+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Сайгон» Сміх крізь сльози...
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: [1] 2 3   

: Сміх крізь сльози...  ( 20490 )
:)

: 705

« : 27 2007, 16:23:13 »

Передмова
    Б.Л.Я. Куди котиться світ?! Ніколи не бачив і не чув шоб гнали таку пургу!!! Вчора на одному з телеканалів була програма "Скандали в шоу-бізі" чи тіпа того.........

І сміх і гріх...

1.Шевчук проти Газманова (це ше куди не йшло)...
   2.Другий чюжет - Братья Гримм (ті шо братья) проти  оми Білика (того, шо группа "Звєрі")...

Іще раз Б.Л.Я. тіки цього разу набагато БІЛЬШЕ, таке величезне-величезне! Брати гнали на  омку! Казали який він в ж...пі рокер (образно), а самі сказали (увага!!!): от ми - НАСТОЯЩИЕ  ОКЕ Ы! (я передав той же самий смисл. авт.) Вибачте, але якшо їх погнали з рок-радіостанцій, де сидять знаючі люди, і яких (знаючих людей) підтримала громада, то це про щось говорить. Чи варто казати про що саме? Хто може дивився передачу, той мене зрозуміє. А мені, справді, після такого тєлік остогид (тепер тіко СІМПСОНИ і футбол  smiley)
Тож, хай собі "братцы" кажуть шо хочуть, а МИ - давайте дивитися на світ реально: з такими рокерами... будемо довго і довго перебувати хтозна де в обл. світової музики.

Шо ж у нас?

Це щодо наших сусідів. Нащастя в нашій неньці- Україні, особисто я не бачу таких проблем (нащастя) і сподіваюся, що цих проблем і не буде. Адже в нас є рок музиканти, які грають  ОК, а є поп-виконавці, що грають собі помаленьку поп-музику. Але ніхто не лізе поперед батька в пекло, як то кажуть, і не намагається робити з отакенької мухи - ОТТАКЕННОГО слона. Це добре, любі друзі, дуже добре  8)

Післямова.        

Ще одне: давайте не будемо рівнятися на когось, адже ми - найкращі!!! і ХАЙ У ВСІХ НАС, як-то співається в пісні, ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!!!

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Нехай жири та вуглеводи не роблять вам в житті погоди:)
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« ³ #1 : 27 2007, 17:46:51 »

Смотрел эту передачку, только когда-то раньше еще ее показывали. Просто от нефиг делать эту болтовню  smiley
 Вот лажа! Этот ящик меня вообще последнее время перестал интересовать с этими всеми сладенькими сериальчиками и ток-шоу.Какая гадось smiley Очень хочется воспользоваться инструкцией-"Выдернуть шнур, выдавить стекло"  :-X

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com

« ³ #2 : 28 2007, 16:24:16 »

ПОБАЖАЄМ НАШИМ ХЛОПЦЯМ ПЕ ЕМОГИ У СЬОГОДНІШНЬОМУ МАТЧІ!!! ХАЙ СЬОГОДНІ ЩЕ  АЗ БУДЕ ДОВЕДЕНО, ЩО МИ - НАЙК АЩІ!!!

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

NAPALM
СОБУТЫЛЬНИК

: 362

« ³ #3 : 29 2007, 08:04:46 »

Я телик не смотрю, только бокс и футбол...........

Да прибудет с вами рок!!!
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #4 : 29 2007, 09:31:34 »

Дык вчера футбол был. Но тут не поспоришь, какой футбол, такая и музыка в нашей стране  ;D

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
idol
Вечный шахтер стахановец

: 249

« ³ #5 : 29 2007, 13:03:27 »

Телека не имею впринципе...
Этот агетационный ящик разонравился мне класса с 9-го...
А вторая ситуация напомниламне фильм  еальные кабаны... Хорошо что фильм не наш...
Поэтому мы таки лучшие!!!!!!

Мне кричат отрекись или будешь сожен
Но нет смысла во лжи, я давно обречен...
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #6 : 29 2007, 15:54:45 »

Ага, интересно только в чем?

« ³ #7 : 30 2007, 08:25:09 »

У ВСЬОМ!!!

ВСЕ БУДЕ ДОБ Е!

Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #8 : 30 2007, 10:07:04 »

Хотелосьбы примеров по конкретней...

DeadMarch
Don't try. Do. Or do not.

: 754

« ³ #9 : 30 2007, 14:03:29 »

млин... а оно вам надо?) ;D

Love on the Rocks with No Ice
Guilty Angel

: 938

« ³ #10 : 30 2007, 15:29:13 »

Ще одне: давайте не будемо рівнятися на когось, адже ми - найкращі!!!
Патріотизм радує, звичайно... Але ж твоя фраза просто парадоксальна. Адже як ми можемо бути найкращими, якщо не будемо ні на кого рівнятись??? Тоді, серед кого ми будемо найкращими? будь-яку ситуацію треба оцінювати тверезо, сама фраза "рівнятись на когось" передбачає конкуренцію і прагенення пеервершити того, на кого безпосередньо рівняєшся, тому, щоб стати кращими, треба, як мінімум поставити планку, якої хочеш досягти, а це - та держава чи нація, яка буде прикладом для нас.

Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу
Модератор

« ³ #11 : 30 2007, 16:06:58 »

Ангел, полностью солидарен.

Патриотизм и фанатизм, а также псевдопатриатизм это ооочень разные вещи. Но Надо быть самими собой, и ненакого не равнятся, а не кричать, "ООООО какие мы..." Делать над че-то

Guilty Angel

: 938

« ³ #12 : 30 2007, 16:09:24 »

Делать над че-то

...Типова фраза для нашої української нації ;D

Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу

: 55

« ³ #13 : 30 2007, 21:42:38 »

Ой, да ладно. Нашли на что обращать внимание. Главное не опускатся до подобного уровня...

З.Ы. тут был упомянут фанатизм. НЕНАВИЖУ фанатов. Только фанатов в полном смысле этого слова. даже скорее их называть стоит не фанатами, а фанатиками. Больные люди. причем не важно к чему относится этот фанатизм. К какому-то музыканту, актеру или же семье, работе... Лечить таких надо. Здравый смысл превыше всего! smiley

Телик в топку. я его только как прибор для просмотра дисков юзаю... smiley А передачи.. Не передачи отставить smiley *пошла смотреть Футураму на двдюхе*

Я БУДУ МСТИТЬ И МСТЯ МОЯ УЖАСТНА! НЕПЕ ЕСТАНУ, ПОКА НЕ ВЫМСТЮСЬ ВСЯ! smiley

Не учите меня жить и я не скажу куда вам пойти!
idol
Вечный шахтер стахановец

: 249

« ³ #14 : 30 2007, 21:49:39 »

Не вы не правы ...
Себя нужно уметь не только ругать но и хвалить...
В чем мы лучшие?
В нас с вами!!!
Или вы скажете гдето есть человек лучше вас?
А я вам скажу что лучших чем мы просто нет потому что мы в своем роде не подражаемые!!!!!!

Мне кричат отрекись или будешь сожен
Но нет смысла во лжи, я давно обречен...
: [1] 2 3   

: