Поставив замість совдеповської 6п6с сучасну 6v6. Покращився звук і комбік став відчутно гучніший. Також планую замінити лампу на попередньому підсилювачі.
Ще прикол , як виявилось , розетки то в мене без заземлення. З'єднав на розетці заземлення з нулем , тільки щось відчутних результатів це не дало. Може об батарею?
2 smex03 & Dao: А у вас як справи?
Заземляти на батарею не рекомендую!! (якщо в багатоповерхівці живеш)
З нулем теж не шуткуй. Заземлення є заземлення- а нуль є нуль.
Що, фон є ? Спробуй заміни шнури на гітарі- купия якісний. Ще як екранування на гітарі? якщо неекранована-то може вона "хватає" виступаючи як антена. Ну і сам комб як зроблено...мож він сам фонити..якщо неякісно зроблено...тут багацько варіантів.
Сам чекав дуже довго...короче так і не дочекався- постійні відговорки-відмовки-типу-почекай-то те то се.
Я і забив на це.
ешил Сам заняться- cейчас собираю с одним друганом комбики паралельно (он саму "голову" я полностью комб): пред. усилитель на 4-х 12ах7 и оконечник на 2-х ЕL84. Там будет и чистяк-и перегруз- и самых регулировочный ручек 14 штук,))))) и 4-е тумблера переключеней разных режимов. Вообщим очень разнообразный звук можно будет нарулить. Динамик Селекшин винтаж 30 на 12 дюймов. Комб получится где-то на 15-20 ватт ламповых. По стоимости комплектухи я прикидывал будет стоить не дороже оманового. Но комб будет совсем другого уровня. С массой возможностей- то что именно мне нужно. А этого зверя назвал "Кленовый лист"