+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» СКАЙ - кращий рок-гурт України
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 ... 3 4 [5] 6 7   

: СКАЙ - кращий рок-гурт України  ( 41198 )
kokacher

Look out!

: 356

« ³ #60 : 24 2008, 18:49:22 »

То kokacher:
Дружище, эфективность такого хода будет НУЛЕВАЯ. С большим успехом можно распространять меж своих друзей дэмки - там по крайней мере будет только та команда которую любят твои друзья. Твоя идея уже неоднократно и одинаково безуспешно юзалась массой команд. Такие диски НЕ П ОДАЮТСЯ. Даже если абстрагироваться от того, что необходима масштабная и очень дорогостоящая программа по раскрутке данного продукта... Я отслушал наверное большинство подобных сборников - удел всех их "мусорное ведро". Так как ими ДОЛЖНЫ заниматься серьезные саундпродюссеры, должен проводиться соответствующий постмастеринг, постпродакшн и еще туева хуча непонятных и дорогостоящих слов.
Без денег, больших денег - ничего не будет. Делай ты хоть сто раз качественный материал - его НЕОБХОДИМО качественно записать, качественно завернуть и качественно раскрутить. Но. :-X Если ты уверен в себе - ищи инвестора. Хоть наизнанку вывернись, но меньше чем за 8-10 штук уёв альбом ты не запишешь, а меньше чем за 12 штук не запустишь его в достойную ротацию. И это только при условии, что ты сам действительно делаешь КАЧЕСТВО. Я даже не буду рассказывать о стоимости съемок и ротации  видео. Цифры еслешо не с потолка и взяты ПО МИНИМУМУ smiley Мы ведь не говорим о варианте "да у меня вон сосед дома за сто баксов на комп пишет - так такое валево шо куда там той денастии". 

Шановний друже, цікаво було почитати тввй крик душі, але я тобі скажу, що ти в корені неправий. Я не буду аналізувати усю ту чепуху, що ти написав, скажу лише, що якби я слухав таких песимістів, як ти, то я би в цьому житті ніколи нічого не досягнув. У мене є старший на 5 років двоюрідний брат, то він свого часу не вірив, що я зможу навчитися грати на гітарі, "бо там треба знати банато цих... акордів, чи як їх там". Він мені казав, що я ніколи не навчуся, а якщо навіть і навчуся, то не зможу співати, бо для цього треба мати  ох*єнний голос.

Але я навчився самотужки грати на гітарі, і навчився писати пісні, і за 30 років вже написав більше 300 пісень (слова +музика).

Потім мені казали не рипатися  і не поступати в Київ, бо там треба платити великі взятки. Але я рипнувся, і поступив, і закінчив у 1987 році.

Потім мені казали не одружуватися на тій дівчині, на котрій я взяв і одружився. Я взяв і одружився, і ми вже живемо разом більше  20 років, і у нас двоє дітей.

Потім мені радили не йти геть із заводу у приватний бізнес, бо для початку власного бізнесу потрібно мати багато грошей. Але я не бачив іншого способу мати багато грошей, як для цього піти у бізнес. І я пішов у бізнес, БЕЗ КОПІЙКИ В КИШЕНІ.  Не маючи ні квартири, ні машини, живучи у чужому місті, без друзів та родичів. І став непогано заробляти.

Потім була супергіперінфляція, і ми багато втратили. Я три роки  НІЧОГО не робив. Ну, писав пісні, але це не рахується. З"їздив на пару фестивалів, на одному став  простим дипломантом, а на другому взяв Перше місце з власними піснями - теж у чужому місті, без  знайомств і без хабарів.

В цей час жінка мені казала - "у нас ніколи не буде машини" smiley

Але я вірив у СЕБЕ, займався собою.
Потім ми розпочали  новий бізнес. Я розпочав робити не скажу що ( щоб не наврочити), але  мої колеги та партнери казали - не роби цього, це не буде продаватися, а якщо і буде, то ...( і називали ще 1000 причин, чому я не повинен цього робити). Але я вирішив це робити, бо я вірив у себе, і завдяки цьому у нас зараз кілька автомобілів, кілька квартир і  добудовуємо 4-поверховий будинок. І все це чесною працею, без хабарів, откатів і т.п.

І якби я послухався таких, як ти, то я був би зараз 40-річним холостяком, котрий живе в общазі на одну мізерну зарплату інженера, без дружини і без дітей.

ВІ А У СЕБЕ, У СВОЇ СИЛИ - це основа досягнення успіху.

Ті фінансові передумови, про які ти згадуєш, що , мовляв, потрібно багато грошей, десятки тисяч доларів, - це все дійсно так, але це потрібно для фабрики звьозд і їхніх менеджерів та продюсерів.

Для нормальних талановитих людей, котрі вірять у себе і хочуть зробити самі себе, ці всі суми на порядок чи кілька порядків нижчі. Тобто не десятки тисяч доларів, а просто кілька тисяч доларів.

Я вам скажу по секрету: коли вам ваш продюсер каже, що для того, щоб щось з вами зробити, потрібно 50 штук зелені, він як мінімум половину з цих грошей  потім тихесенько привласнює.

