То kokacher:
Дружище, эфективность такого хода будет НУЛЕВАЯ. С большим успехом можно распространять меж своих друзей дэмки - там по крайней мере будет только та команда которую любят твои друзья. Твоя идея уже неоднократно и одинаково безуспешно юзалась массой команд. Такие диски НЕ П ОДАЮТСЯ. Даже если абстрагироваться от того, что необходима масштабная и очень дорогостоящая программа по раскрутке данного продукта... Я отслушал наверное большинство подобных сборников - удел всех их "мусорное ведро". Так как ими ДОЛЖНЫ заниматься серьезные саундпродюссеры, должен проводиться соответствующий постмастеринг, постпродакшн и еще туева хуча непонятных и дорогостоящих слов.
Без денег, больших денег - ничего не будет. Делай ты хоть сто раз качественный материал - его НЕОБХОДИМО качественно записать, качественно завернуть и качественно раскрутить. Но. :-X Если ты уверен в себе - ищи инвестора. Хоть наизнанку вывернись, но меньше чем за 8-10 штук уёв альбом ты не запишешь, а меньше чем за 12 штук не запустишь его в достойную ротацию. И это только при условии, что ты сам действительно делаешь КАЧЕСТВО. Я даже не буду рассказывать о стоимости съемок и ротации видео. Цифры еслешо не с потолка и взяты ПО МИНИМУМУ

Мы ведь не говорим о варианте "да у меня вон сосед дома за сто баксов на комп пишет - так такое валево шо куда там той денастии".
Шановний друже, цікаво було почитати тввй крик душі, але я тобі скажу, що ти в корені неправий. Я не буду аналізувати усю ту чепуху, що ти написав, скажу лише, що якби я слухав таких песимістів, як ти, то я би в цьому житті ніколи нічого не досягнув. У мене є старший на 5 років двоюрідний брат, то він свого часу не вірив, що я зможу навчитися грати на гітарі, "бо там треба знати банато цих... акордів, чи як їх там". Він мені казав, що я ніколи не навчуся, а якщо навіть і навчуся, то не зможу співати, бо для цього треба мати ох*єнний голос.
Але я навчився самотужки грати на гітарі, і навчився писати пісні, і за 30 років вже написав більше 300 пісень (слова +музика).
Потім мені казали не рипатися і не поступати в Київ, бо там треба платити великі взятки. Але я рипнувся, і поступив, і закінчив у 1987 році.
Потім мені казали не одружуватися на тій дівчині, на котрій я взяв і одружився. Я взяв і одружився, і ми вже живемо разом більше 20 років, і у нас двоє дітей.
Потім мені радили не йти геть із заводу у приватний бізнес, бо для початку власного бізнесу потрібно мати багато грошей. Але я не бачив іншого способу мати багато грошей, як для цього піти у бізнес. І я пішов у бізнес, БЕЗ КОПІЙКИ В КИШЕНІ. Не маючи ні квартири, ні машини, живучи у чужому місті, без друзів та родичів. І став непогано заробляти.
Потім була супергіперінфляція, і ми багато втратили. Я три роки НІЧОГО не робив. Ну, писав пісні, але це не рахується. З"їздив на пару фестивалів, на одному став простим дипломантом, а на другому взяв Перше місце з власними піснями - теж у чужому місті, без знайомств і без хабарів.
В цей час жінка мені казала - "у нас ніколи не буде машини"

Але я вірив у СЕБЕ, займався собою.
Потім ми розпочали новий бізнес. Я розпочав робити не скажу що ( щоб не наврочити), але мої колеги та партнери казали - не роби цього, це не буде продаватися, а якщо і буде, то ...( і називали ще 1000 причин, чому я не повинен цього робити). Але я вирішив це робити, бо я вірив у себе, і завдяки цьому у нас зараз кілька автомобілів, кілька квартир і добудовуємо 4-поверховий будинок. І все це чесною працею, без хабарів, откатів і т.п.
І якби я послухався таких, як ти, то я був би зараз 40-річним холостяком, котрий живе в общазі на одну мізерну зарплату інженера, без дружини і без дітей.
ВІ А У СЕБЕ, У СВОЇ СИЛИ - це основа досягнення успіху.
Ті фінансові передумови, про які ти згадуєш, що , мовляв, потрібно багато грошей, десятки тисяч доларів, - це все дійсно так, але це потрібно для фабрики звьозд і їхніх менеджерів та продюсерів.
Для нормальних талановитих людей, котрі вірять у себе і хочуть зробити самі себе, ці всі суми на порядок чи кілька порядків нижчі. Тобто не десятки тисяч доларів, а просто кілька тисяч доларів.
Я вам скажу по секрету: коли вам ваш продюсер каже, що для того, щоб щось з вами зробити, потрібно 50 штук зелені, він як мінімум половину з цих грошей потім тихесенько привласнює.
ТОму я звертаюся до присутніх, хто вірить у себе, хто хоче пробитися самостійно, без "крутих" менеджерів- давайте об"єднуватися і діяти.
Скажіть, хіба в кожного з нас немає "виходів" на те чи інше радіо, канал ТБ?
Я можу організувати похід на Хрещатик,26 ( Українське радіо), Е А і т.п. Тільки потрібно 5-6 чоловік. Скажіть, хто відмовить серйозним хлопцям, котрі організували свій проект, у тому, щоб його розкрутити?
Якщо ви боїтеся самі братися за своє просування, то ви їй-богу не рокер, а галімий попсовик.