+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» КиШ это что?
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: КиШ это что?
Попса - 13 (26%)
Рок - 6 (12%)
Рокопопс - 6 (12%)
Панк - 13 (26%)
ХЗ - 12 (24%)
: 44

: 1 2 3 [4] 5 6   

: КиШ это что?  ( 33086 )
Guilty Angel

: 938

« ³ #45 : 17 2007, 13:06:26 »

Ти глибоко помиляєшся, тому що в свій час, коли слухала все підряд, чимало і КиШ переслухала ,тому я знаю, що кажу, і все, що кажу - не безпідставно.

Cмерть - это зачерненная сторона зеркала, без которой мы бы ничего не увидели.
Сол Беллоу

: 362

« ³ #46 : 17 2007, 14:13:48 »

тогда откуда такие выражения как "набор слов". Не ужели ты в песнях не обнаружила какой-то сюжетной линии?

Да прибудет с вами рок!!!
Leshiy
я люблю супер БАСы

: 710

« ³ #47 : 17 2007, 14:29:51 »

у КиШа набор слов?!!!!!!...визовите скорую мне уже плохо от етих слов....Да многие наверное завидуют таким текстам как у КиШа...почти у каждой песни есть смисл, более того сюжетная линия....

Тук-Тук!-Кто там?-Смерть!-И что?-И все....
Leshiy
я люблю супер БАСы

« ³ #48 : 17 2007, 14:31:06 »

2 Guilty Angel.
Набор слов?  ;D  ............ набор слов, это когда между словами нет связи. Да что я тебе расказую........если ты такое пишешь, ты просто не слушала Шута. А прослушав бегло 2-3 песни начинаешь умничать........критик мля  8)........

підтримую.....таке сказати у КиШа "набор слов".....вай-вай... :-\

Guilty Angel

« ³ #49 : 17 2007, 19:11:55 »

Якщо чесно, то не бачу сенсу в їх піснях. Можливо, сюжетна лінія в деяких з них є, але головної думки, чогось конкретного таки нема, а я кщо нема сенсу в пісні, не зрозуміло, для чого вона написана - тоді це просто беззмістовні слова, покладені на музику. І тут мене нічого не змусить змінити думку.

Сол Беллоу

« ³ #50 : 17 2007, 19:16:26 »

ти мене виводиш з себе....якої головної думки?? чого конкретного??  я тебе взагалі не розумію чого ти хочеш??!..скажи...ти наче якийсь вчитель зі школи...гловна думка, зміст..може ще помилки перевіриш??!!!( доречі в їхніх текстах все це присутнє....як мені здається)

« : 17 2007, 19:24:06 Leshiy »

Leshiy
я люблю супер БАСы

« ³ #51 : 17 2007, 19:23:07 »

Вони пишуть цікаві...просто цікаві історії...гарні пісні для того щоб розслабитися. Не забивати голову свою всяким барахлом, а просто послухати і підняти собі настрій:)....це пісні які гарно співаються в компанії з гітарою...от і все

Guilty Angel

« ³ #52 : 17 2007, 19:25:39 »

ти мене виводиш з себе....якої головної думки?? чого конкретного??  я тебе взагалі не розумію чого ти хочеш??!..скажи...ти наче якийсь вчитель зі школи...гловна думка, зміст..може ще помилки перевіриш??!!!

По-перше, я і є вчитель. А по-друге, мені все одно, чи виводжу я тебе з себе, чи ні, і взагалі що ти думаєш про моє ставлення до гурту, тому що в піснях КиШ нічого хорошого для себе не знайшла і ти мене в протилежному не переконаєш.

Сол Беллоу
Модератор

: 2942

« ³ #53 : 17 2007, 19:43:43 »

КИШ попсня. І мене теж ніхто не переконає в протилежному.  smiley

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com
Alex_Les_Paul
{fuzzy:|:logic}

: 71

« ³ #54 : 17 2007, 19:46:25 »

(а я смотрю кому-то в кайф устраивать вот такие мини-провокации на этом форуме... smiley )

"Вся слава всегда принадлежит тем, кто всю жизнь стремится к осуществлению своих мечтаний"
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

« ³ #55 : 17 2007, 19:49:33 »

(а я смотрю кому-то в кайф устраивать вот такие мини-провокации на этом форуме... smiley )

тут всі висловлюють свої думки. wink

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Leshiy
я люблю супер БАСы

« ³ #56 : 17 2007, 19:49:58 »

По-перше, я і є вчитель. А по-друге, мені все одно, чи виводжу я тебе з себе, чи ні, і взагалі що ти думаєш про моє ставлення до гурту, тому що в піснях КиШ нічого хорошого для себе не знайшла і ти мене в протилежному не переконаєш.

може ти для себе нічого там не знайшла але це не значить що там немає змісту ніякого і що це набір слів....а як я про вчителя вгадав...справді ж схоже, ти мені просто нагадала школу ;D

Leshiy
я люблю супер БАСы

« ³ #57 : 17 2007, 19:50:57 »

КИШ попсня. І мене теж ніхто не переконає в протилежному.  smiley

Киш ето айренби...ти че чувак ваще..ето Айренби...вотс ап!:) wink

smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

« ³ #58 : 17 2007, 19:53:15 »

може ти для себе нічого там не знайшла але це не значить що там немає змісту ніякого і що це набір слів....а як я про вчителя вгадав...справді ж схоже, ти мені просто нагадала школу ;D

мутиш хлопче wink прочитав що вона вчителює в іншій темі ще раніше..ги-ги, ох і мутиш, цей прикол не пройде. wink

Leshiy
я люблю супер БАСы

« ³ #59 : 17 2007, 19:54:53 »

хм....не читав я нічего:)...мені все життя в школі де хміст де основна думка де висновок....в мене на ці слова вже алергія просто

: 1 2 3 [4] 5 6   

: