.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Рок - жизнь
»
Общество самораскрутки рок-музыкантов
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
:
1
2
[
3
]
4
5
...
14
«
»
: Общество самораскрутки рок-музыкантов ( 89305 )
Жовтень
: 220
Re: Общество самораскрутки рок-музыкантов
«
³ #30 :
28 2008, 09:29:50 »
: kokacher 27 2008, 22:58:36
Галичани завжди вважали і продовжують вважати, що вони розумніші за решту України.
ну, це так.... між іншим...
Мені незрозуміло, якщо ти НЕ П ОТИ моєї ідеї, то чому у мене складається таке враження, що ти проти? Чому такого враження у мене не складається від дописів інших людей?
Як я маю розуміти твої слова, що "Насправді все потрібно робити інакше" ? і інші натяки?
Галичани ніколи не вважали, що вони розумніші за решту України. Це пропаганда, не вір їй. + до чого твоє посилання - не розумію, бо я не галичанин.
Я не проти твоєї ідеї обєднання музикантів. Комунізм також досить непогана ідея. Тільки ідеї інколи губляться за методами реалізації. Я висловив свою думку саме про деякі методи, не назвавши їх стовідсотково хибними, лише звернув увагу на їх недостатність для досягнення хоча б малих цілей. Коротше, на їх низький ККД.
Ти ж одразу закипів, бо ти вважав, що ти вже все продумав і знаєш краще за інших як все має бути, а ті всі інші мали б сказати "О, так, гуру, навчи нас". Коли ж прозвучали зауваження про недосконалість задуманого - ти одразу перейшов на особисті образи.
Думаю, варто тобі припинити у досить мирній навіть не дискусії, а звичайній розмові звертати увагу на особисті якості співрозмовника, його інтелектуальні здібності чи територіальну приналежність, бо я б не сказав, що я люблю галичан, але вони хоча б знають як себе ідентифікувати.
ЦАРЬ
лишенный статуса
: 278
«
³ #31 :
28 2008, 10:30:02 »
Все повторюється. Прийшли до відсутності консенсусу вже на стадії ЗАДУМУ проекту. Дуже не хочеться писати "недостойну навіть аналізу чепуху", але... Хтось собі уявляє цю високохудожню добірку де вже "є" готікрок Вурдалаки, англомовний харднхеві Black Angels, ну і всунусь туди ще наприклад я зі своїм попроком... Хлопці, я всього лишень хотів застерегти від вигадування велосипеду. Повторюю, потрібна буде моя допомога на якійсь зі стадій - звертайтесь. І абсолютно від душі - бажаю успіхів.
kokacher
Look out!
: 356
«
³ #32 :
28 2008, 10:32:54 »
: smex03 28 2008, 02:35:56
kokacher
Тільки но вчора самого стукноло в голові попробувати росповсюдити диски з записами музні місцевих рок-команд і своїх деяких записів. Просто-так-без всяких торгів і продажів. Ні з кого не требуючи ні грошей ні взагалі якої небуть підтримки. Взяти і роздати якимось тиражем самому. І пофігу що це мені стане в поперек горла витратами грошей. Не пропаду.
Тема дуже актуальна. Завтра зайду і повністю перечитаю всю тему-щоб повністю увійти у "русло" що саме тут готують люди. Якщо що-я теж хочу приєднатися до цієї цікавої справи.
Хороші і потрібні ідеї носяться в повітрі
Кожен, хто хоч трішечки екстрасенс, може їх "зчитати" з ефіру
П иєднуйся!!
Блюз "Сільська любов"
http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
ок-н-рол про пиво:
http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
kokacher
Look out!
«
³ #33 :
28 2008, 10:45:20 »
: ЦАРЬ 28 2008, 10:30:02
Все повторюється. Прийшли до відсутності консенсусу вже на стадії ЗАДУМУ проекту. Дуже не хочеться писати "недостойну навіть аналізу чепуху", але... Хтось собі уявляє цю високохудожню добірку де вже "є" готікрок Вурдалаки, англомовний харднхеві Black Angels, ну і всунусь туди ще наприклад я зі своїм попроком... Хлопці, я всього лишень хотів застерегти від вигадування велосипеду. Повторюю, потрібна буде моя допомога на якійсь зі стадій - звертайтесь. І абсолютно від душі - бажаю успіхів.
Справа у тому, що цей проект є абсолютно відкритий. Успіх кожного учасника залежить від решти учасників. ТОму сваритися абсолютно невигідно. Бо інакше потім прийде якийсь сторонній дядя з мішком бабла і сам реалізує аналогічну ідею, а рокери будуть продовжувати лабати, де він скаже, за 30 баксів.
За допомогу і розуміння вже на цій стадії - дуже дякуЄМО!
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
kokacher
Look out!
«
³ #34 :
28 2008, 11:03:34 »
: Жовтень 28 2008, 09:29:50
Галичани ніколи не вважали, що вони розумніші за решту України. Це пропаганда, не вір їй. + до чого твоє посилання - не розумію, бо я не галичанин.
зате я майже галичанин
По крайній мірі там народився і виріс.
Це була маленька "пасточка", щоб показати тобі, як ти інколи неправильно розумієш слова співрозмовника. Сприймаєш їх на свою адресу, хоча вони адресовані зовсім не тобі.
Не знаю, може і я так само сприйняв твої слова. Так що давай не розлякувати потенційних партнерів сварками, а працювати у конструктивному руслі.
Я не проти твоєї ідеї обєднання музикантів. Комунізм також досить непогана ідея. Тільки ідеї інколи губляться за методами реалізації. Я висловив свою думку саме про деякі методи, не назвавши їх стовідсотково хибними, лише звернув увагу на їх недостатність для досягнення хоча б малих цілей. Коротше, на їх низький ККД.
От і добре. Але я нікому методів поки що не нав"язував, навпаки , написав, що кожен може робити зі своїми дисками, що вважає за потрібне. Аж до досягнення 100%-го ККД.
Ти ж одразу закипів,
не закипів. Був холодний, як лід.
бо ти вважав, що ти вже все продумав
так, багато чого продумав. Але не все. Все продумати неможливо.
і знаєш краще за інших як все має бути,
Я знаю краще за інших те, що я продумав. А те, що я не продумав, я не знаю краще за інших.
а ті всі інші мали б сказати "О, так, гуру, навчи нас".
Причому, обов"язково завваж, що перед тим, як говорити "О, так, гуру, навчи нас", ті всі інші повинні поститися 7 днів і три тисячі триста тридцять три рази проказати мантру "Харе Крішна", бо інакше я нізащо не стану їх навчати! От таке я падло.
Коли ж прозвучали зауваження про недосконалість задуманого - ти одразу перейшов на особисті образи.
Угу. І ще підсипав тобі землі із цвинтаря і найняв кілєра. І взагалі, погрожував прийти вночі і висмоктати кров.
Думаю, варто тобі припинити у досить мирній навіть не дискусії, а звичайній розмові звертати увагу на особисті якості співрозмовника, його інтелектуальні здібності чи територіальну приналежність, бо я б не сказав, що я люблю галичан, але вони хоча б знають як себе ідентифікувати.
Я гадаю, що ми вже висказали достатньо особистих претензій один до одного, якщо я тебе дійсно чимось образив - вибач, я не хотів цього зробити.
А тепер головне:
Будеш приєднуватися до проекту чи ні?
Гадаю, що будь-кому варто вносити сюди пропозиції і корективи лише в тому випадку, якщо цей будь-хто вирішив приєднатися до проекту. Інакше не бачу сенсу сперечатися із такими "доброзичливцями".
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
Жовтень
: 220
«
³ #35 :
28 2008, 12:26:45 »
Я не проти приєднатися до спілки музикантів. Тільки ми вже тремо язиками кілька днів на форумі, дописуючи по одному коменту. У силу своєї професійної діяльності я дуже часто веду різноманітні "переговори" і втомився їх вести по кілька днів)
Бачу сенс тут лише визначити тих, хто хоче взяти участь і зустрітися в реалі з письмовими пропозиціями. Інакше - можете писати тут. Я почитаю) Я не проти приєднатися.
m0squit0
: 62
«
³ #36 :
28 2008, 12:28:24 »
вот как одна неосторожная фраза все губит.
если что-то и получится, то не в этот раз
kokacher
Look out!
«
³ #37 :
28 2008, 14:11:10 »
: m0squit0 28 2008, 12:28:24
вот как одна неосторожная фраза все губит.
если что-то и получится, то не в этот раз
що саме?
Блюз "Сільська любов"
ок-н-рол про пиво:
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор
: 2958
«
³ #38 :
28 2008, 16:20:26 »
екомендую ВСЕМ участникам дискуссии, немного углубиться в аспекты.
Начиная от регистрации группы, заканчивая регистрацией песен и партитур... И многое другое.
Царь +1!
Время идет, а мы остаемся...
Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
: 2942
«
³ #39 :
28 2008, 23:51:18 »
Перечитав повністю тему. Дуже багато було внесено цікавих ідей.
Значить так-люди- давайте переходити до більш реальних дій: пропоную всім хто хоче приймати участь в цьому цікавому проекті писати тут-що він може зробити для нього-тільки по темі будь ласка.
Я можу взяти під опіку три міста по росповсюдженню дисків:
1. м.Пирятин Полтавська обл.(рідне місто+ куча друзів)
2. м. Лубни Полтавська обл.(друзі в музичному магазині "Меломанія"+ куча друзів музикантів)
3. м. Гребінка. Полтавська обл.(місто що поруч)
+ до цього всього можу переговорити з багатьма друзяками і влаштувати росповсюдження дисків з їх допомогою орієнтовно в таких містах:
-м.Полтава
-м. Донецьк
- м. Київ
І ще хочу сказати-що треба брати в руки карту України і починати працювати над "сіткою" росповсюдження дисків через друзів і знайомих. Дуже надійний варіант. Потрібні люди з багатьох міст України!
:
з.і. По темі запису якісних пісень-а якщо немає де дуже якісно записатися? наприклад під рукою є тільки комп і інструмент і бажання займатися музикою..що тоді? я нематиму права приймати участь в записі цього проекта,
чи що..? ??? :-\
«
: 29 2008, 00:08:47 smex03
»
Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
Protinochi
: 341
«
³ #40 :
29 2008, 14:14:43 »
: smex03 28 2008, 23:51:18
з.і. По темі запису якісних пісень-а якщо немає де дуже якісно записатися? наприклад під рукою є тільки комп і інструмент і бажання займатися музикою..що тоді? я нематиму права приймати участь в записі цього проекта,
чи що..? ??? :-\
Конечно не можешь....без труда ниче не возможно.....хотя бы качественную запись делать нужно полубому....иначе зачем тогда вообще этот диск нужен?
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
«
³ #41 :
29 2008, 18:44:40 »
: Protinochi 29 2008, 14:14:43
Конечно не можешь....без труда ниче не возможно.....хотя бы качественную запись делать нужно полубому....иначе зачем тогда вообще этот диск нужен?
Ага- конечно качественную. Только это по моемому будет не совсем чесно по отношению к тем людям у которых нет возможности записать студийную запись.
«
: 29 2008, 19:00:17 smex03
»
Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
Rocky Raccoon
: 577
«
³ #42 :
29 2008, 23:26:40 »
что бы что-то получить надо что-то отдать...
Найти деньги на нормальную запись можно, если сильно захотеть. Поиграйте в клубах, на корпоративах (если умеете играть, то в период НГ можно получать по 1000 баксов за копроратив), этого хватит на запись песни и сведение в офигенной студии. Продайте свои мобильные телефоны, которые наверное, стоят как час работы на хорошей студии, экономьте на пиве и проезде - выбирайте что важнее... Все можно, если сильно захотеть.
А тем у кого нет возможности сделать студийную запись надо сделать так, что б эта возможность была. Помоему все честно
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
: 2107
«
³ #43 :
30 2008, 00:14:38 »
: Rocky Raccoon 29 2008, 23:26:40
что бы что-то получить надо что-то отдать...
Найти деньги на нормальную запись можно, если сильно захотеть. Поиграйте в клубах, на корпоративах (если умеете играть, то в период НГ можно получать по 1000 баксов за копроратив), этого хватит на запись песни и сведение в офигенной студии. Продайте свои мобильные телефоны, которые наверное, стоят как час работы на хорошей студии, экономьте на пиве и проезде - выбирайте что важнее... Все можно, если сильно захотеть.
А тем у кого нет возможности сделать студийную запись надо сделать так, что б эта возможность была. Помоему все честно
тут могу не согласиться. Поиграть в клубах - дело далеко не самое простое, на своей шкуре испытала. Так сразу никто не позовет на корпоратив за 1000 баксов: мои друзья-музыканты во главе с лидером (не будем показывать пальцАми) не один год шли к тому, чтоб их приглашали, выполняя все их условия (высокий гонорар, аренда аппаратуры, предоплата выступления итд). кроме того - жесткая конкуренция, которую выдержит далеко не каждая группа... так что клубы - это не выход. По крайней мере, не самый лучший. особенно если учесть то, что в клубах существует такое понятие, как формат...
а в остальном - согласна, возможность найти всегда можно. Как только придет для моей команды время делать демо, мы не станем рассусоливать на тему, есть ли возможность, а найдем эту возможность. Последние трусы продадим, а запись хорошую сделаем :D
на самом деле, и на "средненьком" оборудовании можно сделать неплохого качества демку. Отточить каждую песню так, чтоб от пальцев отскакивала, немного почитать разной полезной литературы, поспрашивать людей, которые напрямую связаны со звукозаписью и сведением, в общем, попотеть прилично, но если нет денег, прилагай силы. Иначе - никак.
Даже Тони Йомми есть, чему еще учиться (с)
Или делаешь свое дело хорошо, или - проваливай! (с) Cozy Powell
итм-секция - это шум, подзвученный нотами (с) Rising rhythm section
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
«
³ #44 :
30 2008, 00:39:16 »
: ELPy 30 2008, 00:14:38
тут могу не согласиться. Поиграть в клубах - дело далеко не самое простое, на своей шкуре испытала. Так сразу никто не позовет на корпоратив за 1000 баксов: мои друзья-музыканты во главе с лидером (не будем показывать пальцАми) не один год шли к тому, чтоб их приглашали, выполняя все их условия (высокий гонорар, аренда аппаратуры, предоплата выступления итд). кроме того - жесткая конкуренция, которую выдержит далеко не каждая группа... так что клубы - это не выход. По крайней мере, не самый лучший. особенно если учесть то, что в клубах существует такое понятие, как формат...
а в остальном - согласна, возможность найти всегда можно. Как только придет для моей команды время делать демо, мы не станем рассусоливать на тему, есть ли возможность, а найдем эту возможность. Последние трусы продадим, а запись хорошую сделаем :D
на самом деле, и на "средненьком" оборудовании можно сделать неплохого качества демку. Отточить каждую песню так, чтоб от пальцев отскакивала, немного почитать разной полезной литературы, поспрашивать людей, которые напрямую связаны со звукозаписью и сведением, в общем, попотеть прилично, но если нет денег, прилагай силы. Иначе - никак.
пошёл продавать трусы... :D :D и мобильник нокиа 1101 :D :D
Спасибо друзья-повеселили!! ;D Не-все таки настоящие рокенрольщики еще не перевелись. Это не может не радовать. Будем прорываться
«
: 30 2008, 00:46:58 smex03
»
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
:
1
2
[
3
]
4
5
...
14