: [1]   

: Робимо збірку із творчості наших форумчан -основа якої тема "ПОЭТ АЛЬ НЕТ?"  ( 4805 )
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« : 05 2009, 23:41:09 »

Знач так. Пропоную зробити збірку з матеріалу якого вже накопичилось в темі "Поєт аль нет ?" дуже багацько. Давайте візьмемо по 5-ть творінь від кожного учасника форуму- це вже буде чимало матеріалу. Немає 5-ть а тільки 2-і, ну дві так дві тут теж ніяких обмежень. Я готовий взятися до підготовки титульної сторінки(малюнок-написи і т.д.- і все шо при цьому полагається  smiley ) Можу також роздрукувати-посколювати- короч зробити готові екземпляри збірки.

Що від вас потрібно: по 5-ть своїх творінь-віршів (які на вашу думку підійдуть для неї) і все. Мені ще б незавадила допомога когось хто добре шарить в правописі- щоб міг допомогти з редагуванням помилок у матеріалі. А то не дуже сильний в цьому.

Мова на якій вірші- а яку забажаєте, можете на російській,чи на українській, навіть на інглиш якщо хто шарить.  smiley

Вірші або вкиньте тут в темі- або мені в лічку або на ящик smex-03-(собака)ukr.net з поміткою- шо тіпа вірші ваші в збірку. Взагалі кому як буде зручніше. Після повної підготовки збірки- обговоримо скільки екземплярів потрібно і наштампуємо. Я попрохаю когось із адмінів в допомогі- переправлю екземпляри а він роздасть всім вам на форрумовкі або так при зустрічі. Буде прикольно. Також можете роздати друзям. Їм теж буде прикольно ознайомитись з творчістю людей які шаряться в Київському рок-клубі. smiley
Не лініться!  Якщо ніхто не відгукнеться почну задовбувати кожного через лічку ;D  ;D
« : 05 2009, 23:48:34 smex03 »

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com
Gio

: 464

« ³ #1 : 06 2009, 10:27:00 »

Ні, ідея, звісно ж, класна, але дещо я не зрозумів все-таки. По-перше, як ти хочеш цю збірку друкувати: через видавництво, одразу в якійсь друкарні, чи на власному принтері, поки він не навернеться?))
А з правописом допомогти можу я, все-таки закінчую універ по спеціальності англійська-українська філологія. І непогано закінчую))
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

« ³ #2 : 06 2009, 10:53:35 »

Ні, ідея, звісно ж, класна, але дещо я не зрозумів все-таки. По-перше, як ти хочеш цю збірку друкувати: через видавництво, одразу в якійсь друкарні, чи на власному принтері, поки він не навернеться?))
А з правописом допомогти можу я, все-таки закінчую універ по спеціальності англійська-українська філологія. І непогано закінчую))

Через принтер-  у нас в місті із видавництвами напряг великий wink Все своїми руками. Виходжу з своїх власних можливостей. Хоча можливо і через друкарню(в сусідньому місті є) деякі знайомі є звідти. А взагалі подивимось. Але так чи інакше збірку робити будемо обов"язково.  О, а якщо допоможеш з правописом- то це буде дуже круто!

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Wolfgang

: 1554

« ³ #3 : 06 2009, 14:50:55 »

можешь еще сделать электронную книгу для распространения по бескрайним просторам интернета.

тут есть бесплатная версия проги для этих целей.
http://www.ebookmaestro.com/ru/?ref=FreeBottom

с печатью будет сложно, если ты не сталкивался с версткой ранее. у Адоба хороший пакет для этих целей есть. Adobe Illustrator, Adobe Designer, Adobe Framemaker (насчет последнего точно не уверен, но, по-моему, тоже для верстки).

БЭ - это не только п..деж дятлов по форумам (с) алехс

"пачка дрожжей" (видео Джигурды и САД Нахер нужно), брошенная в самую гущу этих говн, создаёт эффект ядерного реактора. То есть мы имеем дело с абсолютно новой и униКАЛьной технологией (с) PRщик Сад
0men_black
fender forever

: 2017

« ³ #4 : 06 2009, 15:21:23 »

по-моєму, ідея з варіантом книги, як книги, котру в руках потримати можна, утопічна... якщо видавати - то у видаництві, а на принтері - це збочення... а от електронна версія - те, що треба і при великому бажанні (або кому вже дуже потрібно), можна її роздрукувати буде.

Крылья есть у всех, у каждого свой путь на верх.
Есть у каждого своя дорога в никуда....

zmey
Я знаю правду....

: 1260

« ³ #5 : 06 2009, 15:31:42 »

http://forum.guitarplayer.ru/index.php?topic=92602.0
Э
то на тему стихов) Чиста так поржать

... а навколо закохані бл...і, самозакохані бл...і....
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

« ³ #6 : 06 2009, 15:56:08 »

Э

читаю и плачу ;D ;D :D :D афигеть. :D

Wolfgang

: 1554

« ³ #7 : 06 2009, 16:08:10 »

Э

разрыв просто  :D :D

БЭ - это не только п..деж дятлов по форумам (с) алехс

"пачка дрожжей" (видео Джигурды и САД Нахер нужно), брошенная в самую гущу этих говн, создаёт эффект ядерного реактора. То есть мы имеем дело с абсолютно новой и униКАЛьной технологией (с) PRщик Сад
al32876

: 579

« ³ #8 : 06 2009, 16:38:05 »

Кто звукам Зума не внималъ -
Тот много в жизни потерялъ!
Да, этот проц - начало всех начал,
С него и у меня отсчёт ведётся...
Кто хоть немного Зумом обладал -
Тот, безусловно, в цирке не смеется.
 ;D
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

« ³ #9 : 06 2009, 16:42:44 »

Кто звукам Зума не внималъ -
Тот много в жизни потерялъ!
Да, этот проц - начало всех начал,
С него и у меня отсчёт ведётся...
Кто хоть немного Зумом обладал -
Тот, безусловно, в цирке не смеется.
 ;D

:D :D просто в точку ;D

: [1]   

: