Знач так. Пропоную зробити збірку з матеріалу якого вже накопичилось в темі "Поєт аль нет ?" дуже багацько. Давайте візьмемо по 5-ть творінь від кожного учасника форуму- це вже буде чимало матеріалу. Немає 5-ть а тільки 2-і, ну дві так дві тут теж ніяких обмежень. Я готовий взятися до підготовки титульної сторінки(малюнок-написи і т.д.- і все шо при цьому полагається

) Можу також роздрукувати-посколювати- короч зробити готові екземпляри збірки.
Що від вас потрібно: по 5-ть своїх творінь-віршів (які на вашу думку підійдуть для неї) і все. Мені ще б незавадила допомога когось хто добре шарить в правописі- щоб міг допомогти з редагуванням помилок у матеріалі. А то не дуже сильний в цьому.
Мова на якій вірші- а яку забажаєте, можете на російській,чи на українській, навіть на інглиш якщо хто шарить.

Вірші або вкиньте тут в темі- або мені в лічку або на ящик smex-03-(собака)ukr.net з поміткою- шо тіпа вірші ваші в збірку. Взагалі кому як буде зручніше. Після повної підготовки збірки- обговоримо скільки екземплярів потрібно і наштампуємо. Я попрохаю когось із адмінів в допомогі- переправлю екземпляри а він роздасть всім вам на форрумовкі або так при зустрічі. Буде прикольно. Також можете роздати друзям. Їм теж буде прикольно ознайомитись з творчістю людей які шаряться в Київському рок-клубі.

Не лініться! Якщо ніхто не відгукнеться почну задовбувати кожного через лічку ;D ;D