ТОму я звертаюся до присутніх, хто вірить у себе, хто хоче пробитися самостійно, без "крутих"  менеджерів- давайте об"єднуватися  і  діяти.

Скажіть, хіба в кожного з нас немає "виходів" на те чи інше радіо, канал ТБ?
Я можу організувати похід на Хрещатик,26 ( Українське радіо), Е А і т.п. Тільки потрібно 5-6 чоловік. Скажіть, хто відмовить серйозним хлопцям, котрі організували свій проект, у тому, щоб його розкрутити?

Якщо ви боїтеся самі братися за своє просування, то ви  їй-богу не рокер, а галімий попсовик.

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
 ок-н-рол  про  пиво:  http://www.youtube.com/watch?v=3Gq8txPX7EI&feature=relmfu
Жовтень

: 220

« ³ #61 : 27 2008, 10:42:31 »

:o Чому ви всі тут вирішили, що я песиміст? Я реаліст, і я пишу, що БІЛЬШІСТЬ хоче бути рок-зірками і нічого для цього не роблять, крім того, що пишуть пісні і чекають великих бабок.
А на рахунок себе, то я оптимістичний реаліст. Я роблю ве для свого гурту. А песимістичні думки в мене лише до можливості обєднання гуртів, бо я вже це намагався зробити і мало хто повівся)
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« ³ #62 : 28 2008, 03:09:35 »

Старые времена-новые времена...как буд-то что то поменялось, всё стало совсем другим-но это только на первый взгляд. :smiley

От это дерьма что постоянно попадается на форуме меня уже просто колбасит. :D Гоперов и попсарей как было много так и осталось полным-полно. Ничего не изменилось. ;D ;D

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com
Rock Princess
Rock Princess

: 81

« ³ #63 : 01 2008, 10:28:44 »

не то чтобы была фанаткой Ская, но отношусь к ним позитивно. Они пытаются дать новое звучание украинскому року, ИМХО 8)

Да не умрет никогда рок в наших сердцах!
Fundrummer

: 53

« ³ #64 : 01 2008, 13:54:56 »

не то чтобы была фанаткой Ская, но отношусь к ним позитивно. Они пытаются дать новое звучание украинскому року, ИМХО 8)
:D :D :D
Black Angels

: 1492

« ³ #65 : 01 2008, 19:18:14 »

Убери приставку  ОК со своего ника, не позорь это гордое слово )))
kokacher

Look out!

« ³ #66 : 02 2008, 15:30:33 »

ну... для когось і Вєрка Сердючка чи Валєрій Меладзе - рок

Блюз "Сільська  любов"  http://www.youtube.com/watch?v=7ZeqY9kbQj0&feature=youtu.be
VLD
ó
« ³ #67 : 02 2008, 16:54:28 »

А пам'ятаєте у Пономарьова був бейбітікет
kokacher

Look out!

« ³ #68 : 03 2008, 13:31:31 »

А пам'ятаєте у Пономарьова був бейбітікет

бейбітікет?
що це???

VLD
ó
« ³ #69 : 03 2008, 14:27:17 »

Baby ticket. Хотів показать , та на ютьюбі щось не знайшов. Там закос під рамштайн чи щось назразок цього. Деякий час кліп крутили по ящику. Тіпа Пономарьов грабує десь в Германії банк ...

Гермес

: 37

« ³ #70 : 03 2008, 17:56:02 »

СКАЙ - это не рок-группа, а коммерческий проект "под рок" известного продюсера, типа российских "Корней" или "Зверей" или "Авиаторов". Вы ещё "Другу  ику" роком назовите  ;D   Коммерция это, политкорректность, блёклые вялые тексты и педики, косящие под рок-мальчиков  :smiley Кому нравится, пусть слушают.
Juja

: 12

« ³ #71 : 04 2008, 00:46:25 »

НЕНАВИЖУ ЭТОТ СКАЙ!!!!!!!!!!!!!!
avt
Батанег

: 715

« ³ #72 : 04 2008, 10:15:33 »

"А как всё начиналось "Вызываем в МАСКВУ"
Народ!!! Не сваріться!!! То нідочого хорошого не приведе.
Напишіть щось краще, світліше, прогресивніше,  оковіше (але шоб то мало обличчя яке не соромно показати), і повірте що додавши до цього ще трохи впертості отримаєте бажаний результат... smiley

Знаком с инопланетянами...
kokacher

Look out!

« ³ #73 : 04 2008, 11:51:03 »

Та ніхто не свариться. П осто люди висловлюють свою думку про сабж, от і все.
І у нас повно гуртів, кращих за СКАЙ  і один за інший smiley
Просто хтось зумів сплисти на поверхню, а хтось ні.

Абидно панимаєш проживати життя, знаючи, що ти нікому не потрібний. Мабуть, через це люди просто в розгубленості і трохи виплескують негативні емоції.

Leshiy
я люблю супер БАСы

: 710

« ³ #74 : 04 2008, 13:02:22 »

скажите спасибо что не вибрали лудшей металл групой "микку ньютон")

Тук-Тук!-Кто там?-Смерть!-И что?-И все....
: 1 ... 3 4 [5] 6 7   

: