.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Сайгон
»
Секс и религия
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
«
»
: Секс и религия ( 31570 )
Станіслав
Не опасный паря
: 1133
Re: Секс и религия
«
³ #30 :
27 2009, 09:49:35 »
я плакаю)))
предлагаю сделать джем в парке Шевченка)) пить пиво, мочить геев и рассказывать какие мы классные, как всех спасаем))
по поводу вырождения тоже как бы не совсем корректно - есть много М и Ж, не способных к продолжению рода - такая же ошибка природы, либо мозги не на месте: одену я мини юбку в -30, ничего не будет! или пописаю на улице на новый год лежа в сугробе...
мне на них плевать, т.к. я с ними не пересекаюсь ОФИЦИАЛЬНО, на самом деле хз, может и есть)))
rock-n-roll - is my heart. doo-wop - is my soul. The Beatles - is The Beatles
Guilty Angel
: 938
«
³ #31 :
28 2009, 15:53:11 »
всього не осилила перечитати, але скажу вам так... сьогодні ми надто далекі від релігії, моралі і якихось норм. раджу всім подивитись фільм "Кінсі". вчора була ним просто вражена. раніше , виявляється, на церковних зборах говорили про те, що машини - це гріх, бо на них можна поїхати за місто і зайнятись там .. чимось поганим, телефон - це гріх, бо чоловік може подзвонити жінці, а вона просто лежачи в постілі неодягнена може з ним говорити, а найгріховнішим була ... не повірите, звичайна застібка-блискавка, бо чоловік міг миттєво отримати доступ до жіночого тіла...
для нас зараз це звучить абсурдно, тоді це було нормально. і перед тим, як зайнятись сексом, менше всього задумуєшся гріх це чи ні.. згідно з християнськими нормами, як хтось вже сказав, секс - це гріх в будь-яких його проявах.... але все ж таки за природою своєю ми - слов"яни, а там це не заборонялось, якщо не навпаки - віталось.
тому кожен сам для себе обирає, коли чим займатись))
а з приводу гомосексуалістів ... що вони вам зробили поганого, що ви так всі проти них.. це ж жах. подобається їм - хай собі роблять, що хочуть.. головне, щоб від цього ніхто не страждав!! >
Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу
: 710
«
³ #32 :
28 2009, 16:11:56 »
десь в газеті потипу анекдота читав: "чому коли чоловік думає, що він цезар або торт "Наполеон" то його саджають у психушку, а коли думає що він жінка - захищают його права?"...то таке...
а от на тему секса, то займайтесь коли і де завгодно..головне потім розкайтесь і ВІН вам все простить...Чи не так?
Тук-Тук!-Кто там?-Смерть!-И что?-И все....
Guilty Angel
«
³ #33 :
28 2009, 16:16:15 »
: Leshiy 28 2009, 16:11:56
головне потім розкайтесь і ВІН вам все простить...Чи не так?
от тобі смішно ... а в мене є подруга якій подобаються "мужчіни кавказской национальності"... так от .. одного разу був у неї такий, не знаю, хто він по національності, але мусульманин. і вийшло так, що під час амадану (коли їм не можна НІЧОГО), вона поїхала до нього і після того, як він ввечері позаймався з нею коханням, півночі в сусідній кімнаті відмолював у Аллаха гріх.
це абсолютно реальна історія!!!
Сол Беллоу
«
³ #34 :
28 2009, 16:18:35 »
???
бідна дівчина....
незрозумілий нам східний менталітет і традиції.....
Guilty Angel
«
³ #35 :
28 2009, 16:19:16 »
не бідна, а дурна..
Сол Беллоу
«
³ #36 :
28 2009, 16:21:02 »
о то точно=) і той кАвКазеЦ дурний, але молодець... і задоволення отримав і від гріха відмолився....мабуть воно того коштувало=)))
0men_black
fender forever
: 2017
«
³ #37 :
28 2009, 18:18:40 »
Я согласен на мероприятие в парке Шевченка.
