:)
kokacher
Look out!
«
³ #24 :
27 2008, 16:41:32 »
: Жовтень 27 2008, 12:53:01
На рахунок збірок - Кокачер просто не володіє інформацією - що, коли, як і де та ким видавалося. Поцікався, хоча б, вмістом збірки "Словянський рок". Там немає ЖОДНОГО розкрученого гурту.
Яку ти маєш збірку "Словянський рок" на увазі? "вся рок-Україна"? Так , до речі, наша пісня там також є:) Ти просто не всі пісні з диску прослухав
І 100% екордз - мабуть єдина студія зі схожою концепцією на ту, котру пропоную я. Всі інші студії на перший план висувають саме отримання фінансового прибутку, на другу - розкрутку власного лейблу, власної торгової марки, і лише на десяту - розкрутку музикантів, як на неприємну, але необхідну умову досягнення першої та другої мети. Студії не зацікавленні в розкрутці музикантів тому, що один необережний рух - і музикант виходить настільки розкручений, що ця студія йому вже не потрібна. Тобто музикант відривається від студії і йде в самостійне плавання. От цього студії і бояться, а страх - не найкращий помічник у бізнесі.
Я пропоную зворотню концепцію, в якій первинним фактором є саме розкрутка музикантів. Для цього музиканти повинні створити свою власну студію і взяти звукачів та менеджерів на з/п. Або нестворювати своєї студії, а користуватися вже існуючими.
Видавництва, які видають такі збірки, зацікавлені у їх розкрутці. Наприклад, МА "Наш формат" розкручує збірку УНІЖ. Крім Перкалаби та ОТВІНТА там було достатньо і молодих гуртів. Якраз в тому і плюс, щоб на збірках були хедлайнери.
Хедлайнер хороший на фестивалі, а на збірнику - це непотрібний баласт.
І не слід розуміти назву "Перкалаба" так буквально, пане Жовтень. Я бачу - з абстрактним мисленням та почуттям гумору у тебе невеличкі проблеми, так?
Звісно, коли МА "НФ" видав збірку "Уніж", то він зацікавлений в її розкрутці. Бо бабки потрібно відбити. Хіба я казав щось проти цього?
30 баксів це мало. Музиканти повинні заробляти музикою, якщо вони хочуть бути якісними музикантами. Але на сьогодні 30 баксів це середня ставка клубів, і диктують її не музиканти, а клуби, бо там грають лабухи, для яких музика ремесло, а 30у.е. кожного дня - непоганий місячний заробіток.
Згідний. Тому, з одного боку, заробити хочеться, а з іншого боку маловідомий гурт на більшу ставку не заслуговує. Я не думаю, що гурт "Акваріум" у "Докері" заробив всього лише по 30 баксів на рило. І в "От Вінта" ставки значно вищі.
Щоб заробляти більше, потрібно бути розкрученими. А щоб розкрутитися-потрібно діяти. І якщо діяти узгоджено, то розкрутишся швидше.
Молодий гурт, у якого немає альбому, може роздавати своє якісне демо. Якщо в гурту немає записаного демо, йому взагалі ще рано говорити про якість виступи та рок-клуби.
Ну та роздавай, прошу дуже, хто тобі заважає?
Навіщо писати те, що й так загальновідомо, і більшість так і чинить?
Але уяви собі, що ти роздаєш свої демки із своїми 20-ма піснями. Хто цей твій диск після того купить за гроші, якщо він вже розійшовся забезплатно?
А якщо 10 гуртів дасть по 2 пісні, то це буде хороший плацдарм для подальших продаж сольних альбомів кожного гурту із цими двома піснями.
Викидати ідеї в нет і обговорювати їх тут місяцями? Не бачу в цьому жодного сенсу.
Тебе ніхто не гвалтує і насильно не змушує. Хочеш - роби, не хочеш-не роби. Але й не заважай иншим.
Особсито мені чужі ідеї на рахунок розкрутки музики не дуже і потрібні тепер, бо я нахватався їх раніше і нового ми мало придумаємо.
Якщо ти ідеї досі не придумував, а "нахватувався" чужими, то й зараз ти не придумаєш нічого нового.
А такого, як пропоную я, досі не було. По крайній мірі в Україні.
Хоча й можна, не заперечую. Потрібно діяти, а не говорити.
І я про те ж. Але, перш ніж діяти, потрібно організуватися і спланувати подальші спільні дії.
Бо якраз всі тільки те й роблять, що вичитують з нету як хтось там розкрутився.
Я особисто не вичитую, а придумую сам.
Чому ви всі тут вирішили, що я песиміст? Я реаліст, і я пишу, що БІЛЬШІСТЬ хоче бути рок-зірками і нічого для цього не роблять, крім того, що пишуть пісні і чекають великих бабок.
А на рахунок себе, то я оптимістичний реаліст. Я роблю все для свого гурту. А песимістичні думки в мене лише до можливості обєднання гуртів, бо я вже це намагався зробити і мало хто повівся)
Може ти не так робив, або не зовсім так... Щось я від тебе подібних ідей раніше не чув, а я тут на форумі вже років 5.
От. А "реаліст" - це всетаки швидше песиміст, аніж оптиміст.
«
: 27 2008, 16:51:31 kokacher
»
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
kokacher
Look out!
«
³ #25 :
27 2008, 16:45:39 »
: Protinochi 27 2008, 15:04:22
Мне кажется в первую очередь нужно раздавать все же бесплатно диски, причем максимально как-то нацелить аудиторию,
Ще раз повторюю: ти за свої умовно 100 баксів отроимуєш 100 дисків і робиш з ними, що хочеш. На твій вибір. Хочеш - продаєш, а хочеш- роздаєш безкоштовно. Тільки в топку не кидай.
Есть еще прикол как заманить народ - делать собственный фест, но тут нужны вклады естественно не по 100у.е. с группы, хотя отбить бабло реальнее даже за первое проведенное мероприятие и сделать что бы тебя услышали, хоть чуть-чуть.
И последнее: можно создать собственное радио, но денег еще больше чем на фест потребуется:)
Ну да. Так і треба. І диски, і фест, і все інше. Називається цей метод "перехресний маркетинг". Не нами придумано. Просто його потрібно вміло і кваліфіковано застосувати для власної розкрутки.
В общем, вариантов море, лишь бы интузиазм и бабло были...а то что все реально - согласен с Кокачером, так как вижу результат развития нашей группы всего за последний год. Просто пахать надо и быть готовым на риски
саме так.
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
Жовтень
«
³ #26 :
27 2008, 20:09:07 »
мда...
от і приїхали.
Перше. Студія 100% рекордс як ніхто інший на перше місце раніше ставила розкрутку самої студії. Тому і виникли різні проекти.
І на тому ж першому місці в них стоїть отримання прибутку.
Крім збірок "Вся рок-Україна", у них виходили ще збірки "Словянський рок" і "Второе дыхание". Це з рок-музики, а ще були реп-збірки.
Студії не розкручують музикантів, хіба в тому випадку, якщо в студії поєднано і видавця записаного матеріалу (тоді розкручується не гурт, а диск), або коли студія при лейблі (тоді розкручує не студія, а лейбл).
Про те, що " а що будуть роздавати гурти без дисків" писав ти - я відповів. Читай уважніше свої пости.
На рахунок створення музикантами власної студії... Ну, я ж писав, я реаліст. Хоча, якщо поставити ціль - можна створити. Але суть не в студії. Треба музику нормальну писати і гроші на студію знайдуться, хоча б і від спонсорів (маю на увазі "студію" для запису диску).
Я Перкалабу ніколи і не розуміфв буквально і не бачу підстав тобі так думати. З абстрактним мисленням та почуттям гумору в мене краще, ніж у тебе, пане Кокачер, можу запевнити.
еаліст - це реаліст. Не дофантазовуй до моїх слів своїх бажань. Хто і скільки сидить на форумі - в народі це називається "мірятися хуями". Пропоную цього не робити, бо досвід та адекватність сприйняття світу формуються не тим часом, що витрачений на сидіння по форумах.
Загалом, в тебе явно складається враження, що я проти твоєї ідеї. Я не проти твоєї ідеї. Прочитай
Жовтень
«
³ #27 :
27 2008, 20:10:35 »
уважніше мої пости і увімкни абстрактне мислення та почуття гумору.
Також пропоную не намагатися перейти на особисті образи та оцінку будь яких здібностей співрозмовника. Абстрагуйся від персоналій. Ми обговорюємо алгоритм, а не персони.
kokacher
Look out!
«
³ #28 :
27 2008, 22:58:36 »
Галичани завжди вважали і продовжують вважати, що вони розумніші за решту України.
ну, це так.... між іншим...
Мені незрозуміло, якщо ти НЕ П ОТИ моєї ідеї, то чому у мене складається таке враження, що ти проти? Чому такого враження у мене не складається від дописів інших людей?
Як я маю розуміти твої слова, що "Насправді все потрібно робити інакше" ? і інші натяки?
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
: 2942
«
³ #29 :
28 2008, 02:35:56 »
kokacher
Тільки но вчора самого стукноло в голові попробувати росповсюдити диски з записами музні місцевих рок-команд і своїх деяких записів. Просто-так-без всяких торгів і продажів. Ні з кого не требуючи ні грошей ні взагалі якої небуть підтримки. Взяти і роздати якимось тиражем самому. І пофігу що це мені стане в поперек горла витратами грошей. Не пропаду.
Тема дуже актуальна. Завтра зайду і повністю перечитаю всю тему-щоб повністю увійти у "русло" що саме тут готують люди. Якщо що-я теж хочу приєднатися до цієї цікавої справи.
Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
:
1
[
2
]
3
4
...
14
«