+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Общество самораскрутки рок-музыкантов
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   

: Общество самораскрутки рок-музыкантов  ( 89348 )
Black Angels

: 1492

« ³ #150 : 18 2008, 14:00:32 »

мне кажется что понятие зе бест выходит не из того как ты воспринимаеш своё музло... а из того как его воспринимают другие))))

Чувак, в том то и суть, что всем пока что насрать на твое музло (в образном понимании ко всему андеграунду вместе взятому), и суть как раз в том, чтоб вывезти твое музло из этого андеграунда, в котором оно будет похоронено, НАВЕ Х, неужели непонятно?????????? Иначе в чем суть этих всех сборников??

PS> А если даже ты сам не считаешь свое музло ЗЫ БЕСТ, о чем тогда говорить дальше???

PS2) Это нек тебе лично, а о самой тенденции... Поэтому без личных обид, ок? wink
Black Angels

« ³ #151 : 18 2008, 14:02:42 »

Я тож так подумав, можливо варто розглянути назву взагалі без слова " ОК". Дуже багацько просто уже є назв саме з словом "рок". Назва може попасти в плагіат уже існуючих- в стандарт. Як на мене то нафіг стандарти.

Але щоб вона явно натякала що саме на диску. Треба розглянути ще зображення яке буде на диску і в дії з зображенням теж прикинути яка буде назва.

Яке буде зображення на диску? Хто як собі це представляє? Якої тематики малюнок повинен бути. Якщо щось неординарне то я можу попробувати накидати дещо, тільки треба визначитись які саме елементи повинні там бути.

Считаю что слово  ОК как раз единственное, которое может и должно остаться в названии (поскольку упор как раз идет на то, что это  ОК-сборник, а не альтернатива, шансон, электроника или рэп :D, остальное все чушь.....
Можно сборник так и назвать "ROCK !!" или ROCK YOU !!
Black Angels

« ³ #152 : 18 2008, 14:05:06 »

:o ??? Брежнев+1.

А название тоже имеет смысл подгонять под целевую аудиторию, например:
на тинэйдж - " ок-Траффик", " ок-в-Контакте", " ок- есурс", "Флэш- ок", "Альт-Микс", "Rock-hot-ua" и пр. модная пурга  smiley
на средний возраст - "рок-эволюция", "рок: горячая 20-ка-08", "Rock-ua: новое поколение" (меньше "моды", польше пафоса).
на старичков (нафик это старичкам? ??? , и всё-таки ;D): "рок: вчера, сегодня, завтра", "Молодая рок-Украина", "Молодая рок-гвардия", " окенролл жив" и т.п. (с ностальгическими нотами)

Это так, к размышлению.

Это %%%%%%. А не названия..... Сорри, я рок-музыкант, но даже понять не могу о чем речь из таких названий ???))))))))))))))))))

PS. Какой контакт, какой ресурс, какая в пень молодая рок-Украина...... Твоя молодость - это твои личные проблемы..... Слушателю, продюсерам и всему остальному миру на это НАПЛЕВАТЬ, им нужен броский, яркий, четкий и УВЕ ЕННЫЙ в СЕБЕ продукт......... Понял??

Ненормативная лексика, читай правила [e2]
« : 18 2008, 16:56:38 E-2 »
Black Angels

« ³ #153 : 18 2008, 14:09:29 »

to Koka - НЕуверенных в себе рекоммендую сразу отчислять, с ними каши не сваришь........
ОНИ в нужный момент тебя подставят )))))))) wink
Black Angels

« ³ #154 : 18 2008, 14:12:08 »

Назва може бути "Крок-за-кроком". Відображає  ідеологію промоції гуртів.

Лучше наши мучения и тортуры крок-за-кроком (СП ЯТАТЬ) ))) Это все наши проблемы, проблемы андеграунда........ Мне кажется лучше как раз акцентировать внимание на финальном результате, то бишь RISING or RISE to the TOP 8)
Black Angels

« ³ #155 : 18 2008, 14:14:01 »

Я тож так подумав, можливо варто розглянути назву взагалі без слова " ОК". Дуже багацько просто уже є назв саме з словом "рок". Назва може попасти в плагіат уже існуючих- в стандарт. Як на мене то нафіг стандарти.

Але щоб вона явно натякала що саме на диску. Треба розглянути ще зображення яке буде на диску і в дії з зображенням теж прикинути яка буде назва.