Крылья есть у всех, у каждого свой путь на верх.
Есть у каждого своя дорога в никуда....
Guilty Angel
«
³ #38 :
28 2009, 18:25:11 »
>
Сол Беллоу
Модератор
: 2942
«
³ #39 :
28 2009, 18:45:17 »
Тема просто пипец)))) Читаю и плачу)))) ;D ;D
Ну якісь теорії писати не хочу- все одно це нічого не змінить. А ось про пр..ёб у релігії все ж таки скажу. Ну як же це так- ось наприклад у випадку цього самого кавказця і молодої дівчини.
Він займається з нею коханням при тому свідомо розуміючи що це гріх і зараз ніззя! все ж таки... А потім тупо вимолює собі прощення. Так тоді в принципі що вгодно любій людині в любій релігії все може зійти тупо з рук. Пішов- для прикола зарубав пару чоловік із цікавості- потім бігом в монастирь- пару днів посидів на колінах-покаявся і все путьом. А через декілька днів знов пішов- вкрав щось і знов на покаяння. Фігня виходить як на мене.
По моємому в самої людини повинно бути розуміння того що вона робить- треба думати головою що твориш і які з цього можуть бути потім наслідки. Хоча це теж не завжди спрацьовує, по собі знаю. Помилялися ми- і завжди будемо помилятися. :P
А по поводу "голубих" то це все ж таки залежить від конкретного випадку- і від того який він(поганий чи хороший) залежить і ставлення нормальних людей до нетрадиційно орієнтованих людей.
«
: 28 2009, 19:23:04 smex03
»
Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
Ведмежатко
Думка п'є воду, а вiдвага мед.
: 145
«
³ #40 :
28 2009, 20:39:45 »
: Leshiy 28 2009, 16:21:02
о то точно=) і той кАвКазеЦ дурний, але молодець... і задоволення отримав і від гріха відмолився....мабуть воно того коштувало=)))
по-перше лізти в чуже життя це принизливо.по-друге дівчина не дурна і не бідна,бо її хлопець вірує в нас то час............і взагалі всі ми різні і маємо власні думки і принципи тому все що ви пишите в цій темі повна фігня....з повагою ведмежа
0men_black
fender forever
: 2017
«
³ #41 :
28 2009, 21:05:10 »
то не її хлоцець, він її просто так трахав ;D ;D ;D
Крылья есть у всех, у каждого свой путь на верх.
Есть у каждого своя дорога в никуда....
Leshiy
я люблю супер БАСы
«
³ #42 :
28 2009, 23:54:06 »
: 0men_black 28 2009, 21:05:10
то не її хлоцець, він її просто так трахав ;D ;D ;D
гг...+адын
Leshiy
я люблю супер БАСы
«
³ #43 :
28 2009, 23:56:14 »
: Ведмежатко 28 2009, 20:39:45
по-перше лізти в чуже життя це принизливо.по-друге дівчина не дурна і не бідна,бо її хлопець вірує в нас то час............і взагалі всі ми різні і маємо власні думки і принципи тому все що ви пишите в цій темі повна фігня....з повагою ведмежа
мабуть тому і твої слова теж фігня....
Guilty Angel
«
³ #44 :
29 2009, 06:43:00 »
: Ведмежатко 28 2009, 20:39:45
по-перше, в життя ніхто не лізе, а це наведено в якості прикладу. по-друге, то справді не був її хлопець, а вона просто спала з ним за якісь дрібнички (то він її зводить кудись, то подаруночок якийсь дасть). по-третє, ніфіга він не вірує, бо таких дівчат в нього було по кілька одночасно і те, що він відмолював свій гріх, було чисто формальністю.
і якщо ти вважаєш, що все написане фігня, я за тебе тільки рада і головне, щоб ти все це фігнею вважала і надалі і самій з таким стикнутись не довелось.
Сол Беллоу
2
[
3
]
4
5
...
7
«
»
: