.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Сайгон
»
Sting in the tail
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
:
1
2
3
[
4
]
5
«
»
: Sting in the tail ( 45299 )
Dima_Phoenix
melomaniac
: 46
Re: Sting in the tail
«
³ #45 :
29 2010, 19:32:48 »
Про новий альбом. Нарешті я його купив...
... і послухав. Що вам сказати? Геть не сподобалася лише одна пісня - "Let's Rock!". А так оцінка всього іншого матеріалу варіюється від "нічо так" до "зер гут". При чому "нічо так" - це переважно пісні зі словом "рок" в назві. Ну а такі речі, як "The best is yet to come" (
), "Sting in the tail", "Slave me" i "Lorelei" я взагалі вважаю не гіршими скорпівської класики. І пофіг, що основний мотив "Лореляй" злизано з "Send me an angel" - пісня від того менш красивою не стає
Тож маю надію, що їх не забудуть додати в сетліст, коли офіційно почнеться прощальний тур.
Ось... Коротше, досить непогана платівочка вийшла. На 6-6.5 із 10 потягне, думаю...
До речі, разом зі "Sting in the Tail" купив я ще й отакий вінрарний "Tokyo Tapes"
Коштує двісті гривень, холєра
Ну але зато воно того варте: два диски, буклет з текстами і до фіга фоток на розвороті конверта
А найприємніше те, що цим диском я укомплектував свою колекцію номерних студійників і зальників Scorpions.
Одним словом, няяя ^__^
Shenker
Злий та суровий
: 1114
«
³ #46 :
29 2010, 20:30:20 »
Оу, вітаю з придбанням!!!:)треба й собі на Петрівку заскочити...поки тіки в інеті слухав...але враження залишились гарні.))))дядьки молодці, нічого не скажеш! З.І. Те, що перелічені пісні не гірші +1. А з словом "рок" кульна "Raised on rock", ІМХО
На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac
«
³ #47 :
02 2010, 09:56:46 »
: Shenker 29 2010, 20:30:20
Оу, вітаю з придбанням!!!:)треба й собі на Петрівку заскочити...поки тіки в інеті слухав...але враження залишились гарні.))))дядьки молодці, нічого не скажеш! З.І. Те, що перелічені пісні не гірші +1. А з словом "рок" кульна "Raised on rock", ІМХО
дякую)
ейзд он рок прикольна, але надто вже явно деякі її фрагменти нагадують класику скорпів, через що я й не можу поставити їй вищий бал.. =\
Shenker
Злий та суровий
«
³ #48 :
02 2010, 20:38:14 »
: Dima_Phoenix 02 2010, 09:56:46
ейзд он рок прикольна, але надто вже явно деякі її фрагменти нагадують класику скорпів
не можу не погодитись:)
На хвилі життя)
Даня
: 295
«
³ #49 :
02 2010, 22:01:20 »
Станислав, а ты чего играешь? скинь ссылочку - судя по твоим комментам, мыслим схоже, а сейчас ищем группы, с коими было б комфортно делить сэйшена
Dima_Phoenix
melomaniac
«
³ #50 :
03 2010, 00:36:26 »
Бонус до японського видання Стінг ін зе тейл -
Thunder And Lightning
.
Як на мене, пісенька непогана, хоча й складається враження, що взяли куплет та приспів з різних пісень і склеїли в одну...
Shenker
Злий та суровий
«
³ #51 :
03 2010, 09:04:07 »
)))))хоч це і не "гвоздь программь|"альбому, але вийшло нормально! Сенкс за лінк!
На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac
«
³ #52 :
25 2010, 00:07:59 »
Клаусу Майне - 62!
Здоров'я йому та довголіття!
Shenker
Злий та суровий
«
³ #53 :
25 2010, 17:04:23 »
Йес, приєднуюсь!!!
На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac
«
³ #54 :
05 2010, 21:22:17 »
А скорпи таки виступлять в наших краях:
2 листопада - Київ, МВЦ
4 листопада - Одеса, Палац спорту
Інфа
звідси
.
Shenker
Злий та суровий
«
³ #55 :
05 2010, 23:27:46 »
от щойно з мила довідався:))) усе-таки приїдуть) ну що тут скажеш, суперськи!
На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac
«
³ #56 :
05 2010, 23:36:03 »
ага, от тільки ціни цього разу "кусючі": ВІП фан-зона під сценою, наприклад, півтори тисячі гривень
Shenker
Злий та суровий
«
³ #57 :
05 2010, 23:42:00 »
хм, недурствєнно...ну хоча я і не сподівався, що буде аж надто дешево))як-не-як, останній концерт, а значить і людей підтянеться більше, ніж на звичайний на підтримку альбому
та і віп фанзона-це не надбюджетний варіант
На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac
«
³ #58 :
05 2010, 23:50:13 »
: Shenker 05 2010, 23:42:00
хм, недурствєнно...ну хоча я і не сподівався, що буде аж надто дешево))як-не-як, останній концерт, а значить і людей підтянеться більше, ніж на звичайний на підтримку альбому
дуже хотілося б, щоб так і було. Але поки що все, що я чую (а вірніше читаю
) в інтернетах, це фрази типу "та ну їх з такими цінами, я тих скорпів уже бачив.." Я цих людей прекрасно розумію й нічо проти немаю, якщо що. Просто трохи стрємнувато від того, якою може виявитися явка на концерт...
: Shenker 05 2010, 23:42:00
та і віп фанзона-це не надбюджетний варіант
твоя правда) але боюсь, що цього разу доведецця вдовольнитися варіантом "фан-зони по обидва боки сцени за 290 грн"...
Shenker
Злий та суровий
«
³ #59 :
06 2010, 00:02:22 »
Ну якось та й буде! А якщо орги нормальну рекламну компанію іще проведуть...а то дійсно буде "Металіка і менше половини залу дубль два" ???
З.І. будучи у Києві (Одесі) гріх не сходити, а от решті бажаючих ще витрати на транспорт_хавчик_проживання додаються...
На хвилі життя)
:
1
2
3
[
4
]
5
«
»
: