.
rock.kiev.ua
Беседы на сонных кухнях...
»
Рок - жизнь
»
Играть - только за идею?
:
1
1
1
1
:
[]
: Вы можете привязать анонсы в разделе "Живой звук" к афише сайта. [
Узнать больше
]
:
1
2
[
3
]
4
5
«
»
: Играть - только за идею? ( 40410 )
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор
: 2958
Re: Играть - только за идею?
«
³ #30 :
01 2007, 13:22:13 »
Давай вечером, у мя репа...давай дет в 19.00
Время идет, а мы остаемся...
Атец - Крутой!!! (с) Full Throttle
ELPy
Таркусня обыкновенная
пффф!
: 2107
«
³ #31 :
01 2007, 13:47:24 »
можно, я вставлю свои пять копеек?
Допустим, человек работает тем, на кого учился, а музыка - как хобби. А что тогда делать дипломированным музыкантам из консерватории или музучилища?
Даже Тони Йомми есть, чему еще учиться (с)
Или делаешь свое дело хорошо, или - проваливай! (с) Cozy Powell
итм-секция - это шум, подзвученный нотами (с) Rising rhythm section
Жовтень
: 220
«
³ #32 :
01 2007, 14:44:01 »
"Допустим, человек работает тем, на кого учился, а музыка - как хобби. А что тогда делать дипломированным музыкантам из консерватории или музучилища?"
обити те, що вони роблять тепер: працювати репетиторами, продавцями в музичнах магазинах, будівельниками. У вільний час - займатись музикою :
Жовтень
«
³ #33 :
01 2007, 14:46:50 »
Кірку: ок, я тобі передзвоню.
Снейкбіт?
snakebite
Страшний журналюга
: 43
«
³ #34 :
01 2007, 15:14:43 »
2Жовтень. Написав в ПВ
Пиво- то є ще один доказ, що Господь нас любить і хоче, аби у нас було щастя! (с) Бенжамін Франклін
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
: 2942
«
³ #35 :
01 2007, 17:03:43 »
: Жовтень 01 2007, 09:06:53
До Смеха:
"snakebite- Непонял немного, а причем здесь идея? Непонимающий мы играем ради музыки а не идеи. Политика здесь совсем не причем".
Музика - це також результат ідеї. І якщо ви граєте заради музики як купи акордів, то де тоді сенс такої гри ? Ви, швидше, граєте заради ідеї музики. В основі будь-яких речей чи явищ лежать ідеї.
"я тоже работаю на работе которая меня отнюдь совсем не интересует и противна. Ну и что с того? Не стоит падать духом из за таких мелочей. А музыкой все равно можна заниматься."
Тобто, ти не прагнеш заробляти музикою гроші, а погоджуєшся все життя працювати на роботі, яка тебе зовсім не цікавить і вона тобі огидна. :'( Це такий вид садомазо?
А, ось про що ти говориш, зрозумів і все одно с тобою не згоден. Музика це настільки обширне і різноманітне поняття що саме ідея є якоюсь малою часткою того всьго що ми хочемо передати через свої пісні і музику. Там скільки всьго зібрано в купу що не перерахувати.
Тому окремо розглядати і казати що музика-це ідея, на мій погляд безглуздо. Подивись наскільки різноманітним є світ, в музиці теж саме.
Про роботу, то я не говорив що погоджуюсь все життя працювати на огидній роботі. Це вже твої домисли,
хлопче мутиш!
Як вийти з фінансової кризи я вже майже придумав, треба трішки ще попрацювати. А потім розкрутимося, я впевнений!
А музикою як займався так і буду продовжувати, і заробляти гроші музикою все одно нехочу!
Без образ, але це моє рішення.
Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
AngieNear
: 189
«
³ #36 :
01 2007, 17:16:23 »
Що ж ти будеш робити? :o
Працювати не хочеться, заробляти музикою також - що ж тоді?
П.С.:
Коли Жовтень говорив про "музику за ідею" - він мав на увазі "принципово грати музику на шару".
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
«
³ #37 :
01 2007, 18:07:12 »
: arealkostya 01 2007, 17:16:23
Що ж ти будеш робити? :o
Працювати не хочеться, заробляти музикою також - що ж тоді?
П.С.:
Коли Жовтень говорив про "музику за ідею" - він мав на увазі "принципово грати музику на шару".
Нет, ну я так не играю
гы-гы. Нет, ну простите друзья но пока это все в процесе, по этому пока не достигну результатов, то и говорить рано. Примета плохая.
Hamer->Wah-Wah VOX V847->Fuzz Face->Tube Screamer->Tremolo "Tremulus Lune"->Rebote Delay 2.5-> Ерасов Bulldozer-> каб Bugera 4Х12"
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
AngieNear
: 189
«
³ #38 :
01 2007, 21:31:40 »
Ладно, не будем приставать.
Как говориццо - люди спорят для того, чтоб еще больше убедится в собственной правоте.
А в случае с этой темой оно именно так и получается, все при своем мнении.
Ну и нормально.
Slay
Рок-группа "Долоні"
: 57
«
³ #39 :
02 2007, 09:42:23 »
Чуваки! Посмотрите гитарный фестиваль организованый Эриком Клептоном –
CROSSROADS
, и Вы все поймете, точнее к чему надо стремиться!
...По крайней мере, получите массу удовольствия!
- А я во Франции гильотину видел!
- Ну и как?
- Отвал башки!
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор
«
³ #40 :
02 2007, 09:48:28 »
: arealkostya 01 2007, 17:16:23
П.С.:
Неее, от щары надо стараться уходить, принципиально я играть на шару не хочу... Яж вам говорю спорим об одном и томже, теже я...ца ток в профиль
Жовтень
«
³ #41 :
02 2007, 10:22:10 »
: smex03 01 2007, 17:03:43
А, ось про що ти говориш, зрозумів і все одно с тобою не згоден. Музика це настільки обширне і різноманітне поняття що саме ідея є якоюсь малою часткою того всьго що ми хочемо передати через свої пісні і музику. Там скільки всьго зібрано в купу що не перерахувати.
Тому окремо розглядати і казати що музика-це ідея, на мій погляд безглуздо. Подивись наскільки різноманітним є світ, в музиці теж саме.
Про роботу, то я не говорив що погоджуюсь все життя працювати на огидній роботі. Це вже твої домисли,
хлопче мутиш!
Як вийти з фінансової кризи я вже майже придумав, треба трішки ще попрацювати. А потім розкрутимося, я впевнений!
А музикою як займався так і буду продовжувати, і заробляти гроші музикою все одно нехочу!
Без образ, але це моє рішення.
Щоб говорити про ідеї в моєму розумінні, раджу тобі почати з древньогрецької філософії. Грубо і в прикладному розумінні: перш ніж ти напишеш пісню, у тебе в голові спочатку формується її ідея.
Через пісні і музику ми передаємо ідеї. Будь-що матеріальне - лиш форма існування нематеріального, тобто ідеї. Той же звук - матеріальний у фізичному розумінні. Ну, але то вже філософія.
Якщо ти не хочеш заробляти гроші музикою, не хочеш працювати - ти ще можеш стати "іграшкою", якою колись починав один гурт: коли, наприклад, дочка олігарха захоче собі іграшку і заведе кишеньковий колектив.
Ну, або ти можеш зібрати гроші, створити підприємство і отримувати прибутки від його діяльності, призначивши на підприємство директора. Але на те треба гроші. В будь-якому випадку все починається з грошей.
Я не заперечую твого права не брати грошей за музику. Я стверджую, що брати оплату за виконання тобою композицій - в цьому немає нічого поганого, це є швидше необхідністю для більшості людей, що займаються музикою.
Ті ж професійні музиканти, про яких говорила Елпі - їм що, принципово на будівництві працювати?
Все, тему завершую, бо починаю повторюватись.
smex03
"Rock-n-roll in see"
Модератор
«
³ #42 :
02 2007, 11:47:18 »
: Жовтень 02 2007, 10:22:10
Щоб говорити про ідеї в моєму розумінні, раджу тобі почати з древньогрецької філософії. Грубо і в прикладному розумінні: перш ніж ти напишеш пісню, у тебе в голові спочатку формується її ідея.
Через пісні і музику ми передаємо ідеї. Будь-що матеріальне - лиш форма існування нематеріального, тобто ідеї. Той же звук - матеріальний у фізичному розумінні. Ну, але то вже філософія.
Якщо ти не хочеш заробляти гроші музикою, не хочеш працювати - ти ще можеш стати "іграшкою", якою колись починав один гурт: коли, наприклад, дочка олігарха захоче собі іграшку і заведе кишеньковий колектив.
Ну, або ти можеш зібрати гроші, створити підприємство і отримувати прибутки від його діяльності, призначивши на підприємство директора. Але на те треба гроші. В будь-якому випадку все починається з грошей.
Я не заперечую твого права не брати грошей за музику. Я стверджую, що брати оплату за виконання тобою композицій - в цьому немає нічого поганого, це є швидше необхідністю для більшості людей, що займаються музикою.
Ті ж професійні музиканти, про яких говорила Елпі - їм що, принципово на будівництві працювати?
Все, тему завершую, бо починаю повторюватись.
Я розумію що все починаэться з грошей.
Про те і говоримо. Але я нехочу заробляти гроші музикою. Так, краще як ти говореш я відкрию підприємство і потім буду займатися музичкою чим займатися нею і получати від неї прибуток. От так приміром і хочеться зробити.
Але є в цьому різниця! заробити грорші і відкрити справу а потім займатися музичкою, чи заробляти музикою за гроші.
Але не будемо загадувати наперед, побачимо як життя поверне.
На цьому теж зупиняю цю дискусію тому що уже ми всі повторюэмося, і небачу далі смисл її вести. Всі зісталися зі своїми думками і побажаннями. Тому бажаю всім всього найкращого, робіть люди так як вам совість, сердце, душа і розум підказує!!
З найкращими побажаннями-Сміх-
Мой блог:
www.smex03.blogspot.com
ЦАРЬ
лишенный статуса
: 278
«
³ #43 :
02 2007, 15:23:35 »
Ищу дочку олигарха, желающую заполучить карманный коллектив. Интим предлагать. Интим в особо извращенной форме - только по предварительной договоренности со всеми членами коллектива. Фотография желательна. Мыло в профиле.
Kirk (the Seeker)
Ветеран Рока
Модератор
«
³ #44 :
02 2007, 16:14:53 »
+1!!!
:D :D :D