+  rock.kiev.ua
|-+  Беседы на сонных кухнях...» Рок - жизнь» Играть - только за идею?
:
:
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [ Узнать больше ]
: 1 2 [3] 4 5   

: Играть - только за идею?  ( 40430 )
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

: 2958

« ³ #30 : 01 2007, 13:22:13 »

Давай вечером, у мя репа...давай дет в 19.00

Время идет, а мы остаемся...

Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
ELPy
Таркусня обыкновенная

пффф!

: 2107

« ³ #31 : 01 2007, 13:47:24 »

можно, я вставлю свои пять копеек?

Допустим, человек работает тем, на кого учился, а музыка - как хобби. А что тогда делать дипломированным музыкантам из консерватории или музучилища?

Даже Тони Йомми есть, чему еще учиться (с)

Или делаешь свое дело хорошо, или - проваливай! (с) Cozy Powell

итм-секция - это шум, подзвученный нотами (с) Rising rhythm section
Жовтень

: 220

« ³ #32 : 01 2007, 14:44:01 »

"Допустим, человек работает тем, на кого учился, а музыка - как хобби. А что тогда делать дипломированным музыкантам из консерватории или музучилища?"

обити те, що вони роблять тепер: працювати репетиторами, продавцями в музичнах магазинах, будівельниками. У вільний час - займатись музикою :smiley
Жовтень

« ³ #33 : 01 2007, 14:46:50 »

Кірку: ок, я тобі передзвоню.
Снейкбіт?
snakebite
Страшний журналюга

: 43

« ³ #34 : 01 2007, 15:14:43 »

2Жовтень. Написав в ПВ

Пиво- то є ще один доказ, що Господь нас любить і хоче, аби у нас було щастя! (с) Бенжамін Франклін
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

: 2942

« ³ #35 : 01 2007, 17:03:43 »

До Смеха:
"snakebite- Непонял немного, а причем здесь идея? Непонимающий мы играем ради музыки а не идеи. Политика здесь совсем не причем".

Музика - це також результат ідеї. І якщо ви граєте заради музики як купи акордів, то де тоді сенс такої гри ? Ви, швидше, граєте заради ідеї музики. В основі будь-яких речей чи явищ лежать ідеї.

"я тоже работаю на работе которая меня отнюдь совсем не интересует и противна. Ну и что с того?  Не стоит падать духом из за таких мелочей. А музыкой все равно можна заниматься."

Тобто, ти не прагнеш заробляти музикою гроші, а погоджуєшся все життя працювати на роботі, яка тебе зовсім не цікавить і вона тобі огидна. :'( Це такий вид садомазо?

А, ось про що ти говориш, зрозумів і все одно с тобою не згоден. Музика це настільки обширне і різноманітне поняття що саме ідея є якоюсь малою часткою того всьго що ми хочемо передати через свої пісні і музику. Там скільки всьго зібрано в купу що не перерахувати.  smileyТому окремо розглядати і казати що музика-це ідея, на мій погляд безглуздо. Подивись наскільки різноманітним є світ, в музиці теж саме. wink

Про роботу, то я не говорив що погоджуюсь все життя працювати на огидній роботі. Це вже твої домисли, wink хлопче мутиш! smiley  Як вийти з фінансової кризи я вже майже придумав, треба трішки ще попрацювати. А потім розкрутимося, я впевнений! smiley А музикою як займався так і буду продовжувати, і заробляти гроші музикою все одно нехочу! wink smiley Без образ, але це моє рішення. smiley

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог: www.smex03.blogspot.com
AngieNear

: 189

« ³ #36 : 01 2007, 17:16:23 »

Що ж ти будеш робити?  :o
Працювати не хочеться, заробляти музикою також - що ж тоді?

П.С.:
Коли Жовтень говорив про "музику за ідею" - він мав на увазі "принципово грати музику на шару".
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

« ³ #37 : 01 2007, 18:07:12 »

Що ж ти будеш робити?  :o
Працювати не хочеться, заробляти музикою також - що ж тоді?

П.С.:
Коли Жовтень говорив про "музику за ідею" - він мав на увазі "принципово грати музику на шару".

Нет, ну я так не играю wink smiley гы-гы. Нет, ну простите друзья но пока это все в процесе, по этому пока не достигну результатов, то и говорить рано. Примета плохая. wink smiley

Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
AngieNear

: 189

« ³ #38 : 01 2007, 21:31:40 »

Ладно, не будем приставать.
Как говориццо - люди спорят для того, чтоб еще больше убедится в собственной правоте.
А в случае с этой темой оно именно так и получается, все при своем мнении.
Ну и нормально.
 wink
Slay
Рок-группа "Долоні"

: 57

« ³ #39 : 02 2007, 09:42:23 »

Чуваки! Посмотрите гитарный фестиваль организованый Эриком Клептоном  – CROSSROADS, и Вы все поймете, точнее к чему надо стремиться!  smiley
...По крайней мере, получите массу удовольствия!

