Передмова Б.Л.Я. Куди котиться світ?! Ніколи не бачив і не чув шоб гнали таку пургу!!! Вчора на одному з телеканалів була програма "Скандали в шоу-бізі" чи тіпа того.........
І сміх і гріх... 1.Шевчук проти Газманова (це ше куди не йшло)...
2.Другий чюжет - Братья Гримм (ті шо братья) проти оми Білика (того, шо группа "Звєрі")...
Іще раз Б.Л.Я. тіки цього разу набагато БІЛЬШЕ, таке величезне-величезне! Брати гнали на омку! Казали який він в ж...пі рокер (образно), а самі сказали (увага!!!): от ми - НАСТОЯЩИЕ ОКЕ Ы! (
я передав той же самий смисл. авт.) Вибачте, але якшо їх погнали з рок-радіостанцій, де сидять знаючі люди, і яких (знаючих людей) підтримала громада, то це про щось говорить. Чи варто казати про що саме? Хто може дивився передачу, той мене зрозуміє. А мені, справді, після такого тєлік остогид (тепер тіко СІМПСОНИ і футбол

)
Тож, хай собі "братцы" кажуть шо хочуть, а МИ - давайте дивитися на світ реально: з такими рокерами... будемо довго і довго перебувати хтозна де в обл. світової музики.
Шо ж у нас? Це щодо наших сусідів. Нащастя в нашій неньці- Україні, особисто я не бачу таких проблем (нащастя) і сподіваюся, що цих проблем і не буде. Адже в нас є рок музиканти, які грають ОК, а є поп-виконавці, що грають собі помаленьку поп-музику. Але ніхто не лізе поперед батька в пекло, як то кажуть, і не намагається робити з отакенької мухи - ОТТАКЕННОГО слона. Це добре, любі друзі, дуже добре 8)
Післямова. Ще одне: давайте не будемо рівнятися на когось, адже ми - найкращі!!! і ХАЙ У ВСІХ НАС, як-то співається в пісні, ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!!!