Яке буде зображення на диску? Хто як собі це представляє? Якої тематики малюнок повинен бути. Якщо щось неординарне то я можу попробувати накидати дещо, тільки треба визначитись які саме елементи повинні там бути.

ТЫ НЕ ВИНИЛ П ОДАЕШЬ, с БОЛЬШОЙ КА ТИНКОЙ, а CD с маленькой ))) КА ТИНКИ МАЛО, НУЖНО Б ОССКОЕ НАЗВАНИЕ , ОТОБ АЖАЮЩЕЕ СУТЬ !!!!!!
kokacher

Look out!

: 356

« ³ #156 : 18 2008, 14:14:10 »

Хлопці!
Є грандіозна ідея!!!  (ще одна smiley  )
На обкладинку фотографуємося всі-всі-всі разом, з інструментами, в обнімочку, з "козами" і прочєє, і прочєє...  Десь у полі...або на схилах Дніпра....
Ну тіпа коллаж, але не  фотожаба, а в реалі зустрітися і сфоткатися.

акурс наступний:

о-о-о-о-о! ПІпєц!!!!
З людей  вимальовуємо слово РОК або ж ROCK

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
 ок-н-рол  про  пиво:  http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
kokacher

Look out!

« ³ #157 : 18 2008, 14:18:01 »

Я  тут такий класний лист нашкрябав СМЕХУ, що вирішив  його, лист, зацитувати повністю:

9 причин, аби все-таки взяти участь у нашому проекті.

Мета нашого диску - самопромоушн гуртів. МИ повинні зробити диск, реальна собівартість якого буде навіть нижча, ніж самопальних сідіерок. Бо оцінюють лише вартість болванки - наприклад, 1 гривня. А насправді, це ще і час, затрачений, щоб купити ті болванки, щоб власноручно записати, певна кількість іде в брак, це електроенергія, нерви, власний час - і непрезентабельний вид.

Збірник буде ненабагато дорожчий, але буде мати презентабельний вигляд.
Переваги видання збірки:
1) офіційність, довіра до нього з боку  ймовірних  спонсорів, партнерів і т.п.
2) можна самостійно його рекламувати у  місцевій пресі;  "самопал" ти у місцевій пресі не прорекламуєш;
3) ти відразу виділяєшся на фоні тих місцевих гуртів, котрі не увійшли до збірки; у тебе більше шансів бути запрошеним на місцеві заходи, дні міста і т.п.
4) "ефект  колективу"; створюється своя тусовка; коли людина бере до рук таку збірку, вона автоматично відразу починає поважати усіх учасників і тебе також: марка, голограма, колектив, гурти з інших міст; отже, ти не один, тебе знають в інших містах, отже, ти щось із себе уявляєш... ти вже не "дворова" група...
5) можлива  реклама у центральній пресі - у спеціальних виданнях, "глянцевих" журналах і т.п.
6) можливість автоматично брати участь у супутніх заходах - рекламних концертах, афішах і т.п. ; коли  ми наприклад будемо робити презентаційний концерт, то кого ми запросимо? гурт "зі сторони"? чи тих, хто з нами на одній збірці?
7) коли ти роздаєш "самопал" - на себе працюєш тільки ти сам; коли ти роздаєш збірку, ти працюєш ще на 9 учасників, а 9 учасників працюють на тебе; економиться час, а час - це гроші; врешті, твій час - це єдине, що у тебе є твоє.
 ця збірка може бути рекламою твого сольного диску; ти даєш дві пісні, можливо навіть в "обрізаному" вигляді, щоб у потенційного  твого слухача  виник  до тебе інтерес ще тоді, коли твій сольний альбом ще не лише не записаний повністю, але й ще всі пісні до нього не придумані;
9) нарешті, ти можеш , крім усього іншого, подарувати цей диск своєму татові, мамі, вуйкові, брату, нареченій чи дружині - і тобі не треба думати, що купити їм  до квітів на день народження; ти можеш також вручити цей диск гаішніку замість штрафу, можеш вислати його поштою новому президенту Америки або подарувати його в який-небудь благодійний фонд....
=============================================
« : 18 2008, 14:21:38 kokacher »

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
Black Angels

« ³ #158 : 18 2008, 14:22:51 »

Хлопці!
Є грандіозна ідея!!!  (ще одна smiley  )
На обкладинку фотографуємося всі-всі-всі разом, з інструментами, в обнімочку, з "козами" і прочєє, і прочєє...  Десь у полі...або на схилах Дніпра....
Ну тіпа коллаж, але не  фотожаба, а в реалі зустрітися і сфоткатися.