- А я во Франции гильотину видел!
- Ну и как?
- Отвал башки!
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #40 : 02 2007, 09:48:28 »

П.С.:

Неее, от щары надо стараться уходить, принципиально я играть на шару не хочу... Яж вам говорю спорим об одном и томже, теже я...ца ток в профиль

Жовтень

« ³ #41 : 02 2007, 10:22:10 »

А, ось про що ти говориш, зрозумів і все одно с тобою не згоден. Музика це настільки обширне і різноманітне поняття що саме ідея є якоюсь малою часткою того всьго що ми хочемо передати через свої пісні і музику. Там скільки всьго зібрано в купу що не перерахувати.  smileyТому окремо розглядати і казати що музика-це ідея, на мій погляд безглуздо. Подивись наскільки різноманітним є світ, в музиці теж саме. wink

Про роботу, то я не говорив що погоджуюсь все життя працювати на огидній роботі. Це вже твої домисли, wink хлопче мутиш! smiley  Як вийти з фінансової кризи я вже майже придумав, треба трішки ще попрацювати. А потім розкрутимося, я впевнений! smiley А музикою як займався так і буду продовжувати, і заробляти гроші музикою все одно нехочу! wink smiley Без образ, але це моє рішення. smiley

Щоб говорити про ідеї в моєму розумінні, раджу тобі почати з древньогрецької філософії. Грубо і в прикладному розумінні: перш ніж ти напишеш пісню, у тебе в голові спочатку формується її ідея.
Через пісні і музику ми передаємо ідеї. Будь-що матеріальне - лиш форма існування нематеріального, тобто ідеї. Той же звук - матеріальний у фізичному розумінні. Ну, але то вже філософія.
Якщо ти не хочеш заробляти гроші музикою, не хочеш працювати - ти ще можеш стати "іграшкою", якою колись починав один гурт: коли, наприклад, дочка олігарха захоче собі іграшку і заведе кишеньковий колектив.
Ну, або ти можеш зібрати гроші, створити підприємство і отримувати прибутки від його діяльності, призначивши на підприємство директора. Але на те треба гроші. В будь-якому випадку все починається з грошей.
Я не заперечую твого права не брати грошей за музику. Я стверджую, що брати оплату за виконання тобою композицій - в цьому немає нічого поганого, це є швидше необхідністю для більшості людей, що займаються музикою.
Ті ж професійні музиканти, про яких говорила Елпі - їм що, принципово на будівництві працювати?
Все, тему завершую, бо починаю повторюватись.
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор

« ³ #42 : 02 2007, 11:47:18 »

Щоб говорити про ідеї в моєму розумінні, раджу тобі почати з древньогрецької філософії. Грубо і в прикладному розумінні: перш ніж ти напишеш пісню, у тебе в голові спочатку формується її ідея.
Через пісні і музику ми передаємо ідеї. Будь-що матеріальне - лиш форма існування нематеріального, тобто ідеї. Той же звук - матеріальний у фізичному розумінні. Ну, але то вже філософія.
Якщо ти не хочеш заробляти гроші музикою, не хочеш працювати - ти ще можеш стати "іграшкою", якою колись починав один гурт: коли, наприклад, дочка олігарха захоче собі іграшку і заведе кишеньковий колектив.
Ну, або ти можеш зібрати гроші, створити підприємство і отримувати прибутки від його діяльності, призначивши на підприємство директора. Але на те треба гроші. В будь-якому випадку все починається з грошей.
Я не заперечую твого права не брати грошей за музику. Я стверджую, що брати оплату за виконання тобою композицій - в цьому немає нічого поганого, це є швидше необхідністю для більшості людей, що займаються музикою.
Ті ж професійні музиканти, про яких говорила Елпі - їм що, принципово на будівництві працювати?
Все, тему завершую, бо починаю повторюватись.

Я розумію що все починаэться з грошей. wink Про те і говоримо. Але я нехочу заробляти гроші музикою. Так, краще як ти говореш я відкрию підприємство і потім буду займатися музичкою чим займатися нею і получати від неї прибуток. От так приміром і хочеться зробити. wink smiley  Але є в цьому різниця! заробити грорші і відкрити справу а потім займатися музичкою, чи заробляти музикою за гроші.     
Але не будемо загадувати наперед, побачимо як життя поверне. wink smiley На цьому теж зупиняю цю дискусію тому що уже ми всі повторюэмося, і небачу далі смисл її вести. Всі зісталися зі своїми думками і побажаннями. Тому бажаю всім всього найкращого, робіть люди так як вам совість, сердце, душа і розум підказує!! smiley
                                                                                                   З найкращими побажаннями-Сміх- smiley

ЦАРЬ
лишенный статуса

: 278

« ³ #43 : 02 2007, 15:23:35 »

Ищу дочку олигарха, желающую заполучить карманный коллектив. Интим предлагать. Интим в особо извращенной форме - только по предварительной договоренности со всеми членами коллектива. Фотография желательна. Мыло в профиле. smiley
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор

« ³ #44 : 02 2007, 16:14:53 »

+1!!!
:D :D :D

: 1 2 [3] 4 5   

: