+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Сайгон» Sting in the tail
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 2 3 [4] 5   

: Sting in the tail  ( 45282 )
Dima_Phoenix
melomaniac

: 46

« ³ #45 : 29 2010, 19:32:48 »

Про новий альбом. Нарешті я його купив...

... і послухав. Що вам сказати? Геть не сподобалася лише одна пісня - "Let's Rock!". А так оцінка всього іншого матеріалу варіюється від "нічо так" до "зер гут". При чому "нічо так" - це переважно пісні зі словом "рок" в назві. Ну а такі речі, як "The best is yet to come" (), "Sting in the tail", "Slave me" i "Lorelei" я взагалі вважаю не гіршими скорпівської класики. І пофіг, що основний мотив "Лореляй" злизано з "Send me an angel" - пісня від того менш красивою не стає Тож маю надію, що їх не забудуть додати в сетліст, коли офіційно почнеться прощальний тур.
Ось... Коротше, досить непогана платівочка вийшла. На 6-6.5 із 10 потягне, думаю...

До речі, разом зі "Sting in the Tail" купив я ще й отакий вінрарний "Tokyo Tapes"

Коштує двісті гривень, холєра Ну але зато воно того варте: два диски, буклет з текстами і до фіга фоток на розвороті конверта А найприємніше те, що цим диском я укомплектував свою колекцію номерних студійників і зальників Scorpions. Одним словом, няяя ^__^
Shenker
Злий та суровий

: 1114

« ³ #46 : 29 2010, 20:30:20 »

Оу, вітаю з придбанням!!!:)треба й собі на Петрівку заскочити...поки тіки в інеті слухав...але враження залишились гарні.))))дядьки молодці, нічого не скажеш! З.І. Те, що перелічені пісні не гірші +1. А з словом "рок" кульна "Raised on rock", ІМХО

На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac

« ³ #47 : 02 2010, 09:56:46 »

Оу, вітаю з придбанням!!!:)треба й собі на Петрівку заскочити...поки тіки в інеті слухав...але враження залишились гарні.))))дядьки молодці, нічого не скажеш! З.І. Те, що перелічені пісні не гірші +1. А з словом "рок" кульна "Raised on rock", ІМХО
дякую)

ейзд он рок прикольна, але надто вже явно деякі її фрагменти нагадують класику скорпів, через що я й не можу поставити їй вищий бал.. =\
Shenker
Злий та суровий

« ³ #48 : 02 2010, 20:38:14 »

ейзд он рок прикольна, але надто вже явно деякі її фрагменти нагадують класику скорпів
не можу не погодитись:)

На хвилі життя)
Даня

: 295

« ³ #49 : 02 2010, 22:01:20 »

Станислав, а ты чего играешь? скинь ссылочку - судя по твоим комментам, мыслим схоже, а сейчас ищем группы, с коими было б комфортно делить сэйшена
Dima_Phoenix
melomaniac

« ³ #50 : 03 2010, 00:36:26 »

Бонус до японського видання Стінг ін зе тейл - Thunder And Lightning.
Як на мене, пісенька непогана, хоча й складається враження, що взяли куплет та приспів з різних пісень і склеїли в одну...
Shenker
Злий та суровий

« ³ #51 : 03 2010, 09:04:07 »

grin)))))хоч це і не "гвоздь программь|"альбому, але вийшло нормально! Сенкс за лінк! 

На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac

« ³ #52 : 25 2010, 00:07:59 »

Клаусу Майне - 62!

Здоров'я йому та довголіття!
Shenker
Злий та суровий

« ³ #53 : 25 2010, 17:04:23 »

Йес, приєднуюсь!!! smiley

На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac

« ³ #54 : 05 2010, 21:22:17 »

А скорпи таки виступлять в наших краях:
2 листопада - Київ, МВЦ
4 листопада - Одеса, Палац спорту
Інфа звідси.
Shenker
Злий та суровий

« ³ #55 : 05 2010, 23:27:46 »

от щойно з мила довідався:))) усе-таки приїдуть) ну що тут скажеш, суперськи!

На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac

« ³ #56 : 05 2010, 23:36:03 »

ага, от тільки ціни цього разу "кусючі": ВІП фан-зона під сценою, наприклад, півтори тисячі гривень
Shenker
Злий та суровий

« ³ #57 : 05 2010, 23:42:00 »

хм, недурствєнно...ну хоча я і не сподівався, що буде аж надто дешево))як-не-як, останній концерт, а значить і людей підтянеться більше, ніж на звичайний на підтримку альбому
та і віп фанзона-це не надбюджетний варіант wink

На хвилі життя)
Dima_Phoenix
melomaniac

« ³ #58 : 05 2010, 23:50:13 »

хм, недурствєнно...ну хоча я і не сподівався, що буде аж надто дешево))як-не-як, останній концерт, а значить і людей підтянеться більше, ніж на звичайний на підтримку альбому
дуже хотілося б, щоб так і було. Але поки що все, що я чую (а вірніше читаю smiley) в інтернетах, це фрази типу "та ну їх з такими цінами, я тих скорпів уже бачив.." Я цих людей прекрасно розумію й нічо проти немаю, якщо що. Просто трохи стрємнувато від того, якою може виявитися явка на концерт...
та і віп фанзона-це не надбюджетний варіант wink
твоя правда) але боюсь, що цього разу доведецця вдовольнитися варіантом "фан-зони по обидва боки сцени за 290 грн"...
Shenker
Злий та суровий

« ³ #59 : 06 2010, 00:02:22 »

Ну якось та й буде! А якщо орги нормальну рекламну компанію іще проведуть...а то дійсно буде "Металіка і менше половини залу дубль два" ???
З.І. будучи у Києві (Одесі) гріх не сходити, а от решті бажаючих ще витрати на транспорт_хавчик_проживання додаються...

На хвилі життя)
: 1 2 3 [4] 5   

: