+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Сайгон» Осідлаємо бика!
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 [2]   

: Осідлаємо бика!  ( 9384 )
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #15 : 02 ѳ 2009, 14:37:35 »

Тема типа открытая переписка 2х людей ))))

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
Віка
ó
« ³ #16 : 03 ѳ 2009, 19:19:13 »

smiley ну так то ваша проблема
Віка
ó
« ³ #17 : 06 ѳ 2009, 14:19:16 »

жила була одна мала
але жила вона без їм"я
їм"я не дали їй батьки
які були як ті "бики"
бухали, пили, закидались
на дитину уваги не звертали
їм було десь її майбутнє
їм було десь її життя
Віка
ó
« ³ #18 : 07 ѳ 2009, 23:16:18 »

Щоб дістати 400-килограмового бика, рятувальникам знадобився будівельний кран.Бик гуляв на лужку, їв траву й раптом прямо на очах у господаря провалився під землю.

Борька просидів у колодязі дві години, - повідомляє прес-служба МНС в Донецькій області. Щоб дістати бика, рятувальники зв’язали його мотузками та витягнули за допомогою крана. Тварина не одержала ніяких серйозних травм.
ranok

: 651

« ³ #19 : 18 ѳ 2009, 18:42:10 »

ще червоний вінок на шию!
Віка
ó
« ³ #20 : 04 2009, 17:43:20 »

За слов'янськими переказами, священний золоторогий Бик-Тур — могутня творча сила Всесвіту, носій родючості, символ мужності, хоробрості. Давній культ Сонця-бика — бога скотарів і воїнів — проявлявся не лише в тому, що люди приносили в жертву биків або ліпили з тіста ритуальні фігурки бичків і корівок, — увесь світ поставав величезним биком. До нього зверталися як до тотемного предка: «Бик-боже! Цар-батько!». З тих часів і склалося уявлення про бога, що керує блискавкою і громом і запліднює землю дощем.
Віка
ó
« ³ #21 : 04 2009, 21:48:21 »

ранок я тобі вже не можу писати в мене я ліміт перевищила якщо що пиши в аську
Віка
ó
« ³ #22 : 06 2009, 19:13:40 »

smiley
Віка
ó
« ³ #23 : 07 2009, 18:41:51 »

У новому 2009 році в нашому житті можуть відбутися справді екстраординарні події, що достатньо чітко відображено у всіх річних гороскопах на 2009 рік - рік Жовтого Бика.

Майбутні зміни спонукають людство не лише до творення, але й до руйнування самих основ суспільства і того світу, в якому ми звикли жити, світу, - який, на сьогоднішній день, вважаємо звичним і самодостатнім явищем.

Проте, 2009 рік Бика ще не стане тим остаточним і поворотним моментом в історії, який визначений в гороскопі більш віддалених років. 2009 рік Жовтого Бика буде швидше підготовчим періодом, впродовж якого навколишній світ поступово готуватиметься до того моменту коли весь простір, що оточує людину, перетворитися, почавши новий стрімкіший виток історії.

Як відомо, майбутнього не буває без минулого, а щастя і радості - без суму і скорботи. Варто розуміти, що у всій інформації, що оточує нас, завжди є позитивна і негативна складова. Багато з підготовлених гороскопів на 2009 рік Жовтого Бика містять часом пророцтва, що здаються невідворотними і негативними за змістом, проте це не так, - навіть коли вам здається, що навколо згущується імла. Навіть коли ви нездатні розгледіти в безмежній темряві промінь надії, це ще не означає, що його немає, це всього лише означає, що ви поки не досягли того місця, з якого ви здатні бачити його.

Певні процеси року Щура отримають своє продовження в році Жовтого Бика, але цього разу в новій якості. Так, наприклад, завдяки наполегливій праці, до якої розташовує прагматичний рік Бика, не зважаючи на всі важкі, перехідні і кризові періоди минулого року, в 2009 році наш світ почне змінюватися. Ми отримаємо шанс виправити власні помилки, а в наших серцях з'явиться надія не тільки на збереження досягнутого щастя, але і на те, що в майбутньому щастя не омине наших дітей.
: 1 [2]   

: