Прозоров и не должен был 26-го быть в жюри, он уже был 25-го!
дирекция строго следила за связью членов жюри с конкурсантами!
я не знаю, хто мав бути в жюрі, а хто не мав, оскільки інформації про це попередньо ніде не було опубліковано;
також нам невідомо, чи може бути одна й та сама людина два рази поспіль у жюрі, чи ні; якщо у вас є регламент роботи жюрі, то можете його опублікувати, менше буде до вас запитань;
але ж пан Прозоров все-таки приїхав у Бінго 26го, і знаходився серед членів жюрі, хоч сам у жюрі і не працював, так? Ну, його ж бачили там, чи це був не він?
Хто ж тоді з членів жюрі спізнився, як оголосив ведучий зі сцени?
по Etwas Unders: бредом я назвал твою инфу, а не их творчество (команда действительно в том составе была клевая), читай внимательно, мэн!
ти краще пиши вніматєльно, чувак
я НИКОГДА не делал секрета из своей деятельности!
знакомся. Влад Ляшенко. Четвертый год являюсь PR-директором The Global Battle Of the Bands в Украине. Пятый год - продюсером группы ТОЛ. Второй год - директором группы АННА. Два года назад вместе с Виктором Придуваловым основал лейбл Iншамузика. Выпустили диски групп ТОЛ, АННА, Snuff, Dollheads, SHEcrIES, сборник Iншамузика. е:еволюцiя. В ближайшем времени издаем PINS, The Вйо, KNOB feat. SEINE и другие.
Теперь улавливаешь откуда Ютюб, Гугль и т.д.
Дуже добре, Влад Ляшенко. Тобто ти сам підтвердив, що у вас із гуртом PINS існують спільні комерційні інтереси.
Издание групп на лейбле Iншамузика, по-твоему, должно быть запретом для участия в конкурсе???
Я особисто вважаю, що ТАК. Тому що ви автоматично - немає значення, свідомо чи несвідомо - починаєте підсуджувати тим гуртам, з творчістю котрих ви вже знайомі, і тим більше тим, з ким ви вже маєте наміри видавати диски на вашому лейблі. Погодься, що диски фіналістів ГБОБа будуть продаватися краще, ніж аутсайдерів чи тих, хто взагалі не брав участі у ГБОБі.

Тобто фактично, створивши лейбл, увівши до організаторів та жюрі ГБОБа "своїх" людей, з ким ви пов"язані роботою, інтересами і т.п. ви хочете "підм"яти під себе" назавжди цей фестиваль, формувати смаки у публіки до своєї аудіопродукції і так далі.... Це все класно і правильно, замкнений цикл, але для цього вам треба організувати свій власний фестиваль, а не приХватизовувати ГБОБ.
Никогда не смешиваю интересы ДжиБОБ и интересы лейбла.
Ги!! Озказуй комусь іншому. 8) Це неможливо в принципі.
ДжиБОБ рассматриваю как отличную площадку для поиска новых талантов.
Та я думаю!!!! Але я тобі кажу - робіть свій фестиваль, а не прихватизовуйте ГБОБ.
Твое неверие не может быть обвинением!!!! и звучит как оскорбление!
Моє діло прокукурікати, а там хоч сонце не вставай.
Ви своїми діями також ображаєте багатьох музикантів.
Поводьтеся краще, будьте простішими, не женіть хвилю,- і люди до вас потягнуться.
Ты осуждаешь состав жюри, а за столько текста не предложил ни одной кандидатуры.
Це не було моїм завданням.
До речі, скільки ви платите членам жюрі за роботу?
В жюри проекта дирекцией приглашаются люди, которые делают конкретные вещи для развития молодой музыки в стране.
Ну, та це зрозуміло.... 8) Добре, що вам вистачило клепки не запрошувати в жюрі ветеранів Другої Світової війни або ж першого українського космонавта Каденюка.
За 5 лет ты не найдешь ни одного члена жюри, которому бы говорили кому какие балы ставить или требовали, или угрожали, или подкупали!
Я вже думав над цим питанням 8)
На першому ГБОБі членам жюрі нічого не треба було підказувати, достатньо було, щоб звукорежисер "зарізав" звук, і члени жюрі самі розуміли, що ця група повинна "уйті". У мене є кадри, як Калініченко кривиться від "якісного звуку", котрий нам виставили на другій пісні, і до того ж занулили всі монітори.
Сьогодні ж достатньо ввести в жюрі "своїх хлопців", котрі і так знають, яка музика "правильна". Якщо це не припинити, то через 3-4 роки в жюрі буде сидіти весь склад "ТОЛУ", "ПІНЗІВ" і "АННИ"

"Лучшая новая группа" - это определение, введенное Всемирной дирекцией The Global Battle Of the Bands.
ну і класно. Гурт, котрий існує вже 9 років - це новий чи не новий? Зателефонуйте в Лондон і запитайте. І нам тут розкажете.
Обязательно свяжитесь с Луганском и Харьковом, они вам столько расскажут, что писать не переписать.
Зв"яжемося, не переживайте. З усіма, з ким потрібно, зв"яжемося.
Из твоего анализа лишь можно сделать вывод, что тебе надо заниматься анализами кала и мочи. Е..тьшерлокхолмс.
Час покаже.
а Придувалова лучше не трожь, он к проекту не имеет никакого отношения...
Ну, в жюрі був?