акурс наступний:

о-о-о-о-о! ПІпєц!!!!
З людей  вимальовуємо слово РОК або ж ROCK

Кока - идея грандиозная, но увы..... размер СИДИ не позволит добиться результата (я с этим сталкивался, не повторяй моих ошибок).... НО. Если скажем кавер будет делаться в виде книжечки, то в середине книжечки можно использовать обе странички под одну эту фоту, понимаешь меня??
kokacher

Look out!

« ³ #159 : 18 2008, 14:24:43 »

Кока - идея грандиозная, но увы..... размер СИДИ не позволит добиться результата (я с этим сталкивался, не повторяй моих ошибок).... НО. Если скажем кавер будет делаться в виде книжечки, то в середине книжечки можно использовать обе странички под одну эту фоту, понимаешь меня??

так, звичайно smiley
а ще можна видрукувати великі афіші; і коли ця фота буде на малому диску і на великій афіші, то це буде ващє!

все рівно афіші треба робити, бо ж концерти без афіш не бувають

Black Angels

« ³ #160 : 18 2008, 14:29:55 »

п. 7 - В обрезанном виде помещать песни нельзя - засмеют......... ;D :smiley Это ты можешь делать на своем вэб-сайте, а не на сборнике.... Еще покупатели обратятся в коммитет по защите прав потребителей (достаточно и одного чела), тогда вообще жопа настанет всему проекту )))))))))))))))))) :-*

п. 6 - Играть на концертах конечно же должны группы со сборника...
Black Angels

« ³ #161 : 18 2008, 14:30:45 »

так, звичайно smiley
а ще можна видрукувати великі афіші; і коли ця фота буде на малому диску і на великій афіші, то це буде ващє!

все рівно афіші треба робити, бо ж концерти без афіш не бувають

Да так наверное будет правильно и естествено !!
Black Angels

« ³ #162 : 18 2008, 14:34:39 »

Передний кавер предлагаю сделать в виде скрещенных гитар на каком то фоне (скажем восхода солнца (слово RISING тоже при этом лепится в тему), можно под это использовать реальную фоту, скажем с берегов Днепра, та же фота, только без учасников, это походу тоже будет в концепции групповой фоты).

Гитары рекоммендую использовать одну стандартную, одну ромб или стрелу, ну а верхущки гитар в фотошопе сделать ввиде трезубов ))))))

krock

: 153

« ³ #163 : 18 2008, 14:43:33 »

Ага, привіт! Ми на твоєму сайті також є.
Ну, що я скажу? Сайт - це засіб пасивної розкрутки. Ми на вашому сайті приблизно рік, але нас жодного разу ніхто не запросив і навіть не написав нічого...

Ну, але все рівно сайт - це краще, аніж нічого. До речі, можемо  співпрацювати: ми на обкладинку диску ставимо  логотип вашого сайту, адресу тощо, ви  рекламуєте наш диск.

Не знаю, почему так получилось с вашей командой на нашем сайте.
Наверное потому что вас П ОСТО любят. А чтобы пойти писать куда-то комменты, и тем более голосовать
по нашей системе - надо БОЛЕТЬ, БАЛДЕТЬ, ЗАЛИПАТЬ И ЗАПАДАТЬ.
Вот к нам добавилась группа Фабула....уже второй месяц обсуджаем. Комменты - каждый день.

http://www.hitparad.org/index.php?s=post&cid=388&postlist=1&compsort=date&compENGINE=0
Ну что сказать - от них именно балдеют. smiley

Ну да ладно, не об этом сейчас. О сотрудничестве можно поговорить.
Наше лого всегда можно найти здесь: http://www.hitparad.org/index.php?div=27

А вот где вы хотите видеть у нас инфо о вашем диске - это вы можете написать мне на the_krock [gav] mail.ru
Например, если вы сделаете о диске небольшую статью с графическими материалами - я могу поместить её
на главную страницу и держать там месяц...два...ну сколько нужно, в общем.  еакция будет - 100%.
Количество просмотров таких материалов - как правило очень большое. Потому что это реально интересно.

Ещё раз удачи! smiley

http://hitparad.org - хит-парад для молодых!
loxa

: 181

« ³ #164 : 18 2008, 14:44:28 »

Хлопці як прийняти участь в вашому зборняку... не пожалкую 200 баксів !!! навіть напишемо пісню в стайлі  ОК!!!

http://brem-stoker.rovno.ua/
український позитивний ска-панк
http://www.myspace.com/bremstokerband
: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